ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Άντρας έκοψε το πέος του στον ύπνο του, επειδή ονειρευόταν ότι τεμάχιζε κρέας!

Πόνεσες και μόνο που το διάβασες ε;

Neopolis Team

24 Αυγούστου, 2022

Στα πράγματα που συνέβησαν και δε χρειαζόταν να μάθουμε, βάζουμε το ατυχές περιστατικό ενός άντρα από την Γκάνα της Αφρικής, που και μόνο στη σκέψη μας ανατριχιάζει – το λιγότερο.

Ο Kofi Atta έζησε τον πόνο που μόνο ένας άντρας μπορεί να καταλάβει, και δε μιλάμε για κλωτσιά στα @@ αλλά για κάτι πολύ χειρότερο. Και το θέμα είναι ότι το προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

Εκεί λοιπόν που εμείς αγχωνόμαστε μη χτυπήσουμε το μικρό μας δαχτυλάκι στο κομοδίνο σε περίπτωση που υπνοβατήσουμε, ο Atta πήρε ένα μαχαίρι κι έκοψε το πέος και τους όρχεις του, νομίζοντας ότι έκοβε… κρέας. Δεν το λες και πολύ μακριά από την πραγματικότητα, απλά η διαφορά ήταν πως στο όνειρο έσφαζε μία κατσίκα. Το πώς αυτό τον οδήγησε να πάει μέχρι την κουζίνα, να πάρει ένα μαχαίρι και να αυτοακρωτηριαστεί, ούτε ο ίδιος δεν ξέρει να απαντήσει. Εκτός κι αν μας κρύβει λεπτομέρειες για τη φύση του ονείρου. *suspicious look*

To ατύχημα έλαβε χώρα στις 12 Αυγούστου, με τον 47χρονο αγρότη να ανακαλεί μιλώντας στο BBC News Pidgin τη στιγμή που ένιωσε έντονους πόνους και άρχισε να καλεί βοήθεια, όσο ακόμα κοιμόταν. Οι γείτονές του ήταν αυτοί που τον άκουσαν κι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, αντικρίζοντάς τον να αιμορραγεί. Στη συνέχεια ενημέρωσαν τη γυναίκα του, Adwoa Konadu, η οποία επέστρεφε από ταξίδι και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η ίδια σημειώνει πως όταν άνοιξε την πόρτα είδε τον άντρα της να κάθεται σε μια καρέκλα μες στα αίματα και με το πέος στο χέρι του. Ευτυχώς, το ατύχημα δεν απείλησε τη ζωή του, ωστόσο πιθανόν να χρειαστεί χειρουργείο, για το οποίο τονίζει ότι δεν έχει χρήματα και γι’ αυτό μάλλον θα ζητήσει τη βοήθεια του κόσμου.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία 17/4: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, Προαστιακός, Τραμ – Στάση εργασίας τα λεωφορεία!

ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΗΣΑΠ αποφάσισε να ανακαινίσει τους παλαιολιθικούς συρμούς του, καιρός ήταν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET