ΕΛΛΑΔΑ

Capital Controls… Τέλος! | Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να το πετύχετε!

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», το ΥΠΟΙΚ ετοιμάζεται να δώσει το απόλυτο κίνητρο! Οσα λεφτά επιστρέψουν από σεντούκια και στρώματα, τα χρήματα, δηλαδή, που κρατούν πολίτες και επιχειρήσεις εκτός τραπεζών, δεν θα υπόκεινται σε capital controls. Θα μπορούν δηλαδή οι πολίτες να τα αποσύρουν από τις τράπεζες όποια στιγμή θέλουν, χωρίς τον περιορισμό των 420 […]

Neopolis Team

10 Σεπτεμβρίου, 2015

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», το ΥΠΟΙΚ ετοιμάζεται να δώσει το απόλυτο κίνητρο! Οσα λεφτά επιστρέψουν από σεντούκια και στρώματα, τα χρήματα, δηλαδή, που κρατούν πολίτες και επιχειρήσεις εκτός τραπεζών, δεν θα υπόκεινται σε capital controls. Θα μπορούν δηλαδή οι πολίτες να τα αποσύρουν από τις τράπεζες όποια στιγμή θέλουν, χωρίς τον περιορισμό των 420 ευρώ ανά εβδομάδα.

Αν, για παράδειγμα, κάποιος επιστρέψει στον λογαριασμό του 5.000 ή 10.000 ή 50.000 ευρώ, θα μπορεί όποτε επιθυμεί να κάνει ανάληψη μέρους ή του συνόλου αυτού του ποσού.

Όπως ακούγεται τις τελευταίες ώρες, το συγκεκριμένο σχέδιο πρόκειται να υλοποιηθεί άμεσα, αφού τα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται να πάρει ΦΕΚ.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάληψη του Εθνικού και Βασιλικού Θεάτρου προχώρησαν σπουδαστές των Δραματικών Σχολών!

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET