ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Επεισόδιο με πυροβολισμούς μέσα στην πανεπιστημιούπολη – Τουλάχιστον ένας τραυματίας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος», πριν λίγη ώρα, μετά τις 22:00, έλαβε χώρα σοβαρό επεισόδιο στο ΑΠΘ, που κατέληξε σε πυροβολισμούς. Όπως σημειώνεται, μια ομάδα περίπου 20 ατόμων εισήλθε στο campus και κινήθηκε προς την πλατεία Χημείου. Εκεί βρίσκονταν ήδη άλλα άτομα, με τα οποία συνεπλάκησαν, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκαν έξι πυροβολισμοί. Πληροφορίες […]

Neopolis Team

11 Ιουλίου, 2022

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πρώτου Θέματος», πριν λίγη ώρα, μετά τις 22:00, έλαβε χώρα σοβαρό επεισόδιο στο ΑΠΘ, που κατέληξε σε πυροβολισμούς.

Όπως σημειώνεται, μια ομάδα περίπου 20 ατόμων εισήλθε στο campus και κινήθηκε προς την πλατεία Χημείου. Εκεί βρίσκονταν ήδη άλλα άτομα, με τα οποία συνεπλάκησαν, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκαν έξι πυροβολισμοί. Πληροφορίες μιλούν για τουλάχιστον έναν τραυματία, αφού από την πλατεία Χημείου έως και τον εξωτερικό χώρο του ΑΠΘ, απέναντι από το νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς, υπάρχουν αίματα στο οδόστρωμα. Το άτομο ωστόσο αποχώρησε από το σημείο προτού καταφτάσει η αστυνομία, με το Thestival.gr να σημειώνει ότι μετέβη πεζός στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Φέρει τραύματα στα πόδια και μπήκε στο χειρουργείο προκειμένου να του αφαιρεθούν οι σφαίρες.

Αφότου εκτυλίχθηκε το περιστατικό, ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο και απέκλεισαν τον χώρο. Αστυνομικοί σταμάτησαν ένα όχημα επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στο ύψος του ΑΠΘ και προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές ατόμων που βρίσκονταν εντός και κρίθηκαν ύποπτοι.

Για αρκετά λεπτά ο δρόμος έκλεισε για την κυκλοφορία των οχημάτων μέχρι τα άτομα να μεταφερθούν με περιπολικό. 

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε μια ακόμη προσαγωγή υπόπτου εντός του campus. Μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρα τα αίτια της συμπλοκής και με τις έρευνες να συνεχίζονται από την ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τις έρευνες, στο σημείο της συμπλοκής έχουν βρεθεί πέντε κάλυκες και μια βολίδα.

Αφού ολοκληρωθεί η χειρουργική επέμβαση, το άτομο θα υποβληθεί σε αξονική τομογραφία και άλλες εξετάσεις. Ακόμη, το Thestival ενημερώνει πως προσήχθησαν και τα άτομα που συνόδευσαν τον τραυματία μέχρι το νοσοκομείο. Αφού τον άφησαν στο «Γεννηματάς», διέφυγαν με αυτοκίνητο, ωστόσο εντοπίστηκαν από αστυνομικούς.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Θεσσαλίας: Έπεσε παράθυρο εν ώρα μαθήματος και κατά τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΕΙ: 1 στους 5 φοιτητές παίρνει πτυχίο στην ώρα του με τους μισούς να μην αποφοιτούν καν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET