ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

Ο Ανάδρομος Ερμής είναι εδώ κι αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο!

Alexa, play «Ανάποδα» του Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Γεωργία Σιμιτζή

22 Απριλίου, 2023

Ήρθε πάλι αυτή η – όχι και τόσο υπέροχη – εποχή του χρόνου! Η ευκαιρία σου να κατηγορήσεις όλα τα προβλήματά σου στον ανάδρομο Ερμή είναι εδώ.

Ξεκινώντας την Παρασκευή 21 Απριλίου (μόλις μια μέρα μετά την έκλειψη Ηλίου στον Κριό και την έναρξη της σεζόν του Ταύρου, iykyk), ο Ερμής θα κάνει την εκπληκτική και καθόλου διακριτική εμφάνισή του για τρεις εβδομάδες, μέχρι τις 14 Μαΐου.

Giphy.com

Ο Ερμής κινείται γρήγορα, καθώς μέσα σε 88 ημέρες έχει ολοκληρώσει μια τροχιά γύρω από τον Ήλιο – aka κλείνει χρόνο. Οπότε είναι το συχνό και χαοτικό φαινόμενο που δεν μπορούμε να αποφύγουμε μέσα στο έτος.

Κάθε ανάδρομος Ερμής είναι διαφορετικός, επομένως μην είσαι προκατειλημμέν@, μπορεί να σου βγει και σε καλό (ή και όχι)! Όλα τα ζώδια θα βγουν κερδισμένα και έτοιμα να μπουν στην πιο επικοινωνιακή φάση της ζωής τους, κάνοντας έτσι ένα μικρό warm up για τη σεζόν του ΔιδύμουΑυτή τη φορά όμως, πέφτει πάνω στα σταθερά ζώδια – Ταύρο, Σκορπιό, Λέων, Υδροχόο – επομένως  η αστάθεια και η επιστροφή είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τον ανάδρομο Ερμή της άνοιξης. 

Μην εκπλαγείς αν ακούσεις νέα από έναν πρώην ή παλιό φίλο σου σύντομα, ειδικά αν έχεις μισοτελειωμένες «δουλειές» με κάποιον από το παρελθόν. Το πιθανότερο είναι ότι θα κάνει μεγαλύτερο comeback κι από την Άντζελα Δημητρίου. Όλοι, ειδικά οι τοποθετήσεις Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου μπορεί να βιώσουν τραγικά γεγονότα, ατυχίες και ατυχήματα. Προσοχή λοιπόν στα σταθερά μας ζώδια και keep reading για να δεις πώς θα σε επηρεάσει αυτός ο ανάδρομος Ερμής. 

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Αχ αγαπημένα μου Ταυράκια, πάνω που λέγαμε πως θα ηρεμήσουμε λίγο με τη σεζόν σας, ο ανάδρομος Ερμής μας χτύπησε την πόρτα. Φαντάζομαι αν εκνευρίστηκα εγώ, εσύ τώρα θα είσαι… ταύρος. Μπορεί να αρχίσεις να νιώθεις ότι κανείς δε σε καταλαβαίνει, καθώς ο Ερμής θα κινηθεί ανάποδα στον πρώτο σου οίκο. Κι ενώ αυτό το πισωγύρισμα μπορεί να σε κάνει να βλέπεις κόκκινο, θυμήσου ότι σου παρουσιάζονται μερικές μοναδικές ευκαιρίες για να αναπτυχθείς και ίσως ακόμη να… ωριμάσες; Για παράδειγμα, ίσως ήρθε η στιγμή να αφήσεις κάποιον άλλο να αναλάβει τα ηνία στον επαγγελματικό και ερωτικό τομέα ή να είσαι ανοιχτός να αλλάξεις γνώμη για μια περίπλοκη κατάσταση. Ίσως, αν το κοιτάξεις από διαφορετική οπτική γωνία, θα ανακαλύψεις ότι τα πράγματα είναι τελείως αντίθετα από αυτά που περίμενες! Μη διστάσεις να βγεις από το comfort zone σου. Στην τελική, ο Ερμής «μετατοπίζεται», γιατί να μην το κάνεις και εσύ;

Giphy.com

Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Λιονταράκια μου, πλην από τον πιο άκυρο πρώην που θα στείλει μήνυμα, να περιμένετε δραματικές αλλαγές και στα οικονομικά. Ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει για τα καλά στον 10ο οίκο, της καριέρας και της επαγγελματικής ζωής δηλαδή, και σας προσκαλεί να επεξεργαστείτε ξανά κάποιες από τις σκέψεις σας, τα τρέχουσα σχέδια σας και τις ιδέες σας σε αυτόν τον τομέα. Τώρα είναι η ώρα να επανεξετάσετε το επάγγελμά σας και πόσο χρόνο θέλετε να δώσετε σε αυτό. Ποιες είναι οι προθέσεις σας τέλος πάντων; Θέλετε να κάτσετε σε αυτή τη δουλειά; Θέλετε να ξαναπιάσετε από την αρχή ένα project; Ξέρουμε ότι είστε της ταχύτητας, αλλά δεν πειράζει αν τα πράγματα κινούνται με πιο αργό ρυθμό από το αναμενόμενο. Go with the flow ένα πράγμα και μη βιάζεστε. Πιστέψτε με, μέχρι το τέλος της ανάδρομης πορείας, θα χαρείτε που είχατε λίγο επιπλέον χρόνο για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας.

Giphy.com

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Κακά τα νέα για τους Σκορπιούς μας. Εκεί που βρήκες μια ισορροπία μεταξύ του «εγώ» και το «εμείς» στις σχέσεις σου, ο ανάδρομος Ερμής έρχεται σαν κομήτης να τα ισοπεδώσει όλα. Αυτός ο κομήτης το πιο πιθανό να έχει την επιστροφή ενός πρώην – στο μυαλό σου, αλλά και στη ζωή σου. Ο Ερμής χτυπά κατά κόρων τον 7ο οίκο σου, των συμμάχων και των εχθρών, πράγμα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις που θα γίνουν συγκρούσεις, ειδικά αν υπάρχει ακόμα ένα άλυτο τραύμα που έχει μείνει από προηγούμενες σχέσεις. Θα στο πω απλά και λιτά: Θα θέλεις να επιστρέψει αυτός που σου δημιούργησε το τραύμα και να ζητήσει συγγνώμη. Νομίζεις βέβαια πως θα τον απορρίψεις και θα πάρεις την εκδίκησή σου, αλλά ανάδρομο Ερμή έχουμε, θα σε τουμπάρει ΔΥΣΤΥΧΩΣ και θα κλαις πάλιζώδιο νερού είσαι, μην το ξεχνάς. Από 14 Μαΐου το δράμα θα αρχίσει να ηρεμεί. Όμως φλογερέ μου Σκορπιέ, σκέψου πολύ καλά τι θέλεις από τη ζωή σου και από τη ζωή των άλλων και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΛΑ!

Giphy.com

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Μπορεί να λαχταράς την ανθρώπινη σύνδεση, αλλά μήπως να κοιτάξεις λίγο τον εαυτό σου και το σπίτι σου, φίλε Υδροχόε; Μήπως βαριέσαι να διπλώσεις τα ρούχα και να πλύνεις τα πιάτα; Εσύ και οι συγγενείς σου όλο τσακώνεστε; Εργάζεσαι τόσο πολύ που το σπίτι σου κάνει μαύρα μάτια να σε δει; Καθώς ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομα στον 4ο οίκο, του σπιτιού και της οικογένειας, θα σε ενθαρρύνει να θεραπεύσεις τη σχέση σου με τις ρίζες σου, καθώς θέλει διάθεση για να ποτίσεις τις νέες που έχεις δημιουργήσει. Πολύ απλά, αυτή την περίοδο δε θα είσαι τόσο κοινωνικ@ και θα κάνεις μια ενδοσκόπηση ώστε να αγαπήσεις τον εαυτό σου. Μην ξεχάσεις να αφιερώσεις και χρόνο στην οικογένειά σου, τη χρειάζεσαι. 

Giphy.com

Επειδή είμαι καλή και ξέρω ότι θέλεις να δεις πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής και το ζώδιό σου – συγχαρητήρια που δεν ανήκει στην τετράδα! – take a quick look.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου): Τα οικονομικά σου ζητήματα θα σε επηρεάσουν αρνητικά και θα χρειαστεί να μην επαναπαυτείς με το γεγονός ότι έχεις skills. 

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 21 Ιουνίου): Με τον Ερμή ως κυβερνήτη δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, warm up για τη σεζόν σου. Απλώς κάνε μια ενδοσκόπηση και μη δρας παρορμητικά.

Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου): Αναταραχές σε σχεσιακό και φιλικό επίπεδο ε-ε-έρχονται. Απλά βγες από το καβούκι σου και be open minded!

Παρθένος (24 Αυγούστου- 22 Σεπτεμβρίου): Θα αναθεωρήσεις τα ΠΑΝΤΑ. Θα είναι από τις σπάνιες φορές που θα συνειδητοποιήσεις ότι το overthinking σου είναι αυτό που σε κρατάει πίσω στο να πετύχεις τους στόχους σου. 

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου- 22 Οκτωβρίου): Πολλά είναι τα κοινά που έχεις με τους γύρω σου, όμως τώρα θα τα αναθεωρήσεις όλα. Ίσως να δεις ότι τελικά δεν ταίριαζες τόσο με αυτ@ που νόμιζες ότι ήσασταν on sync. 

Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου): Χόμπι, ρουτίνα και νέα task θα έρθουν στην αγκαλιά σου από εκεί που ένιωθες πως βαλτώνεις. Βέβαια, θα αλλάξει πολύ ο τρόπος σκέψης σου και τα θέλω σου. 

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου): Επιτέλους, θα βάλεις την ευτυχία σου πρώτη yay. Θα βρεις τον εαυτό σου και θα νιώσεις ότι τώρα είναι ο καιρός για να ανακαλύψεις τι πραγματικά σου αρέσει. Απλά να ξέρεις ότι πρέπει να βγεις από το comfort zone σου.

Ιχθείς (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου): Επικοινωνείς που επικοινωνείς λίγο, ο ανάδρομος Ερμής θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις reframe τις σχέσεις σου και το πώς κάνεις communicate. 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET