fbpx

Το «Endgame» θα είναι τόσο καλό, που ούτε για τουαλέτα δε θα βρούμε χρόνο. Κυριολεκτικά!


Με το πέρασμα του χρόνου και τη συνεχή παρακολούθηση ταινιών στον κινηματογράφο, έχω παρατηρήσει πως στο κυλικείο στήνονται δύο ειδών τύποι. Αυτοί που είναι έτοιμοι να κάνουν πικ νικ εντός της αίθουσας και φορτώνονται με κάθε λογής σνακ, και οι… φυσιολογικοί. Οι πρώτοι, εκτός των άλλων, εφοδιάζονται με μπόλικο νερό κι αναψυκτικά, γιατί τόσο ποπκορν και νάτσος, θέλουν και κάτι να γλιστρήσουν…

Όσοι ανήκουν σε αυτήν την πρώτη κατηγορία λοιπόν, δε θα περάσουν και πολύ καλά παρακολουθώντας την τελευταία ταινία των Avengers!

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Kevin Feige, δηλαδή του αφεντικού της Marvel, το ξυλίκι και η δράση του «Endgame» θα είναι τόσο έντονα, που οι θεατές θα δυσκολευτούν να ξεκολλήσουν από την οθόνη έστω και για λίγα δευτερόλεπτα. Αν συνυπολογίσουμε σε αυτό και τη διάρκεια της ταινίας, που είναι ακριβώς τρεις ώρες, καταλαβαίνουμε πως οι ευαίσθητες κύστες θα ταλαιπωρηθούν πολύ.

Πιο συγκεκριμένα, το μεγάλο boss της εταιρείας δήλωσε: «Η ταινία είναι ακριβώς στη διάρκεια που θέλουμε, και πρέπει να ξέρετε πως δεν είμαστε υπέρ του να δημιουργούμε τεράστια πρότζεκτ. Θέλουμε να δημιουργούμε ταινίες που εύχεσαι να μην είχαν τελειώσει ποτέ, ή ταινίες που εύχεσαι να τις παρακολουθήσεις εκ νέου πολύ σύντομα».

Στόχος μας είναι να μη βρίσκεις ποτέ κάποια καλή στιγμή να πας τουαλέτα. Τότε, σημαίνει ότι η ταινία κάνει καλά τη δουλειά της.

Σωθήκαμε δηλαδή… 

Παράλληλα όμως με τις προσπάθειες των θεατών να βρουν εναλλακτικούς τρόπους για κατούρημα, ώστε να μη χρειαστεί να πάνε τουαλέτα κατά τη διάρκεια της ταινίας, είχαμε και τον πρώτο συναγερμό για spoils, μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του «Endgame».

Οι αναφορές πως κάποιος κατάφερε να βιντεοσκοπήσει το τελευταίο μέρος των Avengers και να το δημοσιεύσει στα Social Media, πληθαίνουν όλο και περισσότερο. Η Marvel έχει κάνει πολλές προσπάθειες να αποτρέψει τέτοια συμβάντα, όπως αποδεικνύεται όμως, πάντα θα σου ξεφύγει κάτι.

Με γκολ στο 90 λοιπόν, οι παραγωγοί της ταινίας, αδελφοί Ρούσο, έβγαλαν στη δημοσιότητα μια επιστολή που παρακαλούν τους φανς να είναι υπομονετικοί και να μην προβούν σε τέτοιες ενέργειες. Έχει δημιουργηθεί και το hashtag #DontSpoilTheEndgame για αυτόν το σκοπό, το οποίο έχει ήδη γίνει viral στο ίντερνετ.

Να θυμίσω σε αυτό το σημείο, πως υπάρχει κόσμος που έχει πληρώσει το ποσό των $15,000, για να βρίσκεται στην πρεμιέρα. Κανονικά με αυτά τα χρήματα θα έπρεπε να βλέπεις την ταινία με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και να τσιμπάς από τα ποπκορν του. Όπως και να ‘χει όμως, είναι λίγο κρίμα να πάνε πεταμένα τόσα λεφτά… 

Το σημαντικότερο στην όλη υπόθεση πάντως, είναι πως η κλεψύδρα σχεδόν άδειασε και η πρεμιέρα πλησιάζει. Καλή η «Captain Marvel» που λειτούργησε σαν μεθαδόνη όλο αυτό το διάστημα, όμως η ώρα για το «Endgame» επιτέλους έφτασε. Και μπορεί να έχουμε μικρές κύστες, όμως υπεύθυνα δηλώνω πως θα τα καταφέρουμε. Μέχρι τότε, σας παρακαλώ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ SPOILERS!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET