ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι πιο αμήχανες και ντροπιαστικές στιγμές που κανένας 20χρονος δεν θέλει να ζήσει με τους γονείς του!

Όσο να πεις σε αυτή τη ζωή είναι πιθανό να τα ζήσουμε όλα… Έτσι αφού ζούμε και με τους γονείς μας, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και θα βρεθούμε σε μια αρκετά αμήχανη στιγμή που απλά θα θέλουμε να ανοίξει η Γη και να μας καταπιεί. Ας δούμε […]

Default avatar

Guest Author

24 Απριλίου, 2017

Όσο να πεις σε αυτή τη ζωή είναι πιθανό να τα ζήσουμε όλα… Έτσι αφού ζούμε και με τους γονείς μας, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και θα βρεθούμε σε μια αρκετά αμήχανη στιγμή που απλά θα θέλουμε να ανοίξει η Γη και να μας καταπιεί.

Ας δούμε λοιπόν ποιές είναι αυτές οι καταστάσεις που προκαλούν τεράστια αδυναμία και ντροπή σε όλα τα μέλη τα οικογένειας:

#1 Να πετύχεις τους γονείς σου ενώ κάνουν σεξ

Όχι, όχι και ξανά… όχι! Είναι μια άκρως φυσιολογική πράξη, αλλά όχι για να παίρνεις εσύ μάτι… Το επόμενο διάστημα είναι σίγουρο ότι όλη η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά αμήχανη, αλλά τι να κάνεις συμβαίνουν αυτά. Τουλάχιστον σου λύθηκε η απορία πώς ήρθες σε τούτον εδώ τον κόσμο…


#2 Να σε «πιάσουν» οι γονείς σου την στιγμή που αυνανίζεσαι

Οι πόρτες στα δωμάτια υπάρχουν για κάποιο λόγο. Ειδικά όταν είναι κλειστές. Βέβαια, οι γονείς δεν το λαμβάνουν και πολύ υπόψη τους αυτό και μπουκάρουν όποτε τους έρθει, χωρίς καν να χτυπήσουν. Ε μια φορά είναι που θα γίνει το κακό κι η ντροπή είναι απλά αβάσταχτη!


#3 Όταν βλέπετε μαζί μια ταινία κι υπάρχουν ερωτικές σκηνές

Όσο να πεις οι περισσότερες ταινίες έχουν ερωτικές σκηνές. Κάποιες είναι πιο ήπιες και διακριτικές, σε κάποιες άλλες όμως οι πρωταγωνιστές του δίνουν και καταλαβαίνει.. Ε σ’ αυτές είναι που αρχίζεις να μη νιώθεις πολύ άνετα με τους γονείς σου δίπλα, επομένως πας μέχρι την κουζίνα να πιεις λίγο νερό ή να πάρεις κάτι να φας με την ελπίδα ότι γυρίζοντας θα έχει τελειώσει η σκηνή.


#4 Όταν οι γονείς σου σε παίρνουν πρέφα ότι κάνεις σεξ

Εκεί κι αν η κατάσταση είναι αμήχανη όσο δεν πάει. Εύχεσαι να ανοίξει η Γη να σε καταπιεί από την ντροπή που έχεις. Όχι γιατί έκανες σεξ, αλλά γιατί σε άκουσαν οι γονείς σου! Μα τι νόμιζες; Ότι θα έβαζες τον ήχο της τηλεόρασης στο τέρμα και δεν θα ψιλιάζονταν τι γίνεται στο δωμάτιο;;


#5 Όταν στέλνεις κατά λάθος ένα ερωτικό μήνυμα στους γονείς σου

Προσπαθείς να τα μπαλώσεις, αλλά η κατάσταση δεν έχει γυρισμό… Έχεις ξεφτιλιστεί πλήρως και πλέον δεν μπορείς να κάνεις κάτι.


#6 Όταν η μάνα σου σε πιάνει να βλέπεις τσόντα

Και πάλι αυτό είναι απόρροια του γεγονότος ότι οι γονείς δεν χτυπάνε την πόρτα πριν μπουν! Και έτσι βρίσκεσαι στη δύσκολη θέση να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις και να προσπαθείς όπως όπως να κλείσεις τον υπολογιστή για να μη γίνει ακόμα χειρότερη η κατάσταση.


#7 Όταν οι γονείς σου θέλουν να χρησιμοποιήσουν το λάπτοπ σου

Κι εσύ προσπαθείς πανικόβλητος να κλείσεις όλα τα παράθυρα και να διαγράψεις όλο το ιστορικό, για να μην πετύχουν τίποτα περίεργο. Πολύ απλά ο τρόμος είναι ζωγραφισμένος στα μάτια σου!


#8 Όταν ξεχνάς να αδειάσεις το παντελόνι πριν το βάλεις στα άπλυτα

Κι έτσι, όταν η μάνα σου θέλει να βάλει πλυντήριο, αδειάζει τις τσέπες σου και… τι βρίσκει; Θα σου πω εγώ: Ένα προφυλακτικό βρίσκει. Κι όταν στο δείχνει, εσύ μένεις παγοκολώνα και δεν ξέρεις τι να πεις… Τουλάχιστον έδειξες πως είσαι υπεύθυνο άτομο σ’ έναν τομέα!


#9 Όταν οι γονείς σου θέλουν να σε ενημερώσουν σχετικά με το σεξ

Το γεγονός ότι προσπαθούν να σου πουν για το σεξ στα 20 είναι λίγο τραγικό. Αλλά όσο μπορείς κάνεις τουμπεκί για να μη γίνει η όλη κατάσταση ακόμα πιο αμήχανη


#10 Όταν κάνουν like στις πιο ντροπιαστικές σου φωτογραφίες

Το γεγονός ότι γονείς σου έχουν προφίλ στο Facebook είναι πάρα μα πάρα πολύ λάθος. Έτσι όταν ανεβάζουν οι φίλοι σου μια fail φωτογραφία από το χθεσινό βράδυ κι οι γονείς σου κάνουν like, είναι σαν να σου λένε ότι ξέρουμε κι εμείς πόσο ξεφτίλας είσαι…

 

OUR20s

DIGITAL

Βγήκαν οι κορυφαίοι Έλληνες influencers και η Ιωάννα Τούνη τους πατάει όλους!

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET