ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αυτές είναι οι αμοιβές για όσους κάνουν την πρακτική τους στο Facebook, την Apple και την Google!

Αριθμοί που σίγουρα θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις. Και φυσικά μιλάμε για τις αμοιβές όσων αποφασίσουν να πάνε για πρακτική άσκηση, αυτό το καλοκαίρι σε κάποιον από τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς κολοσσούς. Πιο συγκεκριμένα, η Apple, Amazon, Facebook και Google στην προσπάθειά τους να μαζέψουν τα καλύτερα μυαλά της αγοράς, προσφέρουν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικούς μισθούς […]

Neopolis Team

6 Ιουνίου, 2017

Αριθμοί που σίγουρα θα σε κάνουν να ανατριχιάσεις. Και φυσικά μιλάμε για τις αμοιβές όσων αποφασίσουν να πάνε για πρακτική άσκηση, αυτό το καλοκαίρι σε κάποιον από τους μεγαλύτερους τεχνολογικούς κολοσσούς.

Πιο συγκεκριμένα, η Apple, Amazon, Facebook και Google στην προσπάθειά τους να μαζέψουν τα καλύτερα μυαλά της αγοράς, προσφέρουν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικούς μισθούς στους φοιτητές που θα απασχολήσουν τους επόμενους μήνες. Δουλειά στο Facebook

Σύμφωνα με το CNBC, ένας «πρακτικάριος» στο Facebook, λαμβάνει 8.000 ευρώ τον μήνα. Στην Amazon 6.400 ευρώ τον μήνα. Στην Apple επίσης τον ίδιο μισθό. Ενώ στην Google οι ασκούμενοι λαμβάνουν 6.400 ευρώ.

Τα παραπάνω νούμερα είναι μεγάλα, τόσο για εμάς, όσο και τα αμερικανικά δεδομένα, αν σκεφτούμε ότι ο μέσος μισθός για έναν full-time εργαζόμενο είναι 4.000 δολάρια περίπου.

Αναμφισβήτητα, οι μισθοί που δίνουν οι κολοσσοί στους ασκούμενους, δείχνουν πόσο ενδιαφέρονται για τα νέα μυαλά. Και μάλιστα πολλούς από αυτούς τους κρατάνε ως κανονικούς εργαζόμενους, μετά το τέλος της πρακτικής.

Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι ανάλογο και στην Ελλάδα, όπου οι εταιρείες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν -με την κακή έννοια- τους νέους, αμοίβωντάς τους με πραγματικά πολύ λίγα χρήματα.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

SPILL THE TEA

Damiano και Dove Cameron είναι το νέο ζευγάρι στην πόλη, πάμε να κλάψουμε στη γωνίτσα μας!

ΕΛΛΑΔΑ

Πλατεία Κλαυθμώνος: Στην καθιερωμένη κλοπή στολιδιών του δέντρου προχώρησαν άγνωστοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που είχε καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και έπεσε σε κώμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Άγνωστο ουράνιο αντικείμενο έκανε τη νύχτα μέρα, όλα καλά!

ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Άνδρα που επιτέθηκε σεξoυαλικά σε τρεις κοπέλες αναζητούν οι αρχές!

TECH NEWS

Η Xiaomi Black Friday είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις αγαπημένα προϊόντα σε top τιμές!

TECH NEWS

My Week: Το Insta ετοιμάζει νέο χαρακτηριστικό με stories που θα κρατάνε μία εβδομάδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET