ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Χαλί Υπνοδωματίου: Ιδέες για την επιλογή του

Αν θέλετε να ολοκληρώσετε την διακόσμηση του δωματίου σας με το κατάλληλο χαλί για τον χώρο σας συνεχίστε να διαβάζετε.

Neopolis Team

4 Οκτωβρίου, 2021

Επιθυμείτε να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιο σας και δεν ξέρετε τι χαλί να επιλέξετε; Η επιλογή του σωστού χαλιού είναι δύσκολη όμως με τις κατάλληλες ιδέες και πηγές έμπνευσης μπορείτε να τα καταφέρετε. Αν θέλετε να ολοκληρώσετε την διακόσμηση του δωματίου σας με το κατάλληλο χαλί για τον χώρο σας συνεχίστε να διαβάζετε.

Στρογγυλό 

Η επιλογή ενός στρογγυλού χαλιού θεωρείται μια εξαιρετικά διαχρονική ιδέα για ένα σπίτι και είναι κατάλληλη για μικρούς χώρους που έχουν ανάγκη από πρόσθετο στυλ. Με την τοποθέτηση διαφορετικών σχημάτων σε ένα χώρο μπορείτε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες αντιθέσεις για μια τέλεια ισορροπία. Μπορείτε να επιλέξετε μονόχρωμο στρογγυλό χαλί, αλλά και με σχέδια και σχήματα. Αυτό εξαρτάται πάντα από την υπόλοιπη διακόσμηση του δωματίου και το πόσο ήσυχο θέλετε να είναι το ύφος που αποπνέει.

Με έντονα χρώματα 

Η πλειοψηφία των αγοραστων επιλέγουν μια πιο κλασική και απλή εκδοχή χαλιού, με γήινα φυσικά χρώματα, όμως αν η διακόσμηση σας το επιτρέπει και θέλετε να δώσετε μια ξεχωριστή πινελιά στον χώρο μπορείτε να επιλέξετε ένα χαλί με πιο έντονο χρώμα που θα κλέψει τις παραστάσεις. Ειδικά αν το σύνολο του δωματίου χαρακτηρίζεται από την λιτότητα, είναι ένας εύκολος τρόπος να σπάσετε την μονοτονία.

Μίνιμαλ 

Τα χαλιά που διαθέτουν μίνιμαλ σχεδιασμό μπορούν να τοποθετηθούν και να κοσμήσουν έναν χώρο με οποιοδήποτε στυλ, εξυψώνοντας την αισθητική του. Είτε πρόκειται για έναν χώρο που θέλετε να «ηρεμήσετε» την ολική του εικόνα, είτε για έναν που θέλετε να ολοκληρώσετε αλλά με κομψότητα, τα μίνιμαλ χαλιά θα εκπληρώσουν τον σκοπό τους. Μπορείτε να βρείτε τέτοια χαλιά σε ένα φυσικό κατάστημα ή στο διαδίκτυο ή να επιλέξετε τα μίνιμαλ χαλιά Εφραίμογλου και να αναβαθμίσετε την διακόσμηση σας.

Με σχέδια 

Αν η διακόσμηση του υπνοδωματίου σας είναι πιο ουδέτερη και στηρίζεται σε χρωματικά μοτίβα του λευκού, μαύρου, γκρι, μπεζ και καφέ μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε ένα χαλί με έντονα σχέδια και σχήματα που θα αποτελέσει τον πρωταγωνιστή του δωματίου σας και θα δώσει στυλ σε αυτό. Όμως ακόμα και αν η διακόσμηση σας δεν είναι λιτή, μπορείτε να βρείτε χαλιά με πιο διακριτικά σχέδια και σχήματα που μπορούν να ενώσουν την αισθητική τους με το δωμάτιο.

Πρωτότυπες Υφές 

Τα χαλιά που διαθέτουν πρωτότυπες και διαφορετικές υφές είναι η σωστή επιλογή για το υπνοδωμάτιο, καθώς αυτός είναι ο χώρος που ως επί το πλείστον θα περπατήσετε χωρίς παπούτσια, και για αυτόν τον λόγο θεωρείται μια ωραία ιδέα διακόσμησης. Χαλιά μαλακά με χνουδωτές επιφάνειες θα σας κάνουν να νομίζετε πως περπατάτε στα σύννεφα. 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET