Είναι viral

Αυτό το γιγαντιαίο στρώμα είναι το φουσκωτό που χρειάζεται κάθε παρέα στις φετινές διακοπές της!

Ένα γιγάντιο στρώμα θαλάσσης για σένα, σε περίπτωση που έχεις φίλους αλλά όχι κότερο Δύσκολες οι εποχές που ζούμε, για την ατάκα «Έχω και κότερο! Πάμε μια βόλτα;» ωστόσο εναλλακτικές υπάρχουν (αντί για λεφτά).  Μία από αυτές είναι και το giga size στρώμα θαλάσσης, ή αλλιώς «νησάκι» όπως λέγεται, πάνω στο οποίο σε παίρνει να στήσεις […]

Neopolis Team

27 Ιουνίου, 2019

Ένα γιγάντιο στρώμα θαλάσσης για σένα, σε περίπτωση που έχεις φίλους αλλά όχι κότερο

Δύσκολες οι εποχές που ζούμε, για την ατάκα «Έχω και κότερο! Πάμε μια βόλτα;» ωστόσο εναλλακτικές υπάρχουν (αντί για λεφτά). 

Μία από αυτές είναι και το giga size στρώμα θαλάσσης, ή αλλιώς «νησάκι» όπως λέγεται, πάνω στο οποίο σε παίρνει να στήσεις μέχρι και πάρτι.

Έχει 5 καθιστές θέσεις και άλλες 3-4 για όσους θέλουν να περάσουν ξάπλα τον πλου τους, κάνοντας ηλιοθεραπεία. Η μέγιστη χωρητικότητα βέβαια μπορεί να είναι 7 άτομα, αλλά έτσι όπως το κόβω, μας παίρνει να κάνουμε μια παρατυπία και να φορτώσουμε άλλα τόσα.

Πρόκειται για ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ στρώμα, το οποίο διαθέτει όσα χρειάζονται για μέγιστη άνεση και ατελείωτες ώρες χαλάρωσης: Μια μικρή πλατφόρμα με 6 λαβές στο πίσω μέρος, για να ανεβοκατεβαίνεις εύκολα, 2 σημεία που μοιάζουν με μεμονωμένα στρώματα κι ενδείκνυνται για όσους θέλουν να μαυρίσουν κάτω από τον ήλιο, φουσκωτές πολυθρόνες, 8 θέσεις για ν καφέ σας ή τα νεράκια σας κι έναν ψύκτη.

Επίσης η διαδικασία να το φουσκώσεις και να το ξεφουσκώσεις είναι αρκετά εύκολη και γρήγορη. 

Μιλάμε για πολυτέλειες, όχι αστεία, οι οποίες σε αντίθεση με εκείνα τα γιοτ που βλέπεις παρκαρισμένα στις παραλίες των νησιών, κοστίζουν κάτι εκατομμύρια λιγότερο, συγκεκριμένα $149,98 στο Sam’s Club. Mπορεί να το βρεις και στην Amazon, αλλά εκεί η τιμή αυξάνεται αρκετά, στα $232,72, και δε λέει.

Πάντως, σε περίπτωση που θες κάτι πιο ευφάνταστο, γιγάντια στρώματα μονόκεροι, φλαμίνγκο και παγώνια, είναι επίσης διαθέσιμα στην αγορά.

Σίγουρα πρόκειται για πιο επίκαιρα φουσκωτά, οπότε σε περίπτωση που θες να δείχνεις πιο in, τότε τα παρακάτω είναι πιο κατάλληλα για να συνοδεύσουν τις διακοπές σου.

Επίσης, εκτός από πιο fancy, είναι και πιο φτηνά από το «φουσκωτό νησί», καθώς κοστίζουν μόλις $149,98. Αλλά την άπλα που προσφέρει το πρώτο στρώμα, κακά τα ψέματα, δεν την φτάνουν. 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET