Το «All I Want for Christmas Is You» έγινε ταινία κι επιτέλους μαθαίνουμε τι θέλει η Mariah!


Είναι η περίοδος που στα ραδιόφωνα θα ξεκινήσουν σιγά σιγά να παίζουν τα πρώτα χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Και φυσικά δεν είναι Χριστούγεννα, αν δεν ακούσουμε το «All I Want for Christmas Is You» της Mariah Carey. Ξεκάθαρα τα έχει σημαδέψει.

Φέτος το διασημότερο τραγούδι όλων των εποχών, γίνεται ταινία κινούμενων σχεδίων με πρωταγωνίστρια ένα μικρό κορίτσι, την Mariah, που είναι αποφασισμένη να πραγματοποιήσει την ευχή της. Η μικρή Mariah, με τη φωνή της τραγουδίστριας, θα κάνει τα πάντα για να βρει ένα κουτάβι κάτω από το δέντρο της.

Το ζουμί της υπόθεσης είναι το εξής:

«Όταν η μικρή Μαράια (Breanna Yde) βλέπει στο pet shop ένα χαριτωμένο κουτάβι που ονομάζεται «Princess», ξαφνικά συνειδητοποιεί τι είναι αυτό που θέλει για τα Χριστούγεννα. Πριν όμως πραγματοποιηθεί η ευχή της, πρέπει να αποδείξει πως είναι ικανή να φροντίσει τον σκύλο του θείου της, τον Τζακ, ένα άτακτο «διαβολάκι» κι ίσως τον χειρότερο σκύλο όλης της πόλης! Ο Τζακ φέρνει τα πάνω κάτω στις προετοιμασίες της οικογένειας ενόψει Χριστουγέννων, που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που η Μαράια είχε ονειρευτεί…».

Η Mariah Carey εκτός από αφηγήτρια είναι και παραγωγός της ταινίας «Mariah Carey’s All I Want for Christmas Is You», η οποία θα είναι διαθέσιμη σε Blu-ray, DVD και ψηφιακή μορφή από τις 14 Νοεμβρίου.

Αυτό είναι το trailer:

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET