ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η Adidas κυκλοφόρησε παπούτσια που επιτρέπουν δωρεάν είσοδο στο μετρό!

Η ιδέα της Adidas θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πιο έξυπνη και ευφυέστατη ever. Και προφανώς είχε τον αναμενόμενο αντίκτυπο στον κόσμο, ο οποίος σχημάτισε μια τεράστια ουρά προκειμένου να αποκτήσει τα αθλητικά παπούτσια που επιτρέπουν στον κάτοχό του να μπει δωρεάν στο μετρό, χωρίς να χρειάζεται η επίδειξη του εισιτηρίου. Τέλειο, ε; Συγκεκριμένα, […]

Δήμητρα Πραντάλου

17 Ιανουαρίου, 2018

Η ιδέα της Adidas θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η πιο έξυπνη και ευφυέστατη ever. Και προφανώς είχε τον αναμενόμενο αντίκτυπο στον κόσμο, ο οποίος σχημάτισε μια τεράστια ουρά προκειμένου να αποκτήσει τα αθλητικά παπούτσια που επιτρέπουν στον κάτοχό του να μπει δωρεάν στο μετρό, χωρίς να χρειάζεται η επίδειξη του εισιτηρίου. Τέλειο, ε;

Συγκεκριμένα, τα παπούτσια που κυκλοφόρησε η Adidas δίνει την δυνατότητα σε αυτούς που τα φορούν να μπουν τσάμπα στα μέσα μεταφοράς για έναν ολόκληρο χρόνο. Το κόστος τους ανέρχεται στα 180 ευρώ, ενώ η αξία του εισιτηρίου ξεπερνά τα 760 ευρώ.

Ωστόσο, υπάρχουν δύο κακά μαντάτα.

Το πρώτο αφορά την διαθεσιμότητα των παπουτσιών αφού υπάρχουν μόνο 500 ζευγάρια, και το δεύτερο ότι ισχύει μόνο για το μετρό, το τραμ, τα λεωφορεία και τα φέρι του Βερολίνου. Αλλά ευελπίστουμε ότι μετά από τον χαμούλη που δημιουργήθηκε, η Adidas να το δοκιμάσει και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Η ηλεκτρονική κάρτα που λέτε, είναι ραμμένη στη γλώσσα του παπουτσιού, το οποίο μάλιστα έχει στοιχεία της ταπετσαρίας των καθισμάτων του μετρό.

Ο κόσμος της γερμανικής πρωτεύουσας για να καταλάβετε τον χαμούλη που δημιουργήθηκε, διανυκτεύρεσε με υπνόσακους έξω από το κατάστημα της Adidas, προκειμένου να τα αποκτήσει. Ο υπεύθυνος του καταστήματος, καταμετρούσε τα άτομα και όσοι απουσίαζαν διαγράφονταν από τη λίστα και έχαναν την ευκαιρία, οπότε το θεώρησαν λογικό να περιμένουν στην αναμονή.

Φανταστείτε να γίνει αυτό στo νέο κατάστημα της Adidas στην Ερμού. Η ουρά θα φτάσει μέχρι το Σύνταγμα.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET