ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγές στην Απεργία των ΜΜΜ την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015.

Αν και μέχρι και χθες γνωρίζαμε πως την Κυριακή θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία των Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων και οι εργαζόμενοι του Τραμ, τελικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού, προκειμένου οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς να μετέχουν στη […]

Neopolis Team

14 Νοεμβρίου, 2015

Αν και μέχρι και χθες γνωρίζαμε πως την Κυριακή θα συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία των Ηλεκτροδηγών και λοιπών εργαζομένων και οι εργαζόμενοι του Τραμ, τελικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.
Την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015, θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι οι συρμοί του Μετρό και του Ηλεκτρικού, προκειμένου οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς να μετέχουν στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, όπου και αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τη «συνέχιση της δράσης τους.
Σίγουρα, η αυριανή μέρα αναμένεται να είναι δύσκολη για όσους έχουν προγραμματίσει να βολτάρουν στην Αθήνα με τα ΜΜΜ, αφού θα λειτουργούν μόνο τα λεωφορεία, τα τρόλει και το τραμ.
Μείνετε συντονισμένοι στο Neopolis.gr, για να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα σχετικά με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

ΕΛΛΑΔΑ

Στάση εργασίας για τον Ηλεκτρικό αύριο Πέμπτη (2/2) – Ποιες ώρες δε θα κινηθεί!

ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός ο κυβερνήτης του Phantom μετά από πολυήμερες έρευνες!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET