ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Είσαι φοιτητής; 10 άγνωστες ιστοσελίδες που πρέπει να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς εδώ και τώρα!

Στο Ίντερνετ μπορείς να κάνεις τα πάντα. Στην κυριολεξία. Για αυτό άλλωστε, βλέπει κανείς όλους εμάς τους νέους ανθρώπους να ξημεροβραδιαζόμαστε μπροστά από μία οθόνη. Άλλοτε κινητού, άλλοτε tablet και σπανιότερα πλέον, υπολογιστή. Αδυνατούμε να φανταστούμε την καθημερινότητά μας χωρίς τα αστεία βιντεάκια του YouTube ή μη γνωρίζοντας τι κάνει ο/η πρώην στα social media […]

Νότης Κουτσούκος

7 Σεπτεμβρίου, 2015

Στο Ίντερνετ μπορείς να κάνεις τα πάντα. Στην κυριολεξία. Για αυτό άλλωστε, βλέπει κανείς όλους εμάς τους νέους ανθρώπους να ξημεροβραδιαζόμαστε μπροστά από μία οθόνη. Άλλοτε κινητού, άλλοτε tablet και σπανιότερα πλέον, υπολογιστή. Αδυνατούμε να φανταστούμε την καθημερινότητά μας χωρίς τα αστεία βιντεάκια του YouTube ή μη γνωρίζοντας τι κάνει ο/η πρώην στα social media και κατ’ επέκταση στην πραγματική του ζωή.

Όλα αυτά βέβαια, μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε πως το διαδίκτυο μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα χρήσιμο και σε άλλες πτυχές της ζωής μας πέρα από το gaming και το stalking. Έτσι φτάνουμε στο σημείο να μην έχουμε ιδέα για την ύπαρξη ορισμένων ιστοσελίδων που πραγματικά μας λύνουν τα χέρια σε ένα σωρό (σημαντικές και μη) περιπτώσεις. Ιδιαίτερα σε εμάς τους φοιτητές…

1. 10 Minute Mail

Πόσες φορές αναγκάστηκες να φτιάξεις mail μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσεις την εγγραφή σου σε κάποιο site ή κάποια υπηρεσία; Ε, το 10 Minute Mail έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Φτιάχνεις μία διεύθυνση, προχωράς στην εγγραφή, κάνεις την επιβεβαίωση και μετά το mail …διαγράφεται! Αυτό.

Δες εδώ.

2. Account Killer

0820197001441649756

Θέλεις να διαγράψεις όλα τα social media του παρελθόντος και τις αποδείξεις για το πόσο …ανώριμος/η ήσουν παλιότερα; Κι όλα αυτά με ένα κλικ; Κι όμως, γίνεται!

Δες εδώ.

3. A Good Movie To Watch

Είναι άπειρα τα βράδια που κάθεσαι σπίτι, θέλεις να δεις ταινία αλλά δεν έχεις ιδέα ποια. Τουλάχιστον σε μένα συμβαίνει συνέχεια. Μέχρι που βρήκα αυτό το site και ησύχασα (ωχ! Πολύ telemarketing ακούστηκα).

Δες εδώ.

4. Mathaway

Για εσένα που πέρασες σχολή και δεν είχες ιδέα πως θα πρέπει να κάνεις τόσες πράξεις. Και γενικότερα τόσα …ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.

Δες εδώ. Κι εδώ!

5. Cut My Pic

0839026001441649756

Ψάχνεσαι να κάνεις ένα «κόψιμο» σε κάποια φωτογραφία αλλά δεν έχεις photoshop κι οτιδήποτε άλλο μοιάζει δύσχρηστο και δυσεύρετο; Το «Cut My Pic» θα σου λύσει τα χέρια.

Δες εδώ.

6. Tldr.io

Θέλεις να ξέρεις τα πάντα για την παγκόσμια επικαιρότητα αλλά δεν έχεις χρόνο (ή βαριέσαι) να διαβάζεις άρθρα επί άρθρων; Σε αυτό το site θα βρεις περιληπτικά της ειδησεογραφία από ολόκληρο τον κόσμο, το πολύ σε 5 bullets!

Δες εδώ.

7. Taste Kid

Μοιάζει λίγο με το «A Good Movie To Watch», μόνο που το συγκεκριμένο δε σου προτείνει μόνο ταινίες αλλά και βιβλία, τραγούδια ή οποιαδήποτε άλλη μορφή τέχνης. Απλά του λες κάτι που σ’ αρέσει (μια ταινία που έχεις δει για παράδειγμα) κι αυτό ψάχνει ότι σου ταιριάζει.

Δες εδώ.

8. Sleepyti.me

0852230001441649756

Καλά, μη φανταστείς τίποτα το σπουδαίο. Πού ξέρεις όμως; Ίσως σε βοηθήσει να φτιάξεις το πρόγραμμα ύπνου σου. Επιτέλους!

Δες εδώ.

9. Nerdfitness

Κανένας nerd στον κόσμο δε γυμνάζεται και δεν προσέχει το lifestyle του. Εκτός κι αν έχει ανακαλύψει το Nerdfitness και …του γυρίζει το μυαλό!

Δες εδώ.

10. Theuselessweb

Τα παραπάνω site σου φάνηκαν ιδιαίτερα χρήσιμα; Προτιμάς κάτι που απλά θα …χάνεις την ώρα σου χαζεύοντας; Εμείς θα σε φτιάξουμε!

Δες εδώ.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET