Μουσική

Εκτός τελικού Eurovision η Τερζή | Φαβορί η Φουρέιρα μετά τα χθεσινά!

Πραγματοποιήθηκε χθες ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision και δυστυχώς η Ελλάδα δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Αντίθετα, η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα είναι ένα απ’τα δυνατά φαβορί. Μπορεί η Γιάννα Τερζή να έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στη σκηνή της Altice Arena στη Λισαβόνα, το ‘Όνειρό Μου’ […]

Πραγματοποιήθηκε χθες ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision και δυστυχώς η Ελλάδα δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Αντίθετα, η Κύπρος με την Ελένη Φουρέιρα είναι ένα απ’τα δυνατά φαβορί.

Μπορεί η Γιάννα Τερζή να έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στη σκηνή της Altice Arena στη Λισαβόνα, το ‘Όνειρό Μου’ όμως δεν ενθουσίασε τους τηλεθεατές της Eurovision αφήνοντας το έξω από τον τελικό.

Το αποτέλεσμα ήταν (μάλλον) αναμενόμενο

Το τραγούδι της Γιάννας Τερζή που μιλάει για την Ελλάδα και τους Έλληνες δεν ήταν σε καμία περίπτωση φαβορί, ωστόσο τα προγνωστικά την ήθελαν να περνάει εύκολα από την διαδικασία του ημιτελικού. Άλλωστε, οι εντυπώσεις ήταν θετικές. Όλα αυτά βέβαια μέχρι να εμφανιστεί στη σκηνή.

Διότι μπορεί η Τερζή να ερμήνευσε καλά το κομμάτι, η σκηνική της παρουσία ήταν δυστυχώς φτωχή. Σίγουρα προκλήθηκαν κάποια προβλήματα, για να πούμε όμως του στραβού το δίκιο, δε στάθηκαν η αιτία του αποκλεισμού. 

Η Κύπρος είναι το μεγάλο φαβορί

Αντίθετα, η Ελένη Φουρέιρα με το ‘Fuego’ ξεσήκωσε κυριολεκτικά το κοινό. Ήταν αδιαμφισβήτητα η πιο σέξι παρουσία της βραδιάς, βάζοντας ‘φωτιά’ στην Altice Arena.

Η Κύπρος φέτος είναι φαβορί και όχι άδικα. Όλη η στήριξη μας πλέον στην Ελένη Φουρέιρα.

Οι χώρες που πέρασαν στον τελικό:

Αλβανία

Τσεχία

Λιθουανία

Ισραήλ

Εσθονία

Βουλγαρία

Αυστρία

Φινλανδία

Ιρλανδία

Κύπρος

 

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET