fbpx

10 αξέχαστες ερμηνείες «τραγουδιστών» που άφησαν εποχή στην ελληνική τηλεόραση, αφού τα εκτέλεσαν όλα!


Στο επεισόδιο με το πάρτι της ένωσης, οι παίκτες του Survivor συμμετείχαν σ’ ένα διαφορετικό διαγωνισμό που ξέφευγε από τους στίβους μάχης που μας είχαν συνηθίσει. Ο διαγωνισμός αυτός ήταν καραόκε. Εντάξει όλοι περιμέναμε ότι θα υπήρχαν και κάποιοι άφωνοι, ωστόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος κι η Σάρα Εσκενάζη προκάλεσαν πολλές εντυπώσεις, κι όχι για τους καλύτερους λόγους. Βέβαια, αυτοί ξέροντας ότι ήταν άφωνοι, το έκαναν και για τον χαβαλέ. Υπάρχουν όμως κι άνθρωποι που κατά καιρούς έχουν συμμετάσχει σε διάφορα μουσικά ριάλιτι πιστεύοντας ότι έχουν φωνάρες, όμως στην πραγματικότητα ήταν πιο παράφωνοι πεθαίνεις!

Ας δούμε λοιπόν μερικές αξέχαστες ερμηνείες που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση κι εκτέλεσαν κυριολεκτικά τα τραγούδια και μαζί και τα αυτιά μας:

#1 Ανδρέας Κωλέτσης – Φιρ Οφ Δε Νταρκ

Είναι δεδομένο ότι οι Iron Maiden πρέπει να τρόμαξαν από αυτήν την ερμηνεία…


#2 Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης – Θεός αν Είναι

Εντάξει το αστείο είναι ότι στην αρχή ανέφερε όλες τις εκτελέσεις που έχουν γίνει για το συγκεκριμένο τραγούδι. Γιατί δεν έλεγε ότι θα το εκτελέσει κι αυτός; Κυριολεκτικά όμως!


#3 Ευάγγελος Γιουρουκής – Τornero

Δήλωνε ότι δεν είναι ψωνάρα αλλά έχει πραγματικό ταλέντο… Τι μυαλά κουβαλάει ο κόσμος;;;


#4 Ο Σάκης του Πειραιά

Θεωρώ ότι αδικεί τον εαυτό του αν είναι μόνο του Πειραιά… Αυτό το αστέρι πρέπει να αποκτήσει φήμη σε όλο τον κόσμο #νοτ


#5 Βασίλης Αναστασόπουλος – Mix Ρουβά και Χατζηγιάννη

Αυτός ο παίκτης είπε να κάνει τη διάφορα, τραγουδώντας μαζί ένα τραγούδι του Ρουβά κι ένα τραγούδι του Χατζηγιάννη… Τα αυτάκια μας πραγματικά υπέφεραν. Τι και αν σήκωσε την μπλούζα του, η κατάσταση δεν είχε γυρισμό!


#6 Ειρήνη Αγγελίδου – Δεν το αξίζεις

Αυτή η κοπέλα είναι πολυτάλαντη. Είναι και καθηγήτρια φωνητικής (κρίμα στους μαθητές της) αλλά και βοηθός μάγου αφού μπορεί να βγάλει μέχρι και τρεις μπάλες από το στόμα της. Ε στην τελική, ας βγάζει μπάλες από το στόμα της από το να τραγουδάει…


#7 Γιούλι Μανιά – Δικό της τραγούδι

Η λατρεμένη Γιούλι είπε να τραγουδήσει ένα δικό της τραγούδι για το Νίκο Μουρατίδη. Μιλάμε για μεγαλεία όχι αστεία… Τουλάχιστον γελάσαμε από όλο το σόου!


#8 Γκαμπριέλα Περπεκίδου – Τραγούδι του Τόνι Κοτούρα (γουάτ;;;;) & Μια νύχτα δεν μου φτάνει

Αυτός ο κορίτσαρος ήταν μόλις 27 χρονών όταν διαγωνίσθηκε (απορίας άξιον το ξέρω…) και φυσικά όλα πάνω της είναι ORIGINAL. Βέβαια από φωνή ήταν κλάφτα Χαράλαμπε, οπότε την έστειλαν σπίτι της.


#9 Δεν βρήκα το όνομα της – Fighter

Παρόλο που δε βρήκα το όνομα αυτής της κοπέλας, η ερμηνεία της στο Fighter της Christina Aguilera δεν γινόταν να μην μπει σε αυτή τη λίστα. Είναι λες κι απήγγειλε ένα ποιηματάκι. Θεούλα!!


#10 Ο παίκτης που έφυγαν όλοι οι κριτές

Ο συγκεκριμένος παίκτης απορροφήθηκε τόσο πολύ από το τραγούδι, αφού έκλεισε τα μάτια και δεν καταλάβαινε Χριστό… Εν τέλει ακόμα κι οι ίδιοι οι κριτές βαρέθηκαν και έφυγαν!


Bonus:

Αφού έδωσαν την έμπνευση δεν γινόταν να μη βάλω στη λίστα και τις ερμηνείες του Κωνσταντίνου, του Κώστα και της Σάρας! Απολαύστε τες και πάλι:

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET