Είναι viral

Μπροκολόκο πιλότος σε πτήση: «Το είχαμε πατήσει, το είχαμε σκίσει, τι άλλο να κάνουμε;»

Ούτε ηχητικό στην ομαδική να έστελνε!

Neopolis Team

2 Σεπτεμβρίου, 2022

Στα λημέρια του TikTok υπάρχει ένα βιντεάκι στο οποίο σίγουρα θα πατήσεις λάικ, θα στείλεις στ@ κολλητ@ και θα προσπαθήσεις να τ@ πείσεις για ταξιδάκι με αεροπλάνο. Μόνο αν έχει το συγκεκριμένο πιλότο!  (βασικό αυτό)

Γενικά, ξεχωρίζουμε το παρακάτω στιγμιότυπο από πτήση Σαντορίνη-Αθήνα για πολλούς λόγους. Πρώτος και κύριος, το γεγονός ότι μέλος του πληρώματος παίρνει το μικρόφωνο στα χέρια του, κάνει ανακοίνωση και καταλαβαίνεις κάθε του λέξη! Πρώτη φορά στα χρονικά.

Μετά, είναι το ύφος της ίδιας της ανακοίνωσης, που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται αν άκουσαν κατά λάθος ηχητικό μήνυμα του πιλότου προς την ομαδική στο messenger. Ένα «μπροκολόκο μου» έλειπε για να πειστούμε.

@georgeeeevTo pigame treno ✈️♬ sonido original – George V

«… να μειώσουμε την καθυστέρηση. Κάτι κόψαμε, για να φτάσουμε στην Αθήνα στη 1:42. Δηλαδή με περίπου, με κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Καλύψαμε γύρω στα 40 λεπτά. Το είχαμε πατήσει, το είχαμε σκίσει, τι άλλο να κάνουμε; Συμβαίνουν και αυτά. Δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε. Πρέπει να τα φτιάξουμε, γιατί δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα. Τέλος πάντων, αυτά γιατί πρέπει να ξέρετε τι έγινε.».

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε, ο λόγος που έγινε η ανακοίνωση ήταν η μεγάλη καθυστέρηση στην απογείωση του αεροπλάνου λόγω προβλήματος στον κλιματισμό. Ο λόγος που έγινε όπως έγινε όμως, ήταν γιατί ο πιλότος περνάει την «πιο yolo υποψήφιος φοιτητής» era του, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους επιβάτες.

«Πρέπει να τα φτιάξουμε… να ξέρετε τι έγινε.» is giving «Δε με πολυενδιαφέρει και βασικά κιόλας.»!

Πλησιάζοντας λοιπόν το Ελευθέριος Βενιζέλος, οι επιβάτες έγιναν μάρτυρες μιας στιγμής που σύμφωνα με άλλα σχόλια στο βίντεο είναι χαρακτηριστική του συγκεκριμένου πιλότου. Για τον οποίο κάτι μας λέει ότι θα αρχίσουν να γίνονται ειδικές παραγγελίες από εδώ και πέρα, τύπου «Θα ήθελα να κλείσω ένα εισιτήριο μετ’ επιστροφής με τον viral πιλότο παρακαλώ!». Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε να ζήσετε την εμπειρία, απ’ ό,τι φαίνεται κάνει συχνά δρομολόγια Σαντορίνη-Αθήνα.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET