ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Αυτές είναι οι αποκριάτικες στολές που όλοι ανεξαιρέτως έχουμε φορέσει όταν ήμασταν παιδιά!

Οι Απόκριες πλησιάζουν και σίγουρα ψάχνεις να βρεις ποια θα είναι η πιο εντυπωσιακή στολή για να μεταμφιεστείς ή πώς θα συνδυάσεις την στολή σου μ’ αυτήν του/της συντρόφου σου ή με του/της κολλητού/ής σου. Ξέχασες μου φαίνεται πως όταν ήσασταν μικροί, φορούσες ό,τι και τα υπόλοιπα παιδάκια καθώς ένιωθες πιο άνετα και αποδεκτός/ή από την παρέα […]

Default avatar

Guest Author

23 Φεβρουαρίου, 2017

Οι Απόκριες πλησιάζουν και σίγουρα ψάχνεις να βρεις ποια θα είναι η πιο εντυπωσιακή στολή για να μεταμφιεστείς ή πώς θα συνδυάσεις την στολή σου μ’ αυτήν του/της συντρόφου σου ή με του/της κολλητού/ής σου. Ξέχασες μου φαίνεται πως όταν ήσασταν μικροί, φορούσες ό,τι και τα υπόλοιπα παιδάκια καθώς ένιωθες πιο άνετα και αποδεκτός/ή από την παρέα σου.

Πάμε να δούμε λοιπόν ποιες είναι αυτές οι στολές που φορούσαμε ΟΛΟΙ όταν ήμασταν μικροί και σίγουρα τώρα τις νοσταλγούμε: 

1. Μinnie

Έλα τώρα, μην το αρνείσαι… σίγουρα έχεις ντυθεί έστω και μία φορά Minnie στη ζωή σου. Το γλυκό αυτό ποντικάκι έβρισκε ανταπόκριση σε όλα τα μικρά κοριτσάκια.

2. Τσάρλεστον

Η αποκριάτικη αυτή στολή εκφράζει τα πρώτα, δειλά μας βήματα προς τη σεξουαλικότητα και την προκλητική θηλυκότητα.

3. Γατούλα

Κάθε τσαχπίνικο μικρό κοριτσάκι ήθελε μανιωδώς να ντυθεί γατούλα κάθε φορά που πλησίαζαν οι Απόκριες και στο τέλος ένα ολόκληρο σχολείο είχε μετατραπεί σε σπίτι γεροντοκόρης γεμάτο γάτες.

4. Πριγκίπισσες

Κι όταν λέμε πριγκίπισσες εννοούμε από την Ωραία Κοιμωμένη μέχρι τη Σίσσυ ή και παραλλαγές Πριγκιπισσών, όπως η Πριγκίπισσα της Νύχτας.

5. Cow boy

Τα μικρά αγοράκια με επαρχιακό, αλλά παράλληλα κι αγωνιστικό πνεύμα, ντύνονταν κατά 99,9999…% καουμπόηδες!

6. Αστυνομικός

Μπορεί να τους αποκαλούν τώρα «Μπάτσους» και να θέλουν να τους πάρουν στο κυνήγι, αλλά μικροί ντύνονταν όόόλοι τους αστυνομικοί.

7. Μάγισσα

Και φτάνουμε σε άλλου είδους κοριτσάκια. Τα πιο «μοχθηρά» κι επιβλητικά που μπορεί να μην ήξεραν την κακία που κουβαλούν οι μάγισσες, αλλά τρελαίνονταν από τα μαύρα και σκούρα χρώματα των στολών που τις απεικόνιζαν.

8. Πειρατής

Οι πιο αλήτες από την άλλη, ντύνονταν πειρατές καθώς τους άρεσε αυτή η άγρια φύση τους, ενώ πολλές φορές οι μαμάδες τους τούς έβαφαν και το πρόσωπο με μούσια ή τους κρέμαγαν σκουλαρίκια.

9. Spiderman/Batman/Superman

Όλοι αυτοί οι super ήρωες ανήκουν στην ίδια συνομοταξία κι εκφράζουν αυτά τα αγοράκια που πίστευαν πως θα προστατεύσουν όόόλο τον κόσμο.

10. Ζορό

Αν έβρισκες σε όλους τους τοίχους του σχολείου σου ένα «Ζ», ήξερες πως ήταν Απόκριες και κάθε παιδάκι που ντυνόταν Ζορό πήγαινε και χάραζε ένα.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Always® και το ‘Strong Me’ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενδυνάμωση των νεαρών κοριτσιών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

«Ψηφιακό Vegas»: Η Άνοδος των Αμερικανικών Διαδικτυακών Καζίνο στην Εποχή του Διαδικτύου

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET