ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ;

Art Therapy | Η νέα τάση βιβλίων για καλύτερη ποιότητα ζωής και ηρεμία από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν στραφεί προς τη νέα τάση βιβλίων ζωγραφικής για ενηλίκους, που αποτελούν την επονομαζόμενη  “Θεραπευτική Τέχνη – Art  Therapy”. Σε αυτά τα βιβλία ο αναγνώστης θα βρει ασπρόμαυρα σχέδια, τα οποία καλείται να γεμίσει με χρώματα της επιλογής του, δίνοντας τελικά το δικό του ύφος και στυλ, ενώ αν θέλει μπορεί να […]

Neopolis Team

8 Σεπτεμβρίου, 2015

Εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως έχουν στραφεί προς τη νέα τάση βιβλίων ζωγραφικής για ενηλίκους, που αποτελούν την επονομαζόμενη  “Θεραπευτική Τέχνη – Art  Therapy”. Σε αυτά τα βιβλία ο αναγνώστης θα βρει ασπρόμαυρα σχέδια, τα οποία καλείται να γεμίσει με χρώματα της επιλογής του, δίνοντας τελικά το δικό του ύφος και στυλ, ενώ αν θέλει μπορεί να κόψει τις περφορέ σελίδες και να τις τοποθετήσει σε κάδρα.

Πρόκειται για μια νέα τάση που ξεκίνησε από τη Γαλλία και πολύ γρήγορα εξαπλώθηκε στην Αμερική και την Ευρώπη δημιουργώντας φανατικούς οπαδούς, αφού όσοι το δοκίμασαν διαπίστωσαν πως η ενασχόλησή τους με τη ζωγραφική με αυτό τον τρόπο, τους βοήθησε να χαλαρώσουν και να βρεθούν σε πνευματική ευφορία.

Το πρώτο βιβλίο με τίτλο “Μυστικός Κήπος” που δημιούργησε η πρωτοπόρος του είδους Τζοάνα Μπάσφορντ το 2013, ξεπέρασε σε πωλήσεις το 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα σε 25 χώρες, μέσα σε λίγες εβδομάδες και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των best sellers παγκοσμίως! Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε και το 2ο βιβλίο μοτίβων της ίδιας από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ με τίτλο “Μαγεμένο Δάσος”, το οποίο γνωρίζει ήδη εξίσου μεγάλη επιτυχία.

Όσες και όσοι λοιπόν έχετε φαντασία, δημιουργικότητα και σταθερό χέρι, δοκιμάστε τη νέα τάση και σίγουρα θα βρείτε ένα νέο τρόπο να χαλαρώσετε, να “παίξετε” και να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά το στρες! Μάλιστα μπορείτε να ανεβάσετε τα έργα σας στο Instagram και στο Facebook με το#PSICHOGIOSBOOKS, ενώ σας προτείνουμε να πάρετε μέρος και στο διαγωνισμό των Εκδόσεων Ψυχογιός, όπου κάθε μήνα 5 νικητές κερδίζουν απίθανα δώρα! Λάβετε μέρος από εδώ στο διαγωνισμό, ενώ αν θέλετε να δείτε όλα τα διαθέσιμα βιβλία ζωγραφικής για ενήλικες, επισκεφθείτε τη σχετική ενότηταArt Therapy του εκδοτικού οίκου Ψυχογιός που κυκλοφορεί τα βιβλία αυτά στα Ελληνικά.

FUN ZONE

Μουσική

Eurovision 2024: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Κύπρου και ήδη σκαρφάλωσε στις τάσεις!

EVENTS

Cool Crips: Το πιο φούξια, σέξι και προσβάσιμο πάρτι της Αθήνας είναι και πάλι εδώ!

EVENTS

Release Athens 2024: Με Parov Stelar, Jain και Telenova θα υποδεχτούμε το καλοκαίρι!

EVENTS

ΣΙΓΙΟΥ ΔΕΑΡ: Ετοιμάσου να τα δώσεις όλα για όλα στο Party του CU στο Floyd Club!

BINGE WATCHING

Η Apple TV+ χαρίζει 2 μήνες δωρεάν, με αφορμή το νέο ντοκιμαντέρ του Messi!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET