ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Κυκλοφόρησε το χάπι που καταπολεμά το χανγκόβερ και έχει ήδη ξεπουλήσει!

Σωθήκαμε!

Στέλα Τσάναϊ

8 Ιουλίου, 2022

Αποφάσισες να βγεις για ένα χαλαρό ποτό μία άκυρη Πέμπτη και το μοναδικό πράγμα που θυμάσαι είναι το ξυπνητήρι σου Παρασκευή πρωί να ακούγεται σαν μία βουή στα αυτιά σου.

Πρέπει να σηκωθείς, όμως οι αναθυμιάσεις του αλκοόλ (χαλαρό ποτάκι κατά τα άλλα, ε;) δε σ’ αφήνουν να κάνεις ούτε μισό βήμα χωρίς να θες να ξεράσεις. Ο πονοκέφαλος, η ζάλη, το αίσθημα ότι είσαι λίγο πριν περάσεις στην αντίπερα όχθη. Ναι, αυτό είναι το λεγόμενο hangover!

Τι θα έκανες όμως, αν σου έλεγα ότι υπάρχει τρόπος να μην το ξανανιώσεις ποτέ στη ζωή σου; Και δεν εννοώ να κόψεις το αλκοόλ, αλλά ότι ένας επιστήμονας ονόματι Johan de Faire (αχ βρε σατανά) έκανε το θαύμα του!

Έβγαλε χάπι που προλαμβάνει το hangover και το ονόμασε Myrkl! Το όνομα το έβγαλε μεθυσμένος να φανταστώ ε;

Η ιστορία του Myrkl ξεκινάει πίσω στο 1990, όταν o Johan το εφηύρε, ωστόσο χρειάστηκαν 30 χρόνια έρευνας και σχεδιασμού για να τελειοποιηθεί και να βγει στην αγορά. Δυστυχώς, θα σου κόψω λίγο τη χαρά, μιας και τα συγκεκριμένα χαπάκια πρέπει να τα παίρνεις δυο-δυο, τουλάχιστον μία ώρα ΠΡΙΝ βγεις για ποτό, ή έως και 12 ώρες νωρίτερα.

Ας τους πει κάποιος ότι τα χειρότερα μεθύσια συμβαίνουν στη «χαλαρή έξοδο» και τις νύχτες που δε θέλουμε να πιούμε πολύ, ρε παιδιά! Μισές δουλειές κάνουμε…

Μέχρι να εξελιχθεί φυσικά, είναι η μοναδική λύση που υπάρχει στο πρόβλημα, και συγκεκριμένα δρα έτσι ώστε να μειώνει τα συμπτώματα του hangover, διασπώντας το αλκοόλ στο έντερο πριν φτάσει στο συκώτι. Προς το παρόν το Myrkl διατίθεται μόνο οnline στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες (στην Ελλάδα όχι ακόμα, αλλά πού θα πάει, θα έρθει κι από εδώ) και κοστίζει 30 λίρες το κουτί το οποίο περιλαμβάνει 30 χαπάκια! Όπως μπορείς να φανταστείς, έχει ήδη ξεπουλήσει και το pre-drinking φαίνεται να αποκτά άλλο νόημα πλέον!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Myrkl, Håkan Magnusson, προειδοποιεί:

Το χάπι για το hangover είναι 100% φυτικό και vegan προϊόν, αλλά δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για την κατανάλωση μεγαλύτερης ποσότητας αλκοόλ, η οποία θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να περιορίζεται σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες.

Εμείς πάντως θα ετοιμάσουμε σιγά σιγά το ringtone της Θεοπούλας «Το χάπι για την πίεση στις 10 το πρωί, το χάπι για το hangover το βράδυ στις εννιά!» και θα αναμένουμε την άφιξή του.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET