ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Έχουμε άσχημα νέα για τους χίπστερς!

Οι άνδρες με μούσια είναι πιο πιθανό να είναι επιθετικοί, να απατούν, να κλέβουν ενώ η πλειοψηφία των γυναικών να θεωρεί ότι πλέον δεν είναι και τόσο sexy. Συγνώμη λοιπόν προς όλους όσους διαβάζουν και έχουν μακριά μούσια, αλλά αυτό το λένε τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε η ηλεκτρονική σελίδα eva. Σύμφωνα με την […]

Neopolis Team

27 Οκτωβρίου, 2015

Οι άνδρες με μούσια είναι πιο πιθανό να είναι επιθετικοί, να απατούν, να κλέβουν ενώ η πλειοψηφία των γυναικών να θεωρεί ότι πλέον δεν είναι και τόσο sexy. Συγνώμη λοιπόν προς όλους όσους διαβάζουν και έχουν μακριά μούσια, αλλά αυτό το λένε τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε η ηλεκτρονική σελίδα eva.
Σύμφωνα με την παραπάνω έρευνα, στην οποία συμμετείχαν 2.000 άνθρωποι, οι άνδρες με γένια είναι πιο πιθανό να αναπτύξουν επιθετική συμπεριφορά σε σχέση με τους άνδρες που δεν έχουν μούσια.
Από την άλλη πλευρά, οι γυναίκες φαίνεται να προτιμούν περισσότερο τους ξυρισμένους άνδρες καθώς επίσης και οι εργοδότες καθώς το 43% απολύεται στην επαγγελματική τους ζωή.
Το 44% των γυναικών δεν θεωρεί ότι είναι ότι καλύτερο -από άποψη υγιεινής- το να έχει κανείς μακριά μούσια.
Τέλος, για να σας λυθεί η απορία (ναι, στις γυναίκες απευθύνομαι!) το 47% των ανδρών με μούσια έχουν απατήσει την σύντροφό τους έστω και μία φορά, ενώ το ποσοστό των ανδρών που ξυρίζονται βρίσκεται στο 20% και είναι αρκετά χαμηλότερο με αυτό των «μουσάτων».

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET