ΕΛΛΑΔΑ

Μπάχαλο στο μετρό | Αλλάζουν ξανά τα δρομολόγια με επείγουσα απόφαση!

Θυμάστε την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ προς το επιβατικό κοινό για την αλλαγή των δρομολογίων από και προς τη στάση “Αεροδρόμιο”, από την 1η Νοεμβρίου; Σημείωστε άκυρο! Κι αυτό γιατί τις επόμενες ημέρες επανέρχονται κανονικά τα ενιαία δρομολόγια του μετρό από “Αγία Μαρίνα” με κατεύθυνση το “Αεροδρόμιο” (και τούμπαλιν), τα οποία όπως προείπαμε, είχαν ανασταλεί από […]

Neopolis Team

7 Νοεμβρίου, 2018

Θυμάστε την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ προς το επιβατικό κοινό για την αλλαγή των δρομολογίων από και προς τη στάση “Αεροδρόμιο”, από την 1η Νοεμβρίου;

Σημείωστε άκυρο!

Κι αυτό γιατί τις επόμενες ημέρες επανέρχονται κανονικά τα ενιαία δρομολόγια του μετρό από “Αγία Μαρίνα” με κατεύθυνση το “Αεροδρόμιο” (και τούμπαλιν), τα οποία όπως προείπαμε, είχαν ανασταλεί από την ΣΤΑΣΥ την 1η Νοεμβρίου.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Θάνος Βούρδας, με επείγον έγγραφο προς τις διοικήσεις του ΟΑΣΑ και της ΣΤΑΣΥ, μοίρασε ευθύνες και ζήτησε τους λόγους από τη ΣΤΑΣΥ, για τους οποίους προχώρησε σε αλλαγή των δρομολογίων που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο.

Επιπλέον, αναρωτήθηκε αν προηγήθηκε έγκριση από τον ΟΑΣΑ και το υπουργείο Μεταφορών, ζητώντας να επανέλθει άμεσα η κυκλοφορία της γραμμής 3 στον αρχικό της σχεδιασμό.

Η εν λόγω αλλαγή εννοείται πως έχει προκαλέσει την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, καθώς όσοι έχουν τη στάση Αεροδρόμιο ως τελικό προορισμό, πρέπει να ανεβαίνουν με τις αποσκευές τους και στη συνέχεια να κατέβουν στην απέναντι αποβάθρα προκειμένου να επιβιβαστούν στους συρμούς που κατευθύνονται προς τα εκεί.

Αντίστοιχα, το ίδιο συμβαίνει και κατά την επιστροφή από το Αεροδρόμιο.

Υπενθυμίζουμε πως η απόφαση αυτή πάρθηκε για λόγους εξορθολογισμού των συρμών, καθώς και εξοικονόμησης ενέργειας δεδομένου ότι οι συρμοί που τρέχουν στη γραμμή του αεροδρομίου είναι πιο ενεργοβόροι.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Youth Pass: Καθυστερεί το επίδομα των νέων – Πότε ανοίγει τελικά η πλατφόρμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Σκυλάκι πέθανε από φόλα μέσα σε σχολείο, μέχρι εκεί φτάνει ο πολιτισμός κάποιων!

TECH NEWS

H νέα λειτουργία του Google Maps για να βάλεις σε τάξη τις αποθηκευμένες τοποθεσίες σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Κοπέλα δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στον σταθμό Ομόνοιας και δεν αντέδρασε κανείς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET