Είναι viral

Αυτό το κρεβάτι σ’ έναν κήπο στην Κρήτη, είναι ό,τι καλύτερο θα πετύχεις στο Airbnb φέτος!

Αν είσαι φανατικός του camping, θέλεις κάτι οικονομικό και ταυτόχρονα ρομαντικό για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, αγαπάς όμως και τον καλό ύπνο, τότε μάλλον πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο… πρωτότυπο Airbnb που μπορείς να κάνεις κράτηση. Ειδικότερα, εσένα που ενδεχομένως να σου αρέσουν οι προκλήσεις, μάθε πως έχεις την επιλογή να κλείσεις ένα διαφορετικό […]

Δήμητρα Πραντάλου

11 Ιουλίου, 2019

Αν είσαι φανατικός του camping, θέλεις κάτι οικονομικό και ταυτόχρονα ρομαντικό για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, αγαπάς όμως και τον καλό ύπνο, τότε μάλλον πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο… πρωτότυπο Airbnb που μπορείς να κάνεις κράτηση.

Ειδικότερα, εσένα που ενδεχομένως να σου αρέσουν οι προκλήσεις, μάθε πως έχεις την επιλογή να κλείσεις ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα Airbnb στο Παλαιόκαστρο, στο Ηράκλειο Κρήτης. Το σίγουρο είναι πως είναι ευάερο και πολύ, πολύ, πολύ φωτεινό.

Πρόκειται στην ουσία για ένα “ακίνητο”, το οποίο η ιδιοκτήτρια έχει ονομάσει «Summer Bed under the Stars» και επί της ουσίας αφορά μίσθωση για ένα κρεβάτι σε εξωτερικό χώρο. Ναι, ναι, καλά διάβασες. Θα πληρώσεις δηλαδή για ένα κρεβάτι, μόνο.

Πάντως, σύμφωνα με τις φωτογραφίες, ο πρωινός ήλιος μάλλον δεν είναι ένα απ’ τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιος, χάρη στα φυλλώματα των τόσων δέντρων, τα κουνούπια ωστόσο, σίγουρα ναι!

Εν τω μεταξύ, μπορεί εσύ ουσιαστικά να κλείσεις ένα κρεβάτι, θα έχεις όμως και κάποιες παροχές μαζί. Αμ, πώς;! 

Φυσικές ανάγκες, όπως τουαλέτα και ντους, είναι μέσα στα είδη της πολυτέλειας που θα έχεις, καθώς και κοινόχρηστη κουζίνα. Από την άλλη, δεν περιλαμβάνεται κλιματισμός, τηλεόραση και θέρμανση, ΟΜΩΣ, θα έχεις πρωινό και πλυντήριο. Εξωτικές διακοπές.

Όσον αφορά τη τιμή της διανυκτέρευσης, όπως εμφανίζεται στο Airbnb, είναι στα 32 ευρώ, ενώ μαζί με το κόστος καθαρισμού και υπηρεσιών μπορεί να φτάσει στα 41 ευρώ. Να σημειωθεί, βέβαια, ότι το ίδιο ακίνητο έχει εμφανιστεί και στην τιμή των 21 ευρώ τη βραδιά στο Airbnb.


Δεν ξέρω τι μπορεί να σκεφτόταν η ιδιοκτήτρια, εγώ πάντως της το δίνω για το μήνυμά της και μόνο:

«Να ονειρεύεσαι κάτω από 1.000 αστέρια στο καλοκαιρινό κρεβάτι. Να κοιμάσαι σε ανοιχτό χώρο, αλλά σε ένα όμορφο και “ζεστό” κρεβάτι! Μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα και 13 χιλιόμετρα από τη βασική πόλη της Κρήτης, το Ηράκλειο».

Εν τω μεταξύ, οι κριτικές των επισκεπτών είναι κάτι παραπάνω από θετικές. Διακρίνω δηλαδή και έναν ενθουσιασμό σε όσα γράφουν. Εκτός από τα 5/5 αστέρια, το χαρακτηρίζουν ως έναν ονειρικό κήπο, με ελαιόδεντρα και ανέσεις. Για παράδειγμα, ένα από τα πολλά σχόλια είναι και το ακόλουθο:

«Μείναμε μια νύχτα στον καταπληκτικό κήπο και κοιμηθήκαμε κάτω από τα αστέρια σε ένα γλυκό και ρομαντικό κρεβάτι. Θα μπορούσαμε να μείνουμε σε αυτόν τον κήπο για πάντα».

Δεν ξέρω παιδιά, αμφιταλαντεύομαι μέσα μου για το αν μ’αρέσει ή όχι… τείνω στο όχι! Για πείτε, εσείς θα πηγαίνατε;

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET