ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Αυτή είναι η απάντηση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ για τα επεισόδια στο ΠΑΠΕΙ.

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με τα επεισόδια στο χώρο του Πανεπιστήμιου Πειραιά αλλά και την καταγγελία της ΠΑΣΠ σχετικά με την συμμετοχή βουλευτή της ΝΔ σε αυτά, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποφάσισε να διαλευκάνει το ζήτημα και δώσει μία απάντηση σε όσους επιδιώκουν να στηλιτεύσουν τη φήμη της εν λόγω παράταξης. Δείτε αναλυτικά την σχετική […]

Default avatar

Guest Author

18 Μαΐου, 2017

Μετά τον σάλο που έχει προκληθεί με τα επεισόδια στο χώρο του Πανεπιστήμιου Πειραιά αλλά και την καταγγελία της ΠΑΣΠ σχετικά με την συμμετοχή βουλευτή της ΝΔ σε αυτά, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποφάσισε να διαλευκάνει το ζήτημα και δώσει μία απάντηση σε όσους επιδιώκουν να στηλιτεύσουν τη φήμη της εν λόγω παράταξης.

Δείτε αναλυτικά την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ:

Με αφορμή ένα δημοσίευμα που διακινεί η παράταξη του ΠΑΣΟΚ στο Πανεπιστήμιο μας (ΠΑΣΠ) και κάνει λόγο για βίαια επεισόδια σήμερα Τετάρτη 17 Μαϊου, έχουμε να δηλώσουμε πως: Εδώ και έξι (6) ημέρες έχουν ξεκινήσει από τα μέλη της ΠΑΣΠ, τραμπουκισμοί και βιαιότητες εις βάρος των μελών μας και της οργάνωσης μας με καταστροφές προεκλογικού υλικού και της υλικοτεχνικής μας υποδομής, άνευ λόγου και αιτίας.

Οι επερχόμενες φοιτητικές εκλογές στις 24 Μαϊου, και τα διαφαινόμενα αρνητικά αποτελέσματα της παράταξης του ΠΑΣΟΚ, οδηγούν τα μέλη της ΠΑΣΠ σε βανδαλισμούς και χειροδικίες. Σήμερα συνέβη ακόμα ένα τραγικό περιστατικό. Χωρίς λόγο και αιτία, από τις πρώτες πρωϊνές ώρες, συνέχισαν το «συνδικαλιστικό» τους έργο παρενοχλώντας τα μέλη μας και τους φίλα προσκείμενους, στην οργάνωση μας, φοιτητές.

Δηλώνουμε ξεκάθαρα πως:

• Η λάσπη, η παραποίηση της αλήθειας και οι συκοφαντίες έχουν και ένα όριο!

• 42 χρόνια, η ελληνική κοινωνία γνωρίζει τι σημαίνει ΔΑΠ και ποια η προσφορά της στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

• Η βία είναι απολύτως καταδικαστέα σε όλες τις μορφές της και από όπου κι αν προέρχεται!

Σε κάθε περίπτωση, σε 7 ημέρες έχουμε φοιτητικές εκλογές και όλοι μπορούμε να κατανοήσουμε και να καταλάβουμε τις σκοπιμότητες της συγκεκριμένης «καταγγελίας» της ΠΑΣΠ. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα είναι πρώτη δύναμη και θα συνεχίσει να αποτελεί την μοναδική δημοκρατική οργάνωση μέσα στα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ!

Ο Πρόεδρος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΑ.ΠΕΙ.

Δημαράκης Σαράντος 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

TECH NEWS

Google Al: Πολύ σύντομα η τεχνητή νοημοσύνη θα μας γράφει και τα email!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠαΠελ: Το τμήμα Πληροφορικής καλεί μαθητές Λυκείου να περάσουν μια μέρα σαν φοιτητές του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET