Μουσική

Beyond ATH: Το Havana Club κινηματογραφεί τον Kareem Kalokoh και τη μουσική του σε ένα ταξίδι στους δρόμους του κόσμου

Η μουσική και τα όνειρα δεν έχουν σύνορα.

Neopolis Team

10 Μαρτίου, 2020

Η μουσική και τα όνειρα δεν έχουν σύνορα, κάτι που μας αποδεικνύει και το Havana Club με το Beyond ATH.

Το αυθεντικό κουβανέζικο ρούμι, ταξιδεύει με τον hip-hop artist Kareem Kalokoh και τη μουσική του και μαζί εξερευνούν την street κουλτούρα στο μουσικό film, Beyond ATH, που θα παρουσιαστεί τον Μάιο.

Ο ανερχόμενος καλλιτέχνης της αθηναϊκής hip-hop σκηνής παρουσιάζει για πρώτη φορά τη μουσική του έξω από τα ελληνικά σύνορα, σε ένα διεθνές tour 4 προορισμών. Live concerts, συναντήσεις με δημιουργούς της διεθνούς rap σκηνής κι ένα συναρπαστικό ταξίδι στις street κουλτούρες διαφορετικών προορισμών, γεμάτο όνειρα και πάθος για τη μουσική, δημιουργούν εικόνες που καθηλώνουν.

Το Havana Club τιμά την αυθεντική κουλτούρα του δρόμου που το καθόρισε και δίνει φωνή στο αθηναϊκό street culture, ώστε να βγει έξω από τα ελληνικά σύνορα και να διεκδικήσει τη θέση του στον κόσμο.

Το showreel από τον πρώτο σταθμό του Beyond ATH είναι on air στη σελίδα του Havana Club στο facebook, ενώ τους επόμενους μήνες θα δημοσιεύονται τα showreels από κάθε προορισμό του tour, λίγο πριν την παρουσίαση ολόκληρου του film.

FUN ZONE

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET