ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το new wave του Art & Design αποκαλύπτεται…

Από την Τετάρτη 6 Ιουλίου, οι σπουδαστές του ΑΚΤΟ, του μεγαλύτερου κολέγιου Τέχνης & Design της χώρας, παρουσιάζουν, στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης Art & Design Show 2016, εκατοντάδες έργα που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2015 – 2016. Πρόκειται για εντυπωσιακά έργα που ξαφνιάζουν με τη φρεσκάδα και την ωριμότητά τους και […]

Neopolis Team

1 Σεπτεμβρίου, 2016

Από την Τετάρτη 6 Ιουλίου, οι σπουδαστές του ΑΚΤΟ, του μεγαλύτερου κολέγιου Τέχνης & Design της χώρας, παρουσιάζουν, στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης Art & Design Show 2016, εκατοντάδες έργα που δημιούργησαν κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2015 – 2016.

Πρόκειται για εντυπωσιακά έργα που ξαφνιάζουν με τη φρεσκάδα και την ωριμότητά τους και δίνουν στον επισκέπτη την ευκαιρία να γνωρίσει το δημιουργικό έργο που παράγεται καθημερινά στις αίθουσες διδασκαλίες και στα εργαστήρια του ΑΚΤΟ.

Ο ΑΚΤΟ, είναι ο μόνος εκπαιδευτικός οργανισμός στη χώρα μας, που προσφέρει όλο το φάσμα των σπουδών στο Art & Design σε κολεγιακό επίπεδο, σε συνεργασία με το Middlesex University: γραφιστική, αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, σχέδιο μόδας, φωτογραφία, κόμικς, εικαστικά, σχεδιασμό βιομηχανικών προϊόντων και animation.

Επίσης, σε συνεργασία με το Middlesex University λειτουργεί το, μοναδικό στην Ελλάδα, διακλαδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα Master of Arts in Design.

Ακολουθώντας την φιλοσοφία για συνεχή ανανέωση και εξέλιξη, ο ΑΚΤΟ εντάσσει στα προγράμματα σπουδών του και διετή προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης – ΙΕΚ, με ειδικότητες: γραφίστας εντύπου και ηλεκτρονικών μέσων, τεχνικός διακόσμησης, ειδικός ενδυματολογίας και σχεδίασης μόδας, τεχνικός λήψης φωτογραφίας, τεχνικός κινούμενης εικόνας (animator), τεχνικός δομικών έργων, σκιτσογράφος-εικονογράφος, marketing.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Γνωρίστε τους νέους δημιουργούς που βγαίνουν τώρα μέσα από τη δημιουργική και ακαδημαϊκή κοινότητα του ΑΚΤΟ και θα ξεχωρίσουν στα χρόνια που έρχονται!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

TECH NEWS

Google Al: Πολύ σύντομα η τεχνητή νοημοσύνη θα μας γράφει και τα email!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠαΠελ: Το τμήμα Πληροφορικής καλεί μαθητές Λυκείου να περάσουν μια μέρα σαν φοιτητές του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET