SPILL THE TEA

8 πασίγνωστοι celebrities που κατέληξαν …παντρεμένοι με τους/τις φαν τους!

Ο καθένας μας έχει ένα celebrity crush, το οποίο έχουμε αποδεχτεί πως δεν πρόκειται να γνωρίσουμε ποτέ από κοντά. Και καλά κάνουμε και το έχουμε αποδεχτεί, γιατί το να τρέφουμε ψεύτικες ελπίδες δεν βοηθάει την κατάσταση. Ωστόσο, είναι και κάποιες ιστορίες που μας κάνουν βαθιά (πολύ βαθιά) μέσα μας να πιστεύουμε πως ίσως η μοίρα […]

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

30 Σεπτεμβρίου, 2017

Ο καθένας μας έχει ένα celebrity crush, το οποίο έχουμε αποδεχτεί πως δεν πρόκειται να γνωρίσουμε ποτέ από κοντά. Και καλά κάνουμε και το έχουμε αποδεχτεί, γιατί το να τρέφουμε ψεύτικες ελπίδες δεν βοηθάει την κατάσταση. Ωστόσο, είναι και κάποιες ιστορίες που μας κάνουν βαθιά (πολύ βαθιά) μέσα μας να πιστεύουμε πως ίσως η μοίρα μας κάνει κι εμάς το χατήρι.

Και μάλιστα οι ιστορίες αυτές δε μιλούν για φανς που κατάφεραν να δουν από ένα χιλιόμετρο μακριά τον αγαπημένο τους αστέρα (που και αυτό πολύ θα μας ήταν), αλλά κατάφεραν να τον τυλίξουν για τα καλά! Και ναι, μιλάμε για γάμο.

Δείτε 8 αστέρες του Χόλιγουντ, οι οποίοι έκαναν το μεγαλύτερο όνειρο των φαν τους πραγματικότητα, είπαν «ναι» στην πρόταση γάμου τους:

1. Anne Hathaway

Ο Adam Shulman είναι κι αυτός ηθοποιός, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κάνει καμιά λαμπρή καριέρα στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο. Κατάφερε όμως να κλέψει την καρδιά της Anne Hathaway και να την πείσει πως αυτός είναι ο άντρας της ζωής της. Η Anne Hathaway λοιπόν, πείστηκε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία και το 2012 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

2. Nicolas Cage

Η ιστορία του Nicolas Cage και της Alice Kim, είναι μια απλή καθημερινή ιστορία έρωτα. Ο Cage που λέτε επισκέφτηκε μια μέρα το κατάστημα που εργαζόταν η Kim, την ερωτεύτηκε, εκείνη δήλωνε φαν του από παλιά, ε και μετά από δύο μήνες γνωριμίας παντρεύτηκαν, το 2004. Δυστυχώς όμως ο γάμος τους διαλύθηκε το 2016.

3. Matt Damon

Εδώ η ιστορία έχει πολλά κοινά με την παραπάνω. Η Luciana Barroso εργαζόταν ως μπαργούμαν σε ένα μαγαζί, το οποίο έμελλε να επισκεφτεί ο Matt Damon και να του αλλάξει τη ζωή, και τη δική της προφανώς. Όπως δηλώνει ο ίδιος, ήταν έρωτας από την πρώτη ματιά, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται καλά κρατεί, αφού το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και παραμένει μαζί πολύ ερωτευμένο κι ευτυχισμένο παρέα με τα τέσσερα παιδιά τους.

4. Julia Roberts

Ο Danny Moder, σύζυγος της Julia Roberts, ήταν από πάντα μεγάλος φαν της. Ωστόσο πέρα από φαν της ήταν και κάμεραμαν της στην ταινία «The Mexican», όπου και γνωρίστηκαν. Βέβαια εκείνη την περίοδο βρίσκονταν και οι δυο τους σε σχέση, και μάλιστα ο Danny ήταν παντρεμένος, αλλά αυτό δε φαίνεται να τους εμπόδισε. Τελικά παντρεύτηκαν το 2002 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

5. Reese Witherspoon

Η Reese Witherpoon και ο Jim Toth γνωρίστηκαν μέσω του talent agnecy που διοικεί ο ίδιος και που είναι πελάτισσα η Witherspoon. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2011 κι απέκτησαν το 2012 το πρώτο τους παιδί.

6. Adam Sandler

Η μοίρα τους έφερε στο ίδιο πλατό, όπου δέθηκαν λίγο παραπάνω από το συνηθισμένο και τελικά παντρεύτηκαν το 2002. Η Jackie Titone και ο Adam Sandler έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

7. Jessica Alba

H Jessica Alba και ο Cash Warren γνωρίστηκαν το 2004 στα γυρίσματα της ταινίας «Fantastic Four», όπου πρωταγωνιστούσε η Alba και ο Warren ήταν βοηθός παραγωγής. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να παντρευτούν ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης, το 2008. Μαζί έχουν ήδη δύο παιδιά, ενώ όπου να΄ναι περιμένουν να έρθει και το τρίτο.

8. Christian Bale

Η Sibi Blazic make up artist και βοηθός της Winona Ryder. Ο Christina Bale πολύ καλός φίλος της Winona. Ε τώρα κάπως πάει το μυαλό σας για το πώς γνωρίστηκαν. Τελικά οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2000 και έχουν μαζί δύο παιδιά.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Φεγγάρι της Φράουλας: Το καλοκαίρι ξεκινάει και επίσημα με εντυπωσιακή Πανσέληνο στον ουρανό!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Πολύ υψηλά τα ποσοστά γραπτών κάτω από τη βάση σε τρία μαθήματα!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Έχουμε την ημερομηνία ανακοίνωσης των βαθμολογιών και των βάσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται Ελλάδα για συναυλία ο Baby Lasagna, aka ο νικητής του κοινού στην Eurovision!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περισσότεροι νέοι στην Ελλάδα ζουν με τους γονείς τους μέχρι τα 34, δεν έχουν κι άλλη επιλογή!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες: Μαθηματικά, Φυσική και Ιστορία ρίχνουν τις βάσεις – Οι πρώτες εκτιμήσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET