Τιβί

Αντροπαρέα σκάει στο λιμάνι του Πειραιά με φουσκωτή κούκλα, ταξιδεύει για Μύκονοοοοο!

Είσαι καλεσμένος φέρ' την... κούκλα σου μαζί!

Neopolis Team

8 Ιουλίου, 2022

Έλειπε από τη φετινή τηλεόραση το viral περιστατικό του καλοκαιριού, οπότε μια παρέα από την Κύπρο ανέλαβε να μας το χαρίσει.

Στα λιμάνια άλλωστε γράφονται οι καλύτερες ιστορίες – και δεν κάνουμε quote τον Δεγαμινιώτη. Απλά από εκεί συνήθως έρχονται τα περισσότερα ευτράπελα, με άτομα να χάνουν το πλοίο για μερικά δευτερόλεπτα όσο η κάμερα καταγράφει το fail της υπόθεσης (τυχαίο παράδειγμα), ή άτομα να κουβαλάνε μαζί με τις βαλίτσες τους και φουσκωτές κούκλες (επίσης τυχαίο παράδειγμα).

Πλάκα κάνουμε, δεν είναι τόσο τυχαίο το τελευταίο (καλά, ούτε το πρώτο), είναι το νέο αγαπημένο στιγμιότυπο που σημειώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά. Θα αποτελέσει highlight της σεζόν 2022, να το θυμάστε.

Ενώ λοιπόν δημοσιογράφος της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega» έκανε την καθιερωμένη γύρα στο λιμάνι ακριβώς για να πέσει πάνω σε μια τέτοια παρέα, αυτή εμφανίστηκε και έδωσε στην κάμερα ό,τι επιθυμούσε. Καλοκαιρινή τρελίτσα και δε συμμαζεύεται.

Τέσσερις άντρες συγκεκριμένα, έσκασαν έτοιμοι να πάρουν το πλοίο να κατακτήσουν τη Μύκονο, αλλά πρώτα κατέκτησαν μια θέση στην κατηγορία viral. Μπορεί να συνεχίσουν ό,τι ξεκίνησαν στο Μykonos Live Tv, θα το παρακολουθούμε στενά. 

Απ’ ό,τι καταλάβαμε, η παρέα δεν μπόρεσε να ψήσει και πέμπτο άτομο για το ταξίδι, οπότε κουβάλησε μαζί της και μια φουσκωτή κούκλα, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις. Ίσως όχι τόσο της δημοσιογράφου κ. Νέτης Φίλια, αλλά σίγουρα όσων βρίσκονταν στο πλατό.

Λίγο πριν γίνει η σύσταση της μοναδικής γυναίκας στο crew εντωμεταξύ, οι ταξιδιώτες παραλίγο να έμπαιναν σε λάθος πλοίο. Κι αυτό λέει πολλά για το τι είδους διακοπές θα κάνουν.

Anyway, δεν ξέρουμε τι έμεινε σε εσάς απ’ όλη αυτή την ιστορία, αλλά εμείς το μόνο που βλέπουμε είναι μια πλαστική κούκλα να κάνει καλύτερη ζωή από τη δική μας.

FUN ZONE

EVENTS

Τι μοναδικό θα δούμε στο MAIN STAGE του φετινού PRIMER MUSIC FESTIVAL!

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET