ΓΝΩΜΟΥΛΑ

Aν έχεις χρόνο να κάνεις like στις φωτογραφίες μου, τότε έχεις και να απαντήσεις στα μηνύματά μου!

Αν έχεις τον απαραίτητο χρόνο και τη σύνδεση στο Internet να κάνεις like στις φωτογραφίες που ανεβάζω στο Instagram, τότε ποιος ο λόγος να περιμένω για μια απάντηση σου;

Κλεοπάτρα Μπράιτ

1 Σεπτεμβρίου, 2017

Αν έχεις τον απαραίτητο χρόνο και τη σύνδεση στο Internet να κάνεις like στις φωτογραφίες που ανεβάζω στο Instagram, τότε ποιος ο λόγος να περιμένω για μια απάντηση σου;

Όταν μου έρχεται ειδοποίηση στο κινητό με το όνομά σου, περιμένω ότι θα είναι κάποιο μήνυμά σου και όχι ότι απλά πάτησες μια ακόμη καρδούλα στη φωτογραφία μου. Τουλάχιστον όταν είσαι μακριά από τα social media, όταν δεν κάνεις αισθητή την παρουσία σου, μπορώ να ξεγελάσω τον εαυτό μου. Μπορώ να θεωρήσω ότι ήσουν απασχολημένος, ότι δε βρήκες ούτε δευτερόλεπτο να τσεκάρεις το κινητό σου, ότι δεν πρόλαβες να διαβάσεις το μήνυμά μου.

Όταν όμως αφήνεις το σημάδι σου στο λογαριασμό μου, δεν μπορώ να σε δικαιολογήσω. Ξέρω ότι είσαι πάνω από το κινητό σου, είδες το μήνυμα μου, το άνοιξες και από επιλογή σου δεν απάντησες. Το άφησες απλώς στο διαβάστηκε. Πονάει πολύ να μένει κάτι αναπάντητο.

Μήπως η συζήτηση μας σου φάνηκε βαρετή; Μήπως απλώς δε σε ενδιαφέρω και τόσο; Μήπως δε σου αρέσει να μου μιλάς τόσο όσο σου αρέσει να με κοιτάς; Μήπως μιλάς και με άλλες ή μήπως το μόνο που θες είναι να κολλήσω μαζί σου;

Αν έχεις σκοπό να αγνοήσεις τα μηνύματα που σπατάλησα το χρόνο μου να γράψω, τότε σε παρακαλώ εξαφανίσου εντελώς από τη ζωή μου. Μη μου απαντάς όποτε σε βολεύει, όποτε δεν έχεις με κάποιον να μιλήσεις ή όποτε έχεις ανάγκη από επιβεβαίωση. Θα προτιμούσα να μου κάνεις ξεκάθαρο ότι για σένα είμαι μια καβάτζα, η εναλλακτική σου όταν αυτές που θέλεις δε σου απαντάνε.

Σίγουρα αυτό θα με πονέσει και θα με επηρεάσει για αρκετό καιρό. Καλύτερα όμως μια απογοήτευση που θα κρατήσει για κάποιο χρονικό διάστημα παρά μια συνεχής αναμονή για τυχόν απάντησή σου που με σκοτώνει.

Με πονάει να μην παίρνω πίσω απάντηση κι αντί γι’ αυτό να κάνεις like στις φωτογραφίες μου στο Instagram ή να μου στέλνεις selfies στο Snapchat. Ξέρεις γιατί; Δεν μπορώ να κατανοήσω ούτε και να αποδεχτώ το γεγονός ότι ενδιαφέρεσαι μόνο να βλέπεις φωτογραφίες και stories μου, να μαθαίνεις πού και με ποιον είμαι και να μη σε νοιάζει να με γνωρίσεις πραγματικά. Πονάει να συνειδητοποιώ ότι με βλέπεις σαν μία ακόμα ωραία παρουσία στο newsfeed σου. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Μπορεί να σου φαίνεται ότι κάνω ολόκληρο θέμα για το τίποτα, ότι είμαι υπερβολική και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, αλλά όταν έχεις αυτή τη συμπεριφορά με κάνεις να σκέφτομαι ένα πράγμα: ότι δε θες τίποτα σοβαρό από εμένα κι ότι με προσεγγίζεις για έναν συγκεκριμένο λόγο.

Μου δίνεις ψίχουλα μόνο και μόνο για μη χάσω το ενδιαφέρον μου, μόνο και μόνο για να συνεχίσω να ελπίζω ότι ίσως θέλεις να με γνωρίσεις. Kαι εσύ τελικά με κρατάς στο περίμενε αν δε σου τύχει κάτι καλύτερο. Το κατάλαβα πλέον, δε σου αρέσω αρκετά για να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση μαζί μου.

Δε θα σου ξαναστείλω μέχρι να σιγουρευτώ ότι θα πάρω απάντηση. Δε θέλω και ούτε αντέχω να περάσω ξανά τα ίδια.

Aν έχεις το χρόνο να κάνεις like στις φωτογραφίες μου, τότε έχεις και χρόνο να απαντήσεις στα μηνύματά μου!

Όμως, αν δεν ενδιαφέρεσαι, κάνε μου τη χάρη και διέγραψε το όνομα μου από παντού. Είναι καλύτερο από το να παίζεις με την ψυχολογία και τα συναισθήματά μου.

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι κορυφαίοι Έλληνες influencers και η Ιωάννα Τούνη τους πατάει όλους!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET