ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

12 απλοί στόχοι για τη νέα χρονιά, που αρκούν μόνο 5 λεπτά να τους πραγματοποιήσεις!

Και ποιος δεν ανυπομονούσε να φύγει μια για πάντα το 2018;  Με τη νέα χρονιά λοιπόν, όπως όλοι έτσι και εσύ, θέτεις τους στόχους σου για το νέο έτος. Για αρχή, θέλεις να μην επαναλάβεις τα λάθη που έκανες τον προηγούμενο χρόνο. Δε θες σε καμία περίπτωση το 2019 να σου πάει όπως το 2018 […]

Κλεοπάτρα Μπράιτ

7 Ιανουαρίου, 2018

Και ποιος δεν ανυπομονούσε να φύγει μια για πάντα το 2018;  Με τη νέα χρονιά λοιπόν, όπως όλοι έτσι και εσύ, θέτεις τους στόχους σου για το νέο έτος. Για αρχή, θέλεις να μην επαναλάβεις τα λάθη που έκανες τον προηγούμενο χρόνο. Δε θες σε καμία περίπτωση το 2019 να σου πάει όπως το 2018 και για αυτό και αποφασίζεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα σου, οι οποίες θα σου πάρουν μόνο πέντε λεπτά. Ποιοι είναι οι στόχοι λοιπόν, που θέτεις με τη νέα χρονιά; 

#1 Να μη στήνεις στα ραντεβού σου

Από τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις σε έναν φίλο σου είναι να τον στήνεις στις συναντήσεις σας. Με τη νέα χρονιά, λοιπόν, υπόσχεσαι στον εαυτό σου πως θα είσαι τις περισσότερες φορές στην ώρα σου. Δεν αντέχεις τη γκρίνια όλων για τη συνέπειά σου! Στο τέλος δε θα θέλει κανείς να βγει μαζί σου.

#2 Να γίνεις καλύτερος φίλος

Την προηγούμενη χρονιά υπήρξες πολύ αυστηρός στις φιλίες σου με αποτέλεσμα να χάσεις αρκετά άτομα από τη ζωή σου. Με τη νέα χρονιά αποφασίζεις να δίνεις περισσότερα πράγματα στους φίλους σου, να μην τους κατακρίνεις συνεχώς και να είσαι όσο μπορείς στο πλάι τους. Θέλεις να γίνεις ο φίλος που θα ήθελες να έχεις δίπλα σου.

#3 Να βάλεις στην άκρη λεφτά

Όποιος πει πως έχει στην άκρη κάποια λεφτά θα πει το μεγαλύτερο ψέμα της ζωής του. Με το νέο έτος θέτεις ως στόχο να βάζεις κάποια χρήματα στην άκρη για να πας ένα ταξίδι ρε παιδί μου! Δε μπορείς να ζητάς συνεχώς λεφτά από τους γονείς σου. Δε σου λέω να κάνεις τρομερή οικονομία, 10 ευρώ την εβδομάδα όμως δεν είναι τίποτα ( μην παίρνεις τόσα ταξί πια!). Το μυστικό είναι πως πρέπει να ξοδέψεις πέντε λεπτά για να το πάρεις απόφαση.

#4 Να ξυπνάς πιο νωρίς

Το 2018 έμεινες σε πολλά πράγματα πίσω στη ζωή σου και ο κύριος λόγος είναι πως δεν υπήρχε περίπτωση να ξυπνήσεις πριν τη μία το μεσημέρι. Με το νέο έτος αποφασίζεις να ξυπνάς στις εννιά. Δεν είναι κάτι δύσκολο, απλώς βάζεις ένα ξυπνητήρι. Ξέρεις ήδη πως αυτό θα σου αλλάξει κατά πολύ την καθημερινότητα αλλά και τη διάθεση…

#5 Να μην ξημεροβραδιάζεσαι στα social media

Εδώ και αρκετά χρόνια το πρώτο πράγμα που κάνεις με το που ανοίξεις τα μάτια σου είναι scroll στο facebook και στο instagram. Είσαι άνθρωπος με στόχους και για αυτό αποφασίζεις με τη νέα χρονιά να ξοδεύεις συνολικά μια ώρα την ημέρα στο social media. Σου πήρε μόνο πέντε λεπτά για να το πάρεις απόφαση, μαγκιά σου.

#6 Να κρατάς ημερολόγιο

Όσο μεγαλώνεις τόσο μεγαλώνουν και οι υποχρεώσεις σου. Το 2018 εσύ και η λέξη οργάνωση είχατε τσακωθεί. Στόχος σου είναι ήδη από τις πρώτες μέρες του νέου χρόνου να κρατάς ημερολόγιο. Θέλεις να γράφεις σε αυτό o,τι έχεις να κάνεις τη μέρα σου ώστε να μη σου ξεφεύγει τίποτα. Και θα αποβάλλεις το άγχος σου και θα γίνεις πιο αποδοτικός σε κάθε τομέα της ζωή σου.Τέλειο;

#7 Να διαβάζεις βιβλία

Μαντεύω πως  έχεις να διαβάσεις βιβλία από το μάθημα της λογοτεχνίας στο σχολείο. Επειδή θέλεις να έχεις μια πολύπλευρη γνώση, έτσι ώστε να μπορείς να συμμετέχεις και σε διάφορες συζητήσεις, θέτεις ως στόχο με τη νέα χρονιά να διαβάζεις περισσότερα βιβλία. Πώς; Κάθε βράδυ πέντε λεπτά πριν κοιμηθείς θα διαβάζεις από ένα βιβλίο. Πολύ εύκολο και ρεαλιστικό!

#8 Να είσαι καλύτερος ακροατής

Την περσινή χρονιά υπήρξες τέρμα εγωιστής! Συνεχώς μιλούσες για τα δικά σου προβλήματα και δεν έδινες δεκάρα για τα προβλήματα των άλλως. Αλλά όχι, με το 2019 κομμένα αυτά. Υπόσχεσαι στον εαυτό σου, πως θα ακούς τα προβλήματα των άλλων προσεχτικά χωρίς να οδηγείς τη συζήτηση στα δικά σου θέματα.

#9 Να ελέγχεις τα νεύρα σου

Αυτά τα νεύρα κλείνουν σπίτια…Το 2018 για εσένα μπήκε και βγήκε με νεύρα και για αυτό σου πήγε και τόσο άσχημα. Από εδώ και πέρα παίρνεις απόφαση πως θα φιλτράρεις τα λόγια σου και να μην αφήνεις να σε παρασέρνουν τα νεύρα σου. Πολύ σωστή επιλογή, γιατί κάποια στιγμή κάποιος δε θα σε αντέξει και θα σε βρίσει!

#10 Να προσέχεις το δέρμα σου

Όσο μεγαλώνεις, μεγαλώνει και το δέρμα σου. Δε θες στα 30 σου να αρχίσεις να κάνεις ρυτίδες, σωστά; Με τη νέα χρονιά, λες από μέσα σου, πως θα φροντίζεις όσο περισσότερο μπορείς την επιδερμίδα σου,θα χρησιμοποιείς της κατάλληλες κρέμες και (για εσάς τις κοπέλες) δε θα ξεχνάς να ξεβάφεσαι. Το πρόσωπο είναι το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει κάποιος πάνω σου, το έχεις εμπεδώσει για τα καλά!

#11 Να κρατάς περισσότερη επαφή με την οικογένεια σου

Όλοι οι συγγενείς σου έκαναν παράπονα πως δεν ήσουν σε κανένα οικογενειακό τραπέζι και πως κάθε φορά που σε έπαιρναν τηλέφωνο, η μητέρα σου έλεγε πως κοιμόσουν. Απαράδεκτος. Από εδώ και πέρα θα παίρνεις κάθε μέρα τους παππούδες σου τηλέφωνο για να δεις τι κάνουν. Σωστή επιλογή.

#12 Να τρως σωστά

Κάθε μήνα έλεγες πως θα κάνεις διατροφή και κάθε μήνα έκανες το e-food πλούσιo. Ανέβηκες,τώρα που τέλειωσαν οι γιορτές, στη ζυγαριά και το νούμερο που έδειξε δεν ήθελες καν να το συζητήσεις. Αποφασίζεις λοιπόν να πας σε ένα διατροφολόγο για να μάθεις να τρως σωστά και να χάσεις τα κιλάκια των γιορτών. Αυτό που μου αρέσει σε σένα είναι η αποφασιστικότητα σου.

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET