ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αν σου στέλνει τέτοια μηνύματα φιλενάδα, καταλαβαίνεις ότι σε θέλει μόνο για σεξ!

Σαν να λέμε... τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Mademoisex

20 Απριλίου, 2018

Η άποψη ότι όλοι οι καλοί άντρες έχουν εξαφανιστεί στις μέρες μας ισχύει απόλυτα. Ο «ιδανικός» είτε θα είναι ήδη πιασμένος, είτε δε θα είναι σε φάση για σχέση. Τι κάνεις λοιπόν, τότε; Συμβιβάζεσαι με το να περνάς καλά τις περισσότερες φορές. Με άλλα λόγια αρκείσαι στο να απολαμβάνεις καλό σεξ. Ε, αφού δεν μπορείς να έχεις απόλυτα αυτό που θες, πάρε έστω αυτό που σου προσφέρεται.

Κορίτσια, μην το γελάτε. Πρέπει να αρχίσουμε να το βλέπουμε το πράγμα όπως οι άντρες, διαφορετικά… θα αποτρελαθούμε.

Η καλύτερη λύση είναι πράγματι να συμπεριφέρεσαι τόσο επιφανειακά και να λειτουργείς χωρίς συναισθηματισμούς και δεσίματα ώστε να βγεις κερδισμένη. Επειδή, ένας άντρας είναι ικανός να κάνει τα πάντα για να πηδήξει σε ρίξει στο κρεβάτι, θα σου πει πολλά που ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει ότι τα λέει.

Πώς θα καταλάβεις λοιπόν αν θέλει μόνο σεξ και τίποτα παραπάνω; Τα παρακάτω μηνύματα θα σε επιβεβαιώσουν!

#1 «Τι φοράς;»

Ε, καλά τώρα. Ακόμα και τα μπετά γνωρίζουν πολύ καλά προς τα πού οδεύει αυτό το μήνυμα. Επειδή το πιο πιθανό είναι να φοράς πιτζάμες με αρκουδάκια, μην πεις την αλήθεια. Ωστόσο, αν δε σε χαλάει λίγο sexting και θες κι εσύ να κάνεις παιχνιδάκι, παραδώσου στη φαντασία σου και άρχισε τις περιγραφές.

#2 «Θέλω απλά να περνάμε καλά!»

Πιο ξεκάθαρος πεθαίνεις. Το «Θέλω απλά να περνάμε καλά» σημαίνει ότι θέλει να κάνετε σεξ, πολύ σεξ, χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς γκρίνιες, χωρίς να λογοδοτεί ο ένας στον άλλο. Ίσως να περιλαμβάνει το να βγαίνετε πού και πού, έτσι για την αλλαγή. Ή κάθε φορά που μιλάτε, να μιλάτε κατά βάση για το σεξ και τα σχετικά με αυτό. Το παιδί δε θέλει σχέση. Aν δε θες κι εσύ, όρμα. Αν πάλι θες, άστο, χαμένη υπόθεση.

#3 «Θες να έρθεις από εδώ;»

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Η επόμενη κουβέντα του υποθέτω πως θα είναι «να αράξουμε / να δούμε καμία ταινία». Ναι, και την ταινία ΔΕΝ θα δείτε και σεξ ΘΑ κάνετε. Η απόφαση είναι αποκλειστικά δική σου. Αν θες να περάσεις καλά, να ξεδώσεις και να διασκεδάσεις, φυσικά και να πας. Αν από την άλλη, δε σε ενδιαφέρει και τόσο η πρότασή του, του λες ευγενικά ότι έχεις κάποια δουλειά/υποχρέωση και ξεμπλέκεις.

#4 «Γεια σου σέξι »

Σ’ αρέσει να ‘σαι σέξι, να με τρελαίνεις… Σ’ αρέσει να ‘σαι σέξι, να μου κολλάς…  Σόρρυ, ξέφυγα λίγο. Αν δε σου λέει κάτι το γεγονός ότι σε αποκαλεί σέξι, τότε το κλειστό ματάκι όλο νόημα τα προδίδει όλα. Το σέξι από μόνο του περιλαμβάνει το σεξ, οπότε από την στιγμή που σε αποκάλεσε έτσι να περιμένεις οσονούπω να ρίξει τη βόμβα.

#5 «Είμαι στο τάδε μέρος. Αν θες, έλα από εδώ!»

Ό,τι θα βγει, θα βγει. Με ή χωρίς εσένα, έρθεις ή δεν έρθεις. Απλά σε ενημερώνει. Αν ήθελε να είσαστε απλά οι δυο σας, θα ήταν πρόσκληση, δεν είναι όμως. Ουσιαστικά σου λέει ότι θα είναι σ’ ένα μέρος με άλλο κόσμο, με την παρέα του πιθανώς κι αν θελήσεις να πας από εκεί, καλώς, ειδάλλως χέστηκε κιόλας. Αν θες να πας, να το κάνεις. Να ξέρεις ότι η κατάληξη βέβαια θα είναι… σεξ.

#6 «Να έρθω από εσένα;»

Τι έγινε, Κωστάκη; Έχεις όρεξη για τρελίτσες; Ε ναι, προφανώς. Ρε παιδί μου, μερικές φορές ούτε τα τυπικά δε λένε. Ένα «Γεια. Όλα καλά;» έστω. Εκεί, κατευθείαν βουρ στο ψαχνό. Αν του δώσεις το οκ και σε ένα τέταρτο είναι εκεί, μην εκπλαγείς. Ήταν ήδη έτοιμος και απλά περίμενε να του πεις «ναι, έλα». Τέτχοιοι είναι.

#7 «Είχες ποτέ κάποιον friend with benefits;»

Άντρας που σε βλέπει σοβαρά ή θέλει κάτι παραπάνω μαζί σου, δε θα σου κάνει αυτήν την ερώτηση γιατί φοβάται την απάντηση. Εκτός κι αν είναι περίεργος ή προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη ερώτηση. Η επόμενη ερώτηση είναι «Θα ήθελες να έχουμε τέτοια σχέση;».

#8 «Σε είδα χθες στον ύπνο μου…»

Μη βιαστείς να πιστέψεις ότι είδε τους δυο σας να κάνετε πικνίκ και να κυλιέστε στους αγρούς. Προφανώς, εννοεί ότι είχε σεξουαλικό όνειρο μαζί σου. Ούτε στον ύπνο του δε μένει ήσυχος. Προσπαθεί συνεχώς να σκεφτεί νέα μέρη να το κάνετε, νέες στάσεις, νέα κόλπα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

DIGITAL

Με το νέο app ‘Next by NBG’ όλα γίνονται πιο εύκολα, ακόμα και η διαχείριση των οικονομικών σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET