Τιβί

Κοίτα να δεις που Αλέξης Παππάς και ζαχαροπλάστης γνωρίζονταν πριν από το Survivor!

Τελικά δεν ήταν η χέστρ@ που τους έφερε κοντά για πρώτη φορά.

Το φετινό Survivor πέρα από παιχνίδι επιβίωσης, είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αναδείξει κανείς τις υποκριτικές του ικανότητες. Όλοι οι παίκτες δηλώνουν εντελώς ξένοι μεταξύ τους, ωστόσο στην πορεία μαθαίνουμε ότι υπάρχει παρελθόν ανάμεσα σε ορισμένους, που σίγουρα το θυμούνται και οι ίδιοι. Άλλο τι μας πουλάνε εμάς… 

Τον Αλέξη Παππά γενικότερα, τον έχουμε ικανό να μας κρύβει πολλά πράγματα. Είναι ξεκάθαρο ότι ο τύπος κινείται υπόγεια και αποτελεί τον μεγαλύτερο ανακατωσούρα που έχει παίξει ποτέ στην τηλεόραση. Ειλικρινά, αξίζει έως και βραβείο. Δεν υπάρχει κατάσταση που να μην έχει ανακατευτεί και να μην έχει ανακατώσει!

Στα τελευταία επεισόδια λοιπόν, ο ίδιος με τον Κώστα Παπαδόπουλο έχουν δημιουργήσει κλίμα μεταξύ τους, για μία… χέστρ@. Η εντύπωση που μας έχουν δώσει από την αρχή του παιχνιδιού ωστόσο μέχρι σήμερα, είναι ότι γνωρίζονται για πρώτη φορά στο Survivor και δεν υπάρχει κανένα παρελθόν που να τους ενώνει.

Μας τα ‘παν κι άλλοι βέβαια (Ταβλαδάκης-Κατσούλης γκούχου γκούχου, Κατσούλης-Μαριαλένα-Καλλίδης γκούχου γκούχου), οπότε συν ένα ψεματάκι που χάψαμε μέχρι να γίνουν τα αποκαλυπτήρια. Δεν πάθαμε και τίποτα.

Αλέξης και ζαχαροπλάστης λοιπόν, όπως έγινε γνωστό, έχουν επιδοθεί και παλαιότερα σε συζητήσεις, κατά πάσα πιθανότητα πολύ πιο εποικοδομητικές από αυτή που είδαμε στα πιο πρόσφατα επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης, μιας και συναντήθηκαν στις Δημοτικές Εκλογές του Δήμου Αχαρνών για το 2019.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους είχαν κατέβει ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό του πρώην Δημάρχου κι αυτό καθιστά αδύνατο να μην έχουν ξαναειδωθεί και να μην έχουν ανταλλάξει κουβέντα.

Δε θα μας έκανε καν εντύπωση πια, αν μαθαίναμε ότι κι οι καυγάδες είναι προσχεδιασμένοι και δεν υπάρχει τίποτα το αυθόρμητο και φυσικό σε αυτό το παιχνίδι. Πωρωνόμαστε με ένα ψέμα.Αλλά και πάλι, πωρωνόμαστε…

FUN ZONE

Μουσική

Έρχεται Ελλάδα ο Slimane, που μας έκανε να ανατριχιάσουμε με τη φωνή του στην Eurovision!

BINGE WATCHING

Το ‘Maestro’ βρίσκεται και πάλι στο παγκόσμιο Top10 του Netflix, όπως του αξίζει!

BINGE WATCHING

‘Kind of Kindness’: Έρχεται η πρεμιέρα της σχεδόν τρίωρης ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου!

Μουσική

Το Nemo έχασε και το δεύτερο βραβείο της Eurovision, αφού έσπασε το πρώτο στη σκηνή!

Μουσική

«Να Ζήσω Παραπάνω»: Το νέο άλμπουμ του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου θα γίνει το αγαπημένο σου για το καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET