ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Άγνωστος εκσπερματώνει σε φοιτήτριες και προκαλεί τρόμο στην Πανεπιστημιούπολη του ΕΚΠΑ!

Όσοι φοιτητές και φοιτήτριες σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, γνωρίζουν από πρώτο χέρι την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στα πέριξ, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο κυρίως τις νυχτερινές ώρες. Ειδικότερα, στο άλσος Ιλισίων και πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τη στάση λεωφορείων που βρίσκεται απένταντι από τις φοιτητικές εστίες της Ούλωφ Πάλμε, φαίνεται πως κυκλοφορεί […]

Neopolis Team

19 Οκτωβρίου, 2018

Όσοι φοιτητές και φοιτήτριες σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, γνωρίζουν από πρώτο χέρι την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί στα πέριξ, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο κυρίως τις νυχτερινές ώρες.

Ειδικότερα, στο άλσος Ιλισίων και πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τη στάση λεωφορείων που βρίσκεται απένταντι από τις φοιτητικές εστίες της Ούλωφ Πάλμε, φαίνεται πως κυκλοφορεί ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων, που σύμφωνα με μαρτυρίες φοιτητριών, εκσπερματώνει πάνω τους.

Ναι, καλά διαβάσατε. Κρύβεται στους θάμνους που υπάρχουν στο εν λόγω σημείο, τις πλησιάζει και χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν, προχωρά σε αυτήν την τόσο χυδαία πράξη!

Το συμβάν αυτό έγινε ευρύτερα γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, μέσω ανάρτησης φοιτήτριας στο facebook, η οποία θέλησε να ενημερώσει και να προειδοποιήσεις τόσο τις συμφοιτήτριές της όσο και τις κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η φοιτήτρια, το αστυνομικό τμήμα της Καισαριανής επιβεβαιώνει πως έχουν συμβεί κι άλλα παρόμοια περιστατικά, με αποτέλεσμα να έχει συσταθεί ειδική ομάδα που έχει σαν στόχο την εύρεση του άντρα και την προσκόμισή του στις Αρχές. Μέχρι να συμβεί αυτό όμως, η κατάσταση απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σε απεργίες προχωράνε οι καθηγητές των πανεπιστημίων μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Συλλαλητήριο 28/2: Κλιμακώνεται ο αγώνας κατά των ιδιωτικών ΑΕΙ λίγο πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Πατρών: Με μηνιγγίτιδα 20χρονη φοιτήτρια – Κατέρρευσε την ώρα της συνέλευσης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Η λίστα με τα 10 καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο για το 2024 έχει τις ανατροπές της!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET