ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Bothies | Το νέο trend των social media που αναμένεται να εκτοπίσει τις selfies!

Η Nokia με το νέο smartphone που μόλις παρουσίασε, το “Nokia 8”, θέλει όχι μόνο να «χτυπήσει» εταιρείες κολοσσούς όπως η Apple και η Samsung, αλλά φιλοδοξεί να προωθήσει ένα νέο trend στα social media. Αυτό των bothies. Bothies ονομάζονται σύμφωνα με την εταιρεία, τα video που παρουσιάζουν ταυτόχρονα τόσο το πρόσωπο και τις αντιδράσεις […]

Neopolis Team

18 Αυγούστου, 2017

Η Nokia με το νέο smartphone που μόλις παρουσίασε, το “Nokia 8”, θέλει όχι μόνο να «χτυπήσει» εταιρείες κολοσσούς όπως η Apple και η Samsung, αλλά φιλοδοξεί να προωθήσει ένα νέο trend στα social media. Αυτό των bothies.

Bothies ονομάζονται σύμφωνα με την εταιρεία, τα video που παρουσιάζουν ταυτόχρονα τόσο το πρόσωπο και τις αντιδράσεις του χρήστη που τα τραβάει, όσο και την εικόνα που αυτός βλέπει την εκάστοτε στιγμή. Θεωρούνται μάλιστα, η μετεξέλιξη των selfies και το next big thing των social media, προσφέροντας πληθώρα δυνατοτήτων.

Για να πραγματοποιηθεί ωστόσο κάτι τέτοιο, ο χρήστης θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης βίντεο τόσο από την μπροστινή, όσο κι από την οπίσθια κάμερα της συσκευής. Κι αυτή ακριβώς, είναι η βασική τεχνολογική πρωτοπορία που προσφέρει το Nokia 8, έναντι των ανταγωνιστών του.

Από εκεί και πέρα, τα εν λόγω βίντεο θα μπορούν να δημοσιεύονται σε Facebook, Instagram, Youtube και σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που παρέπει τη δυνατότητα live μετάδοσης.

Εσείς τι πιστεύετε; Θα κατακτήσει τον κόσμο των social media η Nokia, με τα bothies της;

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET