ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Έτσι θα κάνεις το χώρο σου όμορφο και λειτουργικό ώστε να σε εμπνέει καθημερινά!

Το ΔΙΑΦΑΝΟ γνωρίζει τις απαιτήσεις μας και τις ικανοποιεί με στιλ και σύγχρονη άποψη!

Neopolis Team

30 Σεπτεμβρίου, 2022

[sponsored]

Η επιστροφή στο σχολείο/πανεπιστήμιο φέρνει πάντα έναν αέρα ανανέωσης. Θες να αλλάξεις τις συνήθειές σου, το στιλ σου, το χώρο σου… θες να μπεις σε ένα καινούριο mode, πιο αποδοτικό! Έτσι ξεκούραστος/η όπως είσαι μετά τις διακοπές, μπορείς να μετακινήσεις ακόμα και το κρεβάτι ή το γραφείο σου (για το σωστό το redecoration), χωρίς καμία βοήθεια. Είναι η ώθηση που δίνει ο ενθουσιασμός για το νέο ξεκίνημα, σε νιώθουμε! 

Είτε επέστρεψες ήδη στο σχολείο ή στη δουλειά, είτε ετοιμάζεσαι να επιστρέψεις στα αμφιθέατρα, το ΔΙΑΦΑΝΟ αναλαμβάνει την εικόνα του χώρου σου, ο οποίος επηρεάζει απόλυτα την ψυχολογία σου και κατ’ επέκταση την αποδοτικότητά σου!

Ο χώρος που κάνεις τις καθημερινές σου ασκήσεις, που διαβάζεις για την εξεταστική, ή δουλεύεις όποτε χρειαστεί, πρέπει να σε εκφράζει αισθητικά. Πρέπει να είναι φυσικά λειτουργικός, πρακτικός, να καλύπτει τις ανάγκες σου και να σε διευκολύνει. Είναι πολύ σημαντικό όμως να εκφράζει και το γούστο σου, να έχει στιλ και η ατμόσφαιρά του να ξεχωρίζει για την αισθητική της, αφού αυτό αντανακλάται άμεσα στη διάθεσή σου.

Το ΔΙΑΦΑΝΟ λοιπόν ξέρει πόσο σημαντικό είναι αυτό και φροντίζει ο χώρος όπου προετοιμάζεται το μέλλον σου να είναι αισθητικά ξεχωριστός και υπέροχος! 

Το Παιδικό Δωμάτιο

Το παιδικό γραφείο πρέπει να είναι θελκτικό. Τα χρώματα, τα έπιπλα, η διακόσμηση πρέπει να ενθουσιάζουν, να εντυπωσιάζουν, να κάνουν το διάβασμα απολαυστικό. Το παιδικό γραφείο θέλει χρώμα, χαριτωμένα διακοσμητικά που κλείνουν το μάτι στους μικρούς μαθητές. Χαρούμενα καδράκια, φωτιστικά, συρταριέρες, μολυβοθήκες, διακοσμητικά μικροπράγματα που νοστιμίζουν το χώρο και κάνουν το διάβασμα να μοιάζει ευχάριστη διαδικασία. Όσο περισσότερη διακοσμητική σημασία δώσεις, τόσο πιο εύκολη θα γίνει η υπόθεση «στρώσιμο για μελέτη».

Extra tip! Φρόντισε να δώσεις ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή της κατάλληλης καρέκλας γιατί είναι πολύ σημαντική η σωστή στάση του σώματος.

Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις έναν ευχάριστα δημιουργικό χώρο. Έπιπλα και διακοσμητικά που θα κάνουν τις ώρες μετά το σχολείο ευχάριστες!

Φοιτητικό Στυλ

Το περιβάλλον στο οποίο διαβάζουμε παίζει πολύ σημαντικό ρόλο! Πέρα από λειτουργικό, πρέπει να μας εκφράζει κιόλας. Η αισθητική του επηρεάζει τη διάθεση και για αυτό οφείλουμε να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στο χώρο που στην ουσία προετοιμάζεται το μέλλον μας.

Ζητούμενο δεν είναι η μόνο η ύπαρξη ενός γραφείου και μίας καρέκλας, αλλά να δημιουργήσεις ένα spot που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου. Η καρέκλα πρέπει να είναι εργονομική, το γραφείο πρακτικό και χρηστικό. Είναι ένας πολύ προσωπικός χώρος και πρέπει να φροντίσεις η διακοσμητική του κατεύθυνση να συμμαχεί με την ψυχολογία σου. Από το καλάθι μέχρι τα καδράκια, τα πάντα πρέπει να ακολουθούν το προσωπικό γούστο και στιλ!

Το διάβασμα είναι μια απαιτητική διαδικασία και πρέπει να γίνεται σ’ ένα περιβάλλον που βοηθάει. Άνεση και λειτουργικότητα συνδυάζονται με διακοσμητικές, σύγχρονες πινελιές σε ένα μοντέρνο γραφείο, που θα αποτελέσει το «εργαστήριο» στο οποίο σχεδιάζουμε τον μελλοντικό μας εαυτό.

Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ η εργονομία συνδυάζεται με το σύγχρονο design, για να φτιάξεις τον δικό σου προσωπικό χώρο όπου θα δημιουργήσεις, θα εμπνευστείς, θα προετοιμαστείς…

Δες τις ωραιότερες επιλογές για τον προσωπικό σου χώρο εδώ:

https://www.diafanostores.gr/back-to-school-diafano-2/epipla-back-to-school-2

Ηome Office 

Οι ήδη επαγγελματίες γνωρίζουν καλά πόσο σημαντικό είναι το design του γραφείου. Είναι ο προσωπικός χώρος όπου δημιουργούμε, εκφραζόμαστε, πιεζόμαστε. Είναι ο χώρος που φιλοξενεί το έντονο στρες μας και τις απαιτήσεις της δουλειάς. Η διακόσμηση είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε.

Τα έπιπλα πρέπει να είναι χρηστικά και άνετα, πρέπει όμως να παρουσιάζουν και ένα διακοσμητικό ενδιαφέρον.  Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν πρέπει να είναι ευχάριστη, όμορφη, με στιλ. Να μας ανεβάζει και όχι να μας επηρεάζει αρνητικά. Μπορεί να μην το έχεις συνειδητοποιήσει, αλλά ένα απεριποίητο γραφείο, ένας χώρος χωρίς προσωπικότητα, μπορεί να πολλαπλασιάσει το στρες.

Design διακοσμητικά, λεπτομέρειες με αισθητικό ενδιαφέρον, μαξιλάρια, χαλιά, κάδρα, ράφια, φυτά εσωτερικού χώρου, ευχάριστες μυρωδιές είναι απαραίτητα για να συνθέσουν έναν χώρο – σύμμαχο στις καθημερινές απαιτήσεις.

Τα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ ξεχωρίζουν για το στιλ, το design, τη σύγχρονη οπτική στη διακόσμηση.

Δες έπιπλα για το Home Office σου εδώ:

https://www.diafanostores.gr/back-to-school-diafano-2/home-office-2

Βιβλιοθήκες – Ραφιέρες

Οι βιβλιοθήκες και οι ραφιέρες είναι από τα έπιπλα που έχουν δημιουργηθεί για χρηστικούς λόγους. Η σύγχρονη αισθητική όμως έχει καταφέρει να τα ενσωματώσει στη διακόσμηση με στιλ. Και πια αποτελούν ένα υπέροχο διακοσμητικό εργαλείο που θα προσθέσει στο γραφείο, αλλά και σε ολόκληρο το σπίτι, attitude και ενδιαφέρον.

Πέρα λοιπόν από τα βιβλία, στη ραφιέρα και στη βιβλιοθήκη μπορούν να τοποθετηθούν διακοσμητικά αντικείμενα, φωτιστικά, φυτά εσωτερικού χώρου και καδράκια, τα οποία προσθέτουν στιλ και μεταμορφώνουν το σημείο.

Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρεις βιβλιοθήκες και ραφιέρες, στο design, στο χρώμα, στο ύφος που θέλεις, για να δημιουργήσεις έναν χώρο με υψηλό διακοσμητικό ενδιαφέρον.

Δες όλες τις χρηστικές βιβλιοθήκες και ραφιέρες εδω:

https://www.diafanostores.gr/vivliothikes-grafeio-2

Τα Πάντα σε Τάξη!

Έπιπλα αποθήκευσης. Το A και το Ω στη σωστή εικόνα ενός σπιτιού. Εκεί όπου θα μπούνε όλα τα μικροπράγματα που διαταράσσουν την αισθητική ισορροπία του σπιτιού. Εκεί όπου θα αποθηκευτούν σωστά τα παπούτσια. Εκεί όπου τα ρούχα θα έχουν την αντιμετώπιση που τους αξίζει. Εκεί όπου θα τοποθετήσεις την τηλεόραση.

Χρήσιμα έπιπλα που παίζουν σημαντικό ρόλο και στο διακοσμητικό χαρακτήρα του χώρου. Το έπιπλο της τηλεόρασης θα προσθέσει ενδιαφέρον στο καθιστικό, οι συρταριέρες θα προσθέσουν στιλ στην κρεβατοκάμαρα, στο γραφείο, στο χολ. Η παπουτσοθήκη θα αποτελέσει την πρώτη καλή εντύπωση μπαίνοντας στο σπίτι.

Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρεις όλα εκείνα τα χρηστικά έπιπλα που θα ολοκληρώσουν με στιλ το χώρο σου. Design που ξεχωρίζει, χρώματα που ιντριγκάρουν, μοντέρνα υλικά. 

Δες τα πάντα για την οργάνωση και την αποθήκευση  εδώ: 

https://www.diafanostores.gr/organosi-spitiou-2

Κάθισε Αναπαυτικά!

Το φοιτητικό σπίτι. Το πρώτο σπίτι. Τα πρώτα ενήλικα βήματα. Η στιγμή που σχηματοποιείται το προσωπικό στιλ. Ο καναπές, η πολυθρόνα, τα διακοσμητικά στοιχεία που θα συνθέσουν το πρώτο περιβάλλον με στιλ και άποψη.

Δε χρειάζεται να κάνεις συμβιβασμούς! Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ μπορείς να βρεις τα έπιπλα και τα διακοσμητικά που θα «χτίσουν» έναν υπέροχα κομψό και μοντέρνο χώρο, σε προσιτές τιμές.

Πολυθρόνες με ιδιαίτερο design, σε αμέτρητες αποχρώσεις. Άνετοι καναπέδες σε κλασικό και σύγχρονο στιλ. Οτιδήποτε χρειάζεσαι σαν φοιτητής για να ξεκινήσει το μέλλον σου με το δεξί – καθώς επίσης με στιλ και design ατμόσφαιρα!

Δες όλους τους καναπέδες και τις πολυθρόνες  εδώ:

https://www.diafanostores.gr/epipla-saloniou-2

Στα καταστήματα ΔΙΑΦΑΝΟ θα βρεις όλα εκείνα τα χρηστικά έπιπλα που θα ολοκληρώσουν με στιλ το χώρο σου. Design που ξεχωρίζει, χρώματα που ιντριγκάρουν, μοντέρνα υλικά.

Το ΔΙΑΦΑΝΟ γνωρίζει τις απαιτήσεις μας και τις ικανοποιεί με στιλ και σύγχρονη άποψη!


Δες τα πάντα για το σπίτι εδώ:

https://www.diafanostores.gr/

Ακολούθησε το ΔΙΑΦΑΝΟ στο Instagram εδώ:

https://www.instagram.com/diafano_stores/?hl=el

Και στο Facebook εδώ:

https://el-gr.facebook.com/diafanostores/

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Ο Άγιος Βασιλής είναι στο Starfan.gr για να κάνεις το πιο αξέχαστο δώρο σ’ αυτές τις γιορτές!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

«Απόφοιτος Λυκείου»: Μιλήσαμε με τον Θώμα Ζάμπρα λίγο μετά τη νέα sold out παράστασή του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET