ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Αυτοί είναι οι άντρες του ζωδιακού κύκλου που είναι πιο πιθανό να σε απατήσουν!

Δεν είναι όλα τα ζώδια οι απόλυτοι εραστές, αλίμονο, μερικοί από αυτούς συγκεκριμένα είναι περιπτωσάρες και χρήζουν ειδικής μεταχείρισης. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά και προσωπικότητες, αλλά υπάρχουν και πράγματα που είναι κοινά σε μερικά ζώδια, όπως για παράδειγμα η τάση προς την απιστία. Αυτά είναι οι άντρες του ζωδιακού κύκλου λοιπόν που είναι πιο πιθανό να […]

Θεώνη Σταματοπούλου

20 Φεβρουαρίου, 2017

Δεν είναι όλα τα ζώδια οι απόλυτοι εραστές, αλίμονο, μερικοί από αυτούς συγκεκριμένα είναι περιπτωσάρες και χρήζουν ειδικής μεταχείρισης. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά και προσωπικότητες, αλλά υπάρχουν και πράγματα που είναι κοινά σε μερικά ζώδια, όπως για παράδειγμα η τάση προς την απιστία.

Αυτά είναι οι άντρες του ζωδιακού κύκλου λοιπόν που είναι πιο πιθανό να απιστήσουν:

#1 Ο Δίδυμος

Είναι το πιο φλερταδόρικο και παιχνιδιάρικο ζώδιο. Ο Δίδυμος είναι ξεκάθαρα προγραμματισμένος για να τα βγάζει πέρα με παραπάνω από δύο ερωμένες. Η αναποφάσιστη φύση του, επιπλέον, τον αναγκάζει να βαριέται πολύ εύκολα τις ερωτικές συντρόφους του, μεταπηδώντας από τη μία στην άλλη. Αν καταφέρεις να διατηρήσεις άθικτη την περιέργεια και αφοσίωσή του, τότε πιθανώς έχεις καταφέρει να σώσεις το τομάρι σου.

#2 Ο Ιχθύς

Το ζώδιο της διαφυγής και της φαντασίας, ο Ιχθύς, ακολουθεί τα συναισθήματά του σαν να είναι GPS. Απομακρύνεται από την πραγματικότητα και περιπλανιέται οπουδήποτε θεωρεί πως θα βρει ρομαντισμό. Τείνει να προσκολλάται σε εκείνους που τον λατρεύουν και του έχουν αδυναμία και θέλει να τον εντάξει στην τρέλα του. Για να διατηρήσεις το ενδιαφέρον ενός Ιχθύ, πρέπει να διατηρείς ζωντανό το πάθος του. Αν το κάνεις αυτό, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα.

#3 Ο Σκορπιός

Σαν ζώδιο του σεξ, ο Σκορπιός έχει προδιάθεση στην απιστία. Παρόλο που φημίζεται για την έντονη αφοσίωση στην σύντροφό του, είναι των άκρων. Αν ο Σκορπιός χάσει το παραμικρό ίχνος σεβασμού απέναντί σου, θα μπει στον πειρασμό να ψάξει αλλού να βρει αυτά που θέλει. Η αμοιβαία εμπιστοσύνη κι ο σεβασμός είναι το κλειδί για μία καλή και χαρούμενη σχέση με έναν Σκορπιό.

#4 Ο Ζυγός

Η απιστία για έναν Ζυγό δεν έχει να κάνει καθόλου με το σεξ. Οι Ζυγοί είναι οι καλύτεροι εραστές όταν βρίσκονται σε μία σοβαρή και σταθερή σχέση. Αν η σχέση όμως, αρχίζει να γκρεμίζεται, να είσαι σίγουρη ότι ο Ζυγός μπορεί να σου κάνει την στραβή πριν ακόμη όλα τελειώσουν στη σχέση σας. Για να εξασφαλίσεις την αφοσίωση ενός Ζυγού, θα πρέπει να προσπαθείς να γίνεις μέρος του κοινωνικού κύκλου του καθώς και να ενδιαφέρεσαι για την καθημερινότητα και τις ανησυχίες του.

#5 Ο Λέων

Ο Λέοντας είναι ένας συνδυασμός εγωισμού, δράματος και ρομαντισμού. Η σεξουαλικότητά τους είναι αυτή που μαγνητίζει τους πάντες. Θέλουν να είναι το κέντρο του κόσμου. Ο Λέοντας διόλου δεν δυσκολεύεται να απιστήσει ή να φύγει από μία σχέση όπου νιώθει ότι πιέζεται, συμβιβάζεται ή χάνει τον εαυτό του. Για να καταφέρεις να του επιβληθείς και να διατηρήσεις το ενδιαφέρον του αμείωτο, θα πρέπει να είσαι εξίσου αποφασιστική και δυναμική με εκείνον.

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET