ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αυτή είναι η γυναίκα που κατάφερε να βγάλει 1 εκατομμύριο δολάρια μέσα σε μία μέρα!

Για έναν μέσο άνθρωπο και ειδικά για έναν μέσο Έλληνα εργαζόμενο, το να καταφέρει να βγάλει 1 εκατομμύριο δολάρια μοιάζει μακρινό όνειρο, που μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ! Και όμως, μπορεί να εκνευριστείτε, να στεναχωρηθείτε ή και να πεισμώσετε αν σας πούμε ότι πράγματι μία γυναίκα κατόρθωσε να βγάλει αυτό το υπέρογκο ποσό μέσα σε […]

Default avatar

Guest Author

20 Νοεμβρίου, 2016

Για έναν μέσο άνθρωπο και ειδικά για έναν μέσο Έλληνα εργαζόμενο, το να καταφέρει να βγάλει 1 εκατομμύριο δολάρια μοιάζει μακρινό όνειρο, που μάλλον δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ! Και όμως, μπορεί να εκνευριστείτε, να στεναχωρηθείτε ή και να πεισμώσετε αν σας πούμε ότι πράγματι μία γυναίκα κατόρθωσε να βγάλει αυτό το υπέρογκο ποσό μέσα σε μία μόνο μέρα!

Η γυναίκα αυτή ονομάζεται Danielle Di Pilla και είναι φαρμακοποιός. Δημιούργησε, λοιπόν, ένα σαπούνι από γάλα κατσίκας το οποίο είναι κατάλληλο για τα εκζέματα και για άλλα δερματικά προβλήματα.

Η μεγάλη επιτυχία του σαπουνιού έγκειται στο γεγονός ότι εισήλθε στην κινεζική αγορά την κατάλληλη ημέρα. Συγκεκριμένα, την Ημέρα των Singles που πραγματοποιείται στην Κίνα και έχει συνδεθεί με τις διαδικτυακές αγορές, η Danielle πούλησε 350.000 σαπούνια, εξασφαλίζοντας 1.000.000 δολάρια!

Σήμερα, το εν λόγω σαπούνι διατίθεται στο διαδίκτυο σε τιμή 3,6 δολαρίων ενώ η εταιρεία απασχολεί συνολικά 12 υπαλλήλους και λανσάρει 40 διαφορετικά προϊόντα.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET