Έρευνες λένε

Κάπως έτσι θα μοιάζουν σε 20 χρόνια όσοι καίγονται στις σειρές, σύμφωνα με ερευνητές!

Είμαστε ήδη καταδικασμένοι ύστερα από τόσο binge-watching ή προλαβαίνουμε να γλιτώσουμε τίποτα;

Έχετε πέσει όλοι φαντάζομαι πάνω σε εικόνες που δείχνουν σε τι παραμορφωμένες ανθρώπινες ψυχές μετατράπηκαν άτομα που έκαναν συνήθεια να κάθονται με τις ώρες μπροστά από μια οθόνη υπολογιστή. Αυτή ήταν μόνο η αρχή, όταν και μπήκε για τα καλά στην καθημερινότητά μας ο συγκεκριμένος σατανάς.

Η συνέχεια χτύπησε τους φίλους μας τους gamers, οι οποίοι ομολογουμένως δε θα μεγαλώσουν like a fine wine που λένε και οι Αμερικάνοι, σύμφωνα πάντα με την εξελικτική θεωρία για το είδος του κομπιουτεράκια.

Γοητεία υπό του μηδενός… 

Ωστόσο, ακόμη κι αυτό δε μας πίκρανε τόσο (γιατί δε μας άγγιξε βασικά) όσο το μέλλον που φαίνεται να ξεδιπλώνεται για τους binge – watchers, κάτι πια που μας αφορά όλους!

Κάποιοι πήραν την τολμηρή απόφαση να αγγίξουν αυτό το μεγάλο πλήθος ατόμων και να ποντάρουν στη μελλοντική μας εμφάνιση, μπας και ελαττώσουμε λίγο αυτό το χόμπι. Και οκ, δεν είναι αυτό ακριβώς που ονειρευόμασταν μικροί να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, αλλά και πάλι, δεν κόβονται τέτοιες συνήθειες εύκολα. Μη μας το ζητάτε αυτό! 

Συγκεκριμένα, ερευνητές από το Online Gumbling δημιούργησαν τη Hannah και τον Eric, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν τις γυναίκες και τους άντρες binge – watchers αντίστοιχα σε 20 χρόνια από τώρα.

Meet Hannah and Eric λοιπόν, αλλιώς, εσένα στο μέλλον.

Κάπως έτσι θα δείχνουμε εμείς οι γυναίκες και πέραν από τέρμα creepy εμφανισιακά, μάλλον ασχημαίνει και η ψυχή μας. Σύμφωνα με τις εικόνες που μας παρουσιάζουν οι ειδικοί πάντα. Ωστόσο και οι άντρες δεν πάνε πίσω, μιας και στα ίδια μαύρα χάλια θα καταλήξουν, και συγκεκριμένα σε αυτά:

Οι ίδιοι οι ερευνητές σημειώνουν σχετικά με την επίδραση του «καψίματος» στο μελλοντικό εαυτό μας:

Από παχυσαρκία και ζημιά στη στάση του σώματος μέχρι πρόωρη γήρανση και κοκκινισμένα μάτια, αυτά είναι μόνο μερικά από τα αποτελέσματα που συγκεντρώθηκαν μέσα από την έρευνα. 

Ακόμη, δε θα γλιτώσουμε από πόνους και σωματικές ενοχλήσεις, καταφέρνοντας να μοιάζουμε με τους παππούδες μας από πολύ νωρίτερη ηλικία. Yeeeeah… 

Ωστόσο, τα κακά δε σταματούν εκεί, καθώς θύμα θα πέσει και η ψυχική μας υγεία (ε μα, φαινόταν!) στην οποία κύρια επιρροή παρουσιάζει η έλλειψη κοινωνικής επαφής και ο εθισμός στο πάτημα του «Next Episode». Επίσης, το binge – watching σημαίνει αυτόματα λάθος πρόγραμμα ύπνου ή και ολοκληρωτική έλλειψή του, πράγμα που οδηγεί σε κατάθλιψη και άγχος.

Μετά απ’ όλα αυτά τα ωραία, δε σκέφτεστε να βγάλετε τίποτα από τη «Λίστα» σας και να πιάσετε κάνα βιβλίο καλύτερα; 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!