ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

5 αγαπημένα πράγματα για τα οποία όλοι μας ανυπομονούμε να έρθουν τα Χριστούγεννα!

Μιας και τα Χριστούγεννα έχουν πλησιάσει για τα καλά πλέον, σκέφτηκα να φτιάξω μια λίστα με πράγματα που λίγο πολύ όλοι αγαπάμε αυτήν την όμορφη και γιορτινή περίοδο (για μένα τουλάχιστον, είναι η πιο ωραία περίοδος του χρόνου). Από τα μικρά παιδιά μέχρι τους ενήλικες, όλοι αγαπούν τις γιορτές αυτές, διότι πέρα από τη θρησκευτική τους σημασία που […]

Default avatar

Guest Author

10 Δεκεμβρίου, 2015

Μιας και τα Χριστούγεννα έχουν πλησιάσει για τα καλά πλέον, σκέφτηκα να φτιάξω μια λίστα με πράγματα που λίγο πολύ όλοι αγαπάμε αυτήν την όμορφη και γιορτινή περίοδο (για μένα τουλάχιστον, είναι η πιο ωραία περίοδος του χρόνου). Από τα μικρά παιδιά μέχρι τους ενήλικες, όλοι αγαπούν τις γιορτές αυτές, διότι πέρα από τη θρησκευτική τους σημασία που είναι σίγουρα πολύ μεγάλη, δεν υπάρχει κάποιος που να μην του αρέσει αυτή η γλυκιά γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατεί τουλάχιστον για δύο εβδομάδες. Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια είναι τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα πράγματα που λατρεύουμε αυτές τις μέρες:

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια

All I want for Christmas is you τραγουδά η Mariah Carey και ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους! Έλα μου όμως που δεν είναι μόνο αυτό το κομμάτι, αλλά εκατοντάδες τραγουδιστές, τόσο Έλληνες αλλά και παγκοσμίου φήμης, έχουν στο ιστορικό τους υπέροχα χριστουγεννιάτικα τραγούδια που πλαισιώνουν ευχάριστα αυτές τις γιορτινές μέρες!

5538bd66aad30

Χριστουγεννιάτικες ταινίες

Και ποιος δεν έχει δει το Home Alone; Και πόσες ακόμα ταινίες, αλλά και κινούμενα σχέδια με χριστουγεννιάτικο θέμα που έχουν κάνει πάταγο; Είτε αυτές αφορούν κάποια ξεκαρδιστική ιστορία με τον ίδιο τον Άι Βασίλη είτε απλές καθημερινές ανθρώπινες ιστορίες που λόγω των ημερών μιλούν στην καρδιά σου.

home alone

Δώρα! Δώρα! Δώρα!

Με άλλα λόγια, η χαρά του παιδιού! Και φυσικά δεν μιλάω μόνο για τα μικρά παιδιά, αλλά και για εμάς που παρά το γεγονός ότι έχουμε ενηλικιωθεί, πάντα περιμένουμε λίγο πολύ να βρούμε κάποιο δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Βέβαια, την ίδια χαρά έχουμε κι όταν βγαίνουμε στα μαγαζιά για να αγοράσουμε δώρα που απευθύνονται στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Because it’s all about giving and taking in this life!

present

Λαμπάκια παντού

Οκ, είμαι από τα άτομα που αν μπορούσα, θα κυκλοφορούσα με λαμπάκια πάνω μου! Αγαπώ τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, αγαπώ αυτόν τον αέρα που αποπνέει ένα σπίτι στολισμένο και ντυμένο σε κόκκινες και χρυσές αποχρώσεις. Βγάζει κάτι το ζεστό, το τρυφερό, ενώ η ατμόσφαιρα είναι άκρως οικογενειακή. Γι’αυτό …λαμπάκια και γκλίτερ παντού!

lights

Επανασύνδεση με αγαπημένα άτομα

Είτε αυτά είναι μέλη της οικογένειας σου, είτε κάποιος φίλος σου είτε ο/η σύντροφός σου, τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια δικαιολογία για να βρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα που σου έχουν λείψει.

friends

Αυτά είναι τα πράγματα τα οποία προσωπικά με κάνουν να ανυπομονώ κάθε χρόνο να έρθουν τα Χριστούγεννα. Μία τόσο όμορφη και γλυκιά εποχή του χρόνου, που πρέπει να την περνάμε ευχάριστα με άτομα που μας αγαπούν και τα αγαπάμε. See ya!

 

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET