Μουσική

Η Άσπα, η αδερφή του Μad Clip, τα κάνει όλα… «Στάχτη» στο πρώτο της τραγούδι! 

To viral στο TikTok τραγούδι μόλις κυκλοφόρησε!

Στέλα Τσάναϊ

29 Μαρτίου, 2022

Τον τελευταίο καιρό που σκρολάρεις στο fyp του TikTok σίγουρα έχεις βρει τον εαυτό σου κολλημένο με τους στίχους «Δε με νοιάζει πια που γυρνάς…». Μια απ’ τα ίδια εδώ.

Όσο εσύ, λοιπόν, αναρωτιόσουν ποιο τραγούδι είναι αυτό, η Άσπα ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει το πρώτο της single που έχει κάνει το ελληνικό κοινό να σιγοτραγουδάει το κομμάτι της μόνο από το teaser! Η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα μικρό δείγμα από το ρεφρέν και μέσα σε λίγη ώρα μάζεψε χιλιάδες likes και προβολές!

Το «Στάχτη» κυκλοφόρησε επίσημα σήμερα, 29 Μαρτίου, από την Golden Records και τη Minos EMI, και ήδη ξέρουμε ότι θα είναι το καλοκαιρινό, after breakup κόλλημά μας!

Χωρίς να θέλω να καταδικάσω τις σχέσεις.

Η Άσπα, για όσους δε γνωρίζουν, είναι η μικρή αδερφή του Mad Clip και φαίνεται πως σόι πάει η έφεση στη μουσική! Ο Mad γνώριζε για το ταλέντο της αδερφής του, αφού ουκ ολίγες φορές είχε αναφερθεί σε αυτό, δηλώνοντας πως θα ήθελε να κάνει ντουέτο μαζί της. Τελικά, δεν ήταν απλά η αγάπη του αδερφού που μιλούσε!

Στο κομμάτι «Στάχτη» η τραγουδίστρια έχει καταφέρει να παντρέψει δύο διαφορετικά είδη μουσικής. Την ακούμε να «ραπάρει» λαϊκά σε ένα κομμάτι που βγάζει το bad bitch attitude μέσα από τις πονεμένες ψυχές που ταυτίζονται. Τη γυναίκα που δεν το βάζει κάτω, που ξέρει τη δύναμή της, που δε θα «συρθεί» πίσω απο κανέναν και δε χρειάζεται κάποιον να την επιβεβαιώνει!

Με ένα δυναμικό ρεφρέν που ξέρουμε ήδη απ’ έξω, βλέπουμε ότι το υπόλοιπο τραγούδι κινείται σε πιο χαμηλούς τόνους, παρόλο που περιμέναμε ένα εξίσου δυναμικό κουπλέ όσον αφορά την μουσική. Και πάλι όμως, δε μας χαλάει καθόλου! Είναι το νέο χιτ που θα κατακτήσει τα ραδιόφωνα και τα καλοκαιρινά μπαράκια!

Μήπως μας θυμίζει και λίγο το «Αμαρτίες» της Αναστασίας; Και τα δύο υπογεγραμμένα από τον Γιώργο Καλογεράκο και βγαλμένα από το TikTok, σίγουρα παίρνουν το check του κοινού! 

Κρίμα που δεν πρόλαβαν να μας χαρίσουν ένα ντουέτο τα δύο αδέρφια, ωστόσο περιμένουμε πώς και πώς να δούμε και να ακούσουμε τι έχει να μας πει η μικρή, αλλά πολλά υποσχόμενη, αδερφή του Peter!

Καλοτάξιδο!

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET