ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΞΕΡΟΥΝ

Πώς θα καταλάβεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό, ανάλογα με το ζώδιό σου!

Σε καμία περίπτωση δεν είμαι της άποψης που υποστηρίζει πως οτιδήποτε λένε τα ζώδια είναι και το σωστό. Ξέρω ότι ο κάθε άνθρωπος εκεί έξω είναι διαφορετικός, ξέρω ότι δεν είμαι μέντιουμ και ξέρω ότι όσοι μπήκατε σ’ αυτό το άρθρο το κάνατε καθαρά από περιέργεια κι όχι με σκοπό να ακολουθήσετε κατά γράμμα τα […]

Σε καμία περίπτωση δεν είμαι της άποψης που υποστηρίζει πως οτιδήποτε λένε τα ζώδια είναι και το σωστό. Ξέρω ότι ο κάθε άνθρωπος εκεί έξω είναι διαφορετικός, ξέρω ότι δεν είμαι μέντιουμ και ξέρω ότι όσοι μπήκατε σ’ αυτό το άρθρο το κάνατε καθαρά από περιέργεια κι όχι με σκοπό να ακολουθήσετε κατά γράμμα τα όσα έχουν τα άστρα να σας συμβουλεύσουν να κάνετε.

Εγώ από τη μεριά μου θα πω ότι αυτό που κερδίζεις διαβάζοντας τα ζώδια είναι μία γνώμη από τις πολλές. Μία άλλη οπτική γωνία αν θες να το πω έτσι. Χάνεις κάτι; Μάλλον όχι. Αν όμως υπάρχει κάτι που πρέπει να παραδεχτώ στους αστρολόγους, είναι το πόσο κοντά έχουν πέσει στα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου.

Βάσει αυτών λοιπών, μήπως θες να ρίξεις μια ματιά για το πώς θα καταλάβεις ότι βρήκες το άλλο σου μισό, ανάλογα με το ζώδιό σου;

 Κριός

Μένεις

Ανήσυχο Κριαράκι, η επιθυμία σου για εξερεύνηση και η δίψα σου για νέες και συναρπαστικές εμπειρίες σε κάνουν έναν πολύ ενδιαφέροντα σύντροφο να ξέρεις. Ωστόσο, το προτέρημα αυτό μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε τροχοπέδη για την ερωτική σου ζωή. Δεν στέκεσαι σε σημείο, ρε αδερφάκι μου. Από την άλλη όμως, αυτό είναι και το σημάδι που θα σου δείξει αν βρήκες το άλλο σου μισό. Με τον άνθρωπο που δε θα αισθάνεσαι εγκλωβισμένος, δε θα νιώθεις ότι θες να τρέξεις ελεύθερος/η φωνάζοντας “Freeeeeedoom!”, πρέπει να πεις «Μπάστα φιλαράκι, εδώ είμαστε».

 Ταύρος

Νιώθεις ασφάλεια

Δεν υπάρχει πιο πιστός σύντροφος από εσένα Ταύρε μου, γι’ αυτό άλλωστε απαιτείς το ίδιο κι από τους άλλους. Στην προσπάθειά σου όμως να ελέγξεις τον σύντροφό σου, για να μη σου κάνει την κουτσουκέλα, γίνεσαι πολλές φορές παρανοϊκός. Η ζήλια είναι η ζωή σου όλη, με λίγα λόγια! Ζηλεύεις κάθε μέρα, όλη μέρα. Όταν όμως γνωρίσεις εκείνο το άτομο που θα σου βγάζει ασφάλεια κι όχι σενάρια επιστημονικής φαντασίας από το μυαλό, τότε θα καταλάβεις ότι κάτι έχει πάει καλά μαζί του.

 Δίδυμοι

Είσαι εντελώς ο εαυτός σου

Η δυαδική φύση σου Δίδυμε, σε κάνει έναν περίπλοκο και ταυτόχρονα συναρπαστικό άτομο. Παρόλα αυτά, θέλω να πιστεύω ότι το γεγονός πως είσαι κυκλοθυμικός το ξέρεις ήδη! Τελοσπάντων, όταν τελικά βρεις τον άνθρωπο που θα θέλεις να περάσεις την υπόλοιπη ζωή σου μαζί του, θα το καταλάβεις επειδή θα μπορείς να είσαι απλά και ξάστερα ο εαυτός σου. Θα σε αποδέχεται και θα σε αγαπάει για τα σκαμπανεβάσματά σου κι εσένα αυτό σου φτάνει.

 Καρκίνος

Εμπιστεύεσαι τον άλλον στο έπακρο

Σου είναι δύσκολο να βγεις εντελώς έξω από το καβούκι σου Καρκινάκι, I know. Ακόμα κι όταν αισθάνεσαι τελείως άνετα με κάποιον, πάντα κρατάς ένα μέρος του εαυτού σου για σένα. Δν θες να είσαι ανοιχτό βιβλίο για τον κόσμο, δε νιώθεις ασφάλεια. Παρόλα αυτά, όταν γνωρίσεις κάποιον που θα ξοδέψει πολύ χρόνο για να κερδίσει το 100% της εμπιστοσύνης σου και να σε βγάλει από το καβούκι σου, τότε αυτόματα και εσύ θα καταλάβεις ότι έχεις να κάνεις με το έτερον σου ήμισυ.

 Λέων

Όταν πιστεύεις ότι αξίζει να συμβιβαστείς

Είναι δύσκολο να είσαι βασιλιάς. Σηκώνεις όλα τα βάρη μόνος σου και δε δέχεσαι καμία βοήθεια από κανέναν. Αυτά κάνει η περηφάνια! Όλα αυτά βέβαια μέχρι να γνωρίσεις εκείνον, που όχι μόνο θα δέχεσαι τη βοήθεια του, αλλά θα παρακαλάς να μοιραστείτε πράγματα. Θα μάθεις τι πάει να πει συμβιβασμός και θα σ’ αρέσει κιόλας. Κι ο λόγος, επειδή θα ξέρεις ότι δεν έχει κανένα σκοπό να σε υποβιβάσει, ούτε προσπαθεί να στερήσει κομμάτι της ελευθερίας σου.

 Παρθένος

Δεν υπάρχουν αμφιβολίες

Σαν Παρθένος έχεις το ελάττωμα να τα υπεραναλύεις όλα πολύ περισσότερο με το μυαλό, από ό,τι με την καρδιά (όσον αφορά τις σχέσεις πάντα). Είναι δύσκολο να δοθείς ολοκληρωτικά σε μία σχέση όταν κάθε μέρα στρεσάρεις τον εαυτό σου με διάφορες ανούσιες σκέψεις. Ποιο το πόρισμα; Το άτομο που θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να αφεθείς χωρίς δεύτερες σκέψεις, θα είναι το εκλεκτό! Μιλάμε για μεγάλο κατόρθωμα!

 Ζυγός

Βρίσκεις πάντα χρόνο να τον/την δεις

Λόγω της τρελής κοινωνικής ζωής που έχεις, αν όχι όλα, τότε τα περισσότερα βράδια σου είναι γεμάτα. Κι όπως είναι γνωστό, καμία σχέση δεν μπαίνει πάνω από τους φίλους σου! Γι’ αυτό κιόλας είναι δύσκολο να μείνεις σταθερός σε κάτι… Όταν όμως βλέπεις ότι αδειάζεις σιγά-σιγά την ατζέντα σου «τσιμπάς» δηλαδή χρόνο από πράγματα που είναι σημαντικότερα – για να δεις τον άλλον/την άλλη, τότε ξέρεις ότι έφτασες εκεί που ήθελες.

 Σκορπιός

Όταν δείχνεις την ευαισθησία σου στον άλλον/στην άλλη

Εσύ Σκορπιέ, όσο σκληρός κι αν δείχνεις προς τα έξω, κατά βάθος είσαι ένα μικρό ευάλωτο παιδί (πολύ βάθος όμως). Αν και δε σου είναι δύσκολο να συνδεθείς με κάποιον/α ερωτικά, σου είναι σχεδόν ακατόρθωτο να του ανοιχτείς συναισθηματικά. Αν, λέμε αν, ποτέ βρεθεί άνθρωπος που σε καταφέρει, τότε πρόσεχε καλά, γιατί δεύτερη ευκαιρία σαν αυτή δε θα έχεις. Μιλάμε για περίπτωση λαχείου και πάνω.

 Τοξότης

Είσαι σοβαρός/ή απέναντι στο άλλον/στην άλλη

Ξέρω και ξέρεις ότι φημίζεσαι για τη μόνιμη τρέλα, την αισιοδοξία και τη χαρά που έχεις. Συνήθως λένε ότι είσαι στην κοσμάρα σου, αλλά δε σε παρεξηγεί κανείς. Εξαιτίας όμως αυτής της θετικής ενέργειας που σε διακατέχει, σου είναι δύσκολο ορισμένες φορές να πάρεις κάποιες καταστάσεις (που θα έπρεπε) λίγο πιο σοβαρά. Αντιμετωπίζεις τα πάντα με μια δόση χιούμορ, ίσως επειδή δε γνωρίζεις άλλο τρόπο ή απλώς φοβάσαι να το κάνεις. Στο άτομο όμως που θα δείξεις όλες τις πλευρές σου χωρίς ντροπές και δισταγμούς, σ’ αυτό θα ανήκει η καρδιά σου.

 Αιγόκερως

Νιώθεις ότι σε καταλαβαίνει

Έχεις τη δική σου ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία και σπάνια νιώθεις ότι κάποιος σε καταλαβαίνει πραγματικά. Έχεις το δικό σου μοναδικό τρόπο σκέψης και αντίληψης των πραγμάτων. Πολλές φορές πασχίζεις να σε καταλάβουν οι άλλοι και συνήθως νιώθεις ότι δεν μπαίνουν καν στον κόπο να «μιλήσετε» την ίδια γλώσσα. Αν λοιπόν βρεθεί εκείνος που θα το καταφέρει με την πρώτη, χωρίς καμία προσπάθεια, τότε πάτα φρένο.

 Υδροχόος

Ο άλλος σου βγάζει το «παιδί» από μέσα σου

Παρά το γεγονός ότι είσαι ανθρωπιστής, σου είναι δύσκολο να βγάλεις την παιδικότητα και την τρυφερότητα που κρύβεις. Τις περισσότερες φορές δείχνεις μόνο το σκληρό και αυστηρό σου πρόσωπο, κάνοντας συχνά τους άλλους να σε παρεξηγούν ότι είσαι απόμακρος και ξενέρωτος. Ξέρεις ότι έχεις βρει αυτό που θες, όταν δε φοβάσαι να τσαλακωθείς και να φανείς ακόμη και ευάλωτος μπροστά στον άλλον.

 Ιχθείς

Σε εμπνέει

Τον έρωτα τον έχεις σαν κάτι θεϊκό στο μυαλό σου. Νομίζεις ότι τον ζεις κάθε φορά σε καθετί καινούργιο που ξεκινάς, ωστόσο γρήγορα διαψεύδεσαι. Επειδή λοιπόν η φαντασία σου οργιάζει όταν πρόκειται για τα ερωτικά σου, χρειάζεσαι κάποιον να βάλει και το δικό του χεράκι σ΄ αυτό. Συγκεκριμένα, το άτομο που θα σε εμπνεύσει όσο κανένα άλλο και θα χτίσει μαζί σου το «όνειρο», είναι και το άλλο σου μισό.

Άντε και με ένα καλό παιδί / μια καλή κοπέλα 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET