ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ξέχνα όλα όσα ήξερες | Η NASA ανακάλυψε και 13ο ζώδιο!

Αν σε ρωτήσουν «Τι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ στη ζωή σου;», το πιο πιθανό είναι να απαντήσεις «Το χρώμα των ματιών μου, η ομάδα μου και το …ζώδιο μου», σωστά; Ε, ήρθε η ώρα να το ξεχάσεις αυτό το τελευταίο. Κι αυτό, διότι εμφανίστηκε η ΝASA για να μας διαλύσει τη συγκεκριμένη πεποίθηση. Η NASA λοιπόν, ανακοίνωσε ότι […]

Default avatar

Guest Author

20 Σεπτεμβρίου, 2016

Αν σε ρωτήσουν «Τι δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ στη ζωή σου;», το πιο πιθανό είναι να απαντήσεις «Το χρώμα των ματιών μου, η ομάδα μου και το …ζώδιο μου», σωστά; Ε, ήρθε η ώρα να το ξεχάσεις αυτό το τελευταίο. Κι αυτό, διότι εμφανίστηκε η ΝASA για να μας διαλύσει τη συγκεκριμένη πεποίθηση.

Η NASA λοιπόν, ανακοίνωσε ότι οι ημερομηνίες των ζωδίων αλλάζουν ριζικά και το ζώδιο που νόμιζες ότι είσαι πλέον αποτελεί παρελθόν. Κι αφού περάσαμε το αρχικό στάδιο της άρνησης και του πανικού, σκεφτήκαμε να το ψάξουμε λίγο παραπάνω το ζητηματάκι και να κατανοήσουμε τι ακριβώς συμβαίνει.

Συγκεκριμένα, σε μία έρευνα που δημοσιεύτηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, η NASA μας υπενθυμίζει ότι στον αρχικό ζωδιακό κύκλο υπήρχαν 13 αστερισμοί. Πριν από 3.000 χρόνια όμως, οι Βαβυλώνιοι εκπονώντας το σχέδιο του ζωδιακού κύκλου και θέλοντας να πετύχουν την απόλυτη αρτιότητα (12 μήνες, 12 ζώδια), άφησαν στην απ’ έξω τον «φτωχό» αστερισμό του Οφιούχου.

Σήμερα όμως, δίνεται η ευκαιρία να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα. Άλλωστε, η Γη κι ο άξονάς της είναι ελαφρά διαφορετικά απ’ ότι ήταν πριν από 3.000 χρόνια, συνεπώς δύναται να γίνει μια νέα προσέγγιση που θα αλλάξει όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Για να δούμε λοιπόν, τις νέες ημερομηνίες γέννησης που αντιστοιχούν στο κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τη NASA:

Αιγόκερως : 20 Ιανουαρίου – 16 Φεβρουαρίου

Υδροχόος : 17 Φεβρουαρίου –  11 Μαρτίου

Ιχθύς : 12 Μαρτίου – 18 Απριλίου

Κριός : 19 Απριλίου –  13 Μαίου

Ταύρος : 14 Μαίου –  21 Ιουνίου

Δίδυμος : 22 Ιουνίου – 20 Ιουλίου

Καρκίνος : 21 Ιουλίου – 10 Αυγούστου

Λέων : 11 Αυγούστου – 16 Σεπτεμβρίου

Παρθένος : 17 Σεπτεμβρίου – 30 Οκτωβρίου

Ζυγός : 31 Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου

Σκορπιός : 24 Νοεμβρίου – 29 Νοεμβρίου

Οφιούχος : 30 Νοεμβρίου – 17 Δεκεμβρίου

Τοξότης : 18 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου

Τώρα πάρε μια βαθιά ανάσα κι άκου κι αυτό! Σύμφωνα με τη ΝASA, η αστρολογία δεν είναι αυτόνομη επιστήμη γι’ αυτό και πολλές φορές αλλάζει με βάση τις ανακαλύψεις που γίνονται στον κλάδο που εντάσσεται, που είναι φυσικά η αστρονομία.

Κάθε άτομο έχει ξεχωριστή σχέση με το ζώδιο και τον ωροσκόπο του, γι’ αυτό αν έχετε επενδύσει πολλά σε αυτά και πιστεύετε πως η εν λόγω έρευνα σας διέλυσε την κοσμοθεωρία ολόκληρη, απλά αγνοήστε την!

Πρέπει να επισημάνουμε ωστόσο, πως δεν είναι η πρώτη φορά που αλλάζει κάτι στον ζωδιακό κύκλο, αφού ο άξονας της Γης αλλάζει ανά διαστήματα, επηρεάζοντας έτσι τις ημερομηνίες του εκάστοτε ζωδίου. Γι’ αυτό, όσο κι αν θέλουμε να το αγνοήσουμε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα ζώδια άλλαξαν και δεν είναι καθόλου απίθανο να αλλάξουν ξανά στο μέλλον.

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET