Τιβί

Το «Best Friend’s Fear» μπαίνει στο στόχαστρο του ΕΣΡ, why so serious?

Σαν πολύ καλά να πήγαινε αυτό και δεν άρεσε σε ορισμένους.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

21 Ιανουαρίου, 2020

ΤΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, που θα ‘λεγε και η Τσαγκρινού;; 

Εκεί που ο ΑΝΤ1 νόμιζε ότι βρήκε την υγεία του τη φετινή σεζόν, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει Άγριες Μέλισσες αρχικά, δυνατή επιστροφή Καφέ της Χαράς και Best Friend’s Fear τώρα, έσκασε το ΕΣΡ να του κόψει το γέλιο. Γιατί σαν πολύ καλά να πήγαινε αυτό και δεν άρεσε σε ορισμένους.

Πέρα από καταγγελίες τηλεθεατών που έχει δεχτεί, είναι και μερικά πρόσωπα της τηλεόρασης που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους απέναντι στις φάρσες που στήνονται σε επώνυμους. Μεταξύ αυτών ο Νίκος Μουτσινάς και ο Κρατερός Κατσούλης, οι οποίοι μέσα από τις εκπομπές τους μίλησαν για τις «χοντρές» αλλά και επικίνδυνες πλάκες που δέχονται τα θύματα του Σάββα Πούμπουρα.

«Εσείς περνάτε καλά με τον άλλον που κοντεύει να μείνει στον τόπο; Υπήρχε περίπτωση, μία στο εκατομμύριο να φύγει από ανακοπή μία από τις μεγαλύτερες κωμικούς της Ελλάδας. Γιατί;», ανέφερε ο πρώτος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». 

Γενικότερα, όπως φαίνεται και από το παραπάνω σχόλιο, ο κόσμος έχει ενοχληθεί ιδιαίτερα και λίγο παραπάνω από την σκηνή της Βίκυς Σταυροπούλου με το τσεκούρι, η οποία ομολογουμένως, ήταν παρατραβηγμένη.

Μην ξεχνάμε όμως, ότι οι φάρσες αυτές, ή για την ακρίβεια τα πρόσωπα στα οποία θα στηθούν, δεν είναι πρωτοβουλία της εκπομπής, αλλά φίλων ή συγγενών τους. Επομένως, μερίδιο ευθύνης έχουν και οι ίδιοι, που δεν κατάφεραν να ζυγίσουν σωστά την κατάσταση και να καταλάβουν αν σηκώνει ή όχι τέτοια πλάκα. Ή πολύ απλά από την άλλη, ήξεραν ότι τους παίρνει να το κάνουν.

Πάντως, φαίνεται να υπάρχουν και μερικά θύματα που ενοχλήθηκαν, ετοιμάζοντας μάλιστα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του καναλιού προκειμένου να μην προβληθεί το επεισόδιο με τη συμμετοχή τους. 

Δεν ξέρουμε αν είναι πολλά τα ψωμιά του Best Friend’s Fear ύστερα από αυτά τα νέα, πάντως εμείς δε θα λέγαμε όχι σε κάτι παρόμοιο με τη φάση της Τσαγκρινού. Πολύ γελάσαμε. 

FUN ZONE

FOODIES

4Hands: Το νέο smash burger της Αθήνας που ξεχειλίζει sauce και γνώση που πρέπει να δοκιμάσεις!

EVENTS

«Ζω & Τραγουδώ, δεν εξαρτώμαι» 2024: Μία συναυλία για την Π. Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET