ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Αυτή είναι η επόμενη μεγάλη αλλαγή που θα δούμε στο Facebook!

To Facebook έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας αφού οι περισσότεροι χρήστες του, το χρησιμοποιούν τόσο για να ενημερωθούν όσο και για να καλύψουν την επικοινωνία τους με τον κοινωνικό τους κύκλο. Μία αλλαγή που θα δούμε στο άμεσο μέλλον είναι η νέα εφαρμογή των ειδοποιήσεων που έρχεται να κατηγοριοποιήσει καλύτερα τα δεδομένα, […]

Default avatar

Guest Author

28 Οκτωβρίου, 2015

To Facebook έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας αφού οι περισσότεροι χρήστες του, το χρησιμοποιούν τόσο για να ενημερωθούν όσο και για να καλύψουν την επικοινωνία τους με τον κοινωνικό τους κύκλο.

Μία αλλαγή που θα δούμε στο άμεσο μέλλον είναι η νέα εφαρμογή των ειδοποιήσεων που έρχεται να κατηγοριοποιήσει καλύτερα τα δεδομένα, κάνοντας πιο εύκολη τη ζωή των χρηστών. Οπως ανακοίνωσε ο Κιθ Πέιρις στο επίσημο blog του Facebook, ο λόγος που η εταιρεία αποφάσισε να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση ήταν επειδή εισακούστηκαν οι επιθυμίες του κόσμου, ο οποίος ζητούσε μια πιο εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες, οι οποίες θα ήταν σημαντικές στην καθημερινότητά του.

Πλέον ο κάθε χρήστης θα μπορεί σε μια ειδική ενότητα να βλέπει όλα τα notifications, τα οποία αφορούν γενέθλια φίλων, πληροφορίες από σελίδες τις οποίες ακολουθεί, Live Scores αλλά και τα events τα οποία πλησιάζουν και στα οποία έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του.

Έτσι, όπως καταλαβαίνετε… στόχος του Facebook είναι εκτός από ένα μέσο επικοινωνίας να γίνει σιγά-σιγά το απόλυτο εργαλείο χρήσιμων πληροφοριών.

TECH NEWS

Το Insta φέρνει την παρακολούθηση τοποθεσίας, για το σωστό, παραδοσιακό… stalking!

Μουσική

Eurovision 2024: Κυκλοφόρησε το τραγούδι της Κύπρου και ήδη σκαρφάλωσε στις τάσεις!

EVENTS

Cool Crips: Το πιο φούξια, σέξι και προσβάσιμο πάρτι της Αθήνας είναι και πάλι εδώ!

EVENTS

Release Athens 2024: Με Parov Stelar, Jain και Telenova θα υποδεχτούμε το καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET