ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επική λύση 6χρονου σε άσκηση για τα μαθηματικά γίνεται viral!

Μια μαμά, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο η οποία απεικονίζει το τεστ μαθηματικών που κλήθηκε να απαντήσει ο 6χρονος γιος της κι από κάτω τις απαντήσεις του. Όπως θα δείτε, η απάντηση στο πρώτο ερώτημα είναι καθ’ όλα έξυπνη, λογική και σωστή. Η πλάκα ξεκινάει όμως, στο δεύτερο ερώτημα. Εκεί όπου ο δάσκαλος ρωτά πώς […]

Νότης Κουτσούκος

5 Νοεμβρίου, 2015

Μια μαμά, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο η οποία απεικονίζει το τεστ μαθηματικών που κλήθηκε να απαντήσει ο 6χρονος γιος της κι από κάτω τις απαντήσεις του.

Όπως θα δείτε, η απάντηση στο πρώτο ερώτημα είναι καθ’ όλα έξυπνη, λογική και σωστή. Η πλάκα ξεκινάει όμως, στο δεύτερο ερώτημα. Εκεί όπου ο δάσκαλος ρωτά πώς και τι σκέφτηκε ο μαθητής για να καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα. Η απάντησή του;

 

math solution

Ένα ανθρωπάκι, προφανώς ο ίδιος ο μαθητής, που σκέφτεται …την σωστή απάντηση. Ε ναι, αυτά είναι μαθηματικά κι αυτός είναι …ΘΕΟΥΛΗΣ!

Η μαμά του πάντως, δεσμεύτηκε να αφήσει το τεστ στο ψυγείο του σπιτιού, μέχρι το αγοράκι να μεγαλώσει και να καταλάβει πλήρως την τρομερή του απάντηση !

Περιττό να αναφέρουμε πως το σκηνικό έχει γίνει viral με το Facebook και το Twitter να έχουν πάρει φωτιά…

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!