ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

#allthatisthree | Το υπέροχο project όπου μητέρα και κόρες ντύνονται με τα ίδια ρούχα!

Η Dominique είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της Amelie (11 χρονών) και της Penny (4 χρονών). Μαζί με τις κόρες της έχει ξεκινήσει ένα project, το οποίο κι ονομάζει #allthatisthree. Είναι μια αξιολάτρευτη ενέργεια, για χάρη της οποίας οι τρεις τους ντύνονται με τα ίδια ρούχα και ποζάρουν στο φακό με το ίδιο στυλ και νάζι. […]

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

3 Νοεμβρίου, 2017

Η Dominique είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της Amelie (11 χρονών) και της Penny (4 χρονών). Μαζί με τις κόρες της έχει ξεκινήσει ένα project, το οποίο κι ονομάζει #allthatisthree. Είναι μια αξιολάτρευτη ενέργεια, για χάρη της οποίας οι τρεις τους ντύνονται με τα ίδια ρούχα και ποζάρουν στο φακό με το ίδιο στυλ και νάζι.

Η ιδέα προέκυψε εντελώς τυχαία, όπως αναφέρει και η ίδια: «Οι #allthatisthree φωτογραφίες ξεκίνησαν κατά τύχη. Ένα πρωί φόρεσα στην Penny το ίδιο μπλουζάκι που φορούσα κι εγώ, χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο και τότε εμφανίστηκε η Amelie από το δωμάτιο της με την ίδια ακριβώς μπλούζα. Γελάσαμε πολύ με αυτό και ύστερα όταν προσπάθησα να βρω μια καλή ιδέα για φωτογραφία, σκέφτηκα πως θα μπορούσα να μοιραστώ το αστείο μας και με άλλους».

Τις φωτογραφίες αυτές μπορείτε να τις βρείτε στο instagram account της Dominique (allthatisshe), το οποίο διαχειρίζεται η ίδια.

Απολαύστε μερικές από τις πιο χαριτωμένες εικόνες που έχει μοιραστεί μαζί μας μέσω του instagram της:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

#14

#15

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Βίκος Cola είναι μια ωδή στο αυθεντικό και το αυθόρμητο!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στήριξε το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET