ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 12 Νοεμβρίου 2015 | Αναλυτικά πώς θα κινηθούν τα Μέσα και τι πρέπει να γνωρίζεις

Για την απεργία 12 Νοεμβρίου 2015, είναι σίγουρο πως έχετε ακούσει ήδη πολλά. Επειδή όμως ξέρουμε πως έχετε ένα σωρό πράγματα στο μυαλό σας, σκεφτήκαμε να ανακεφαλαιώσουμε κάποια βασικά σημεία που έχουν να κάνουν με τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν τα ΜΜΜ καθ’ όλη τη διάρκεια της αυριανής ημέρας. Αρχικά να τονίσουμε πως […]

Neopolis Team

11 Νοεμβρίου, 2015

Για την απεργία 12 Νοεμβρίου 2015, είναι σίγουρο πως έχετε ακούσει ήδη πολλά. Επειδή όμως ξέρουμε πως έχετε ένα σωρό πράγματα στο μυαλό σας, σκεφτήκαμε να ανακεφαλαιώσουμε κάποια βασικά σημεία που έχουν να κάνουν με τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθούν τα ΜΜΜ καθ’ όλη τη διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Αρχικά να τονίσουμε πως η 24ωρη απεργία κατά των πολιτικών λιτότητας στη χώρα μας, έχει εξαγγελθεί από τις ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και στο πλαίσιο αυτής, συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι των ΜΜΜ.

  • Οι συρμοί του μετρό, ο προαστιακός σιδηρόδρομος αλλά και τα τρένα δε θα λειτουργήσουν ολόκληρο το 24ωρο.
  • Οι εργαζόμενοι του ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) καθώς κι εκείνοι του τραμ, έχουν ανακοινώσει στάση εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, δρομολόγια ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ από τις 10.00 το πρωί έως και τις 16.00 το απόγευμα.
  • Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ ΘΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ από τις 09.00 το πρωί έως και τις 21.00 το βράδυ.

Με βάση την εμπειρία μας από προηγούμενες απεργιακές κινητοποιήσεις, θα σας προτείναμε να μην μεταβείτε στο κέντρο της Αθήνας αν δεν παραστεί ανάγκη ή αν δε θέλετε να συμμετέχετε στις πορείες που θα διοργανωθούν. Η συμφόρηση αναμένεται μεγάλη, κατ’ επέκταση ανάλογη θα είναι και η ταλαιπωρία του κοινού.

Τέλος, όσον αφορά τους φοιτητές, στα περισσότερα τμήματα δε θα γίνουν παραδόσεις μαθημάτων ενώ σημαντικός είναι ο αριθμός των σχολών που έχουν «κλείσει» με κατάληψη από τους φοιτητικούς συλλόγους εν’ όψει και της επετείου της 17 Νοέμβρη την ερχόμενη Τρίτη. Για νεότερα σχετικά με αυτό το κομμάτι, θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο.

(Δείτε ΕΔΩ, στο συγκεντρωτικό άρθρο, ποιοι φορείς συμμετέχουν στην Πανελλαδική Απεργία της 12ης Νοεμβρίου 2015).

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Το Insta φέρνει την παρακολούθηση τοποθεσίας, για το σωστό, παραδοσιακό… stalking!

TECH NEWS

Κακή ιδέα να βάζεις το βρεγμένο κινητό στο ρύζι, λέει η Apple και γκρεμίζει έναν μύθο χρόνων!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού, ανήμερα της επετείου!

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση για τα Τέμπη: Έγραψαν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των νεκρών έξω απ’τη Βουλή!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET