Είναι viral

Αυτή η τύπισσα που ετοιμάζεται να παντρευτεί το πάπλωμά της, πολύ φίλη μας!

Σε πολλούς έχει περάσει από το μυαλό, η κυρία εδώ όμως βρήκε το θάρρος να κάνει την ιδέα πραγματικότητα!

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

23 Ιανουαρίου, 2019

Εδώ είμαστε! Βρήκαμε τον άνθρωπό μας…

…και τον χάνουμε ταυτόχρονα. Αναφέρομαι στην κυρία Pascale Sellick, η οποία ετοιμάζεται να βάλει την κουλούρα στo πάπλωμά της.

Καθόλου παράδοξη περίπτωση, απλώς πρωτότυπη. Πιστεύω ακράδαντα πως αν μπορούσαμε να το κάνουμε όλοι, θα το κάναμε χθες κιόλας! Μας λείπει το θάρρος μόνο.

Κάτι που σίγουρα δε θα λέγαμε και για την Pascale Sellick, η οποία μάλλον ένα από τα άπειρα πρωινά που, ξέρεις, ξυπνάς και δε θες με τίποτα να αποχωριστείς τα σκεπάσματα, πήρε την απόφαση να το κάνει πράξη.

Η 49χρονη καλλιτέχνιδα που αυτοαποκαλείται ως μία αγενής και άξεστη επιδειξιομανής, χαρακτηρίζει το πάπλωμά της ως την πιο στενή και αξιόπιστη σχέση που είχε ποτέ. Οκ, μέχρι ενός σημείου τη νιώθουμε… 

Ας περάσουμε όμως και στις λεπτομέρειες του… μυστηρίου.

Ο γάμος που λες θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου στο Devon της Αγγλίας, κατά το μεσημεράκι. Όρκοι και τα λοιπά θα διαβαστούν κανονικότατα – από τη μεριά της κυρίας φαντάζομαι – ενώ την τελετή θα αναλάβει ένας φίλος καλλιτέχνης της 49χρονης. Ωστόσο, όπως σε κάθε γάμο, υπάρχει κι ένα dress code. Δεν μπορείς να πας σαν λέτσος, με τα πουκαμισάκια σου, τις γόβες σου και τα καλά σου.

Η περίσταση απαιτεί πιτζάμες, παντοφλίτσες, ολόσωμες cozy φόρμες, καθώς και κανένα λούτρινο αρκουδάκι.

Η νύφη, όπως αποκάλυψε η ίδια, θα εμφανιστεί με νυχτικό και παντόφλες στην τελετή, ενώ το λουκ του γαμπρού-παπλώματος παραμένει ένα μυστήριο. 

Αγαπώ τόσο πολύ τo πάπλωμά μου, γι’ αυτό θα ήθελα να προσκαλέσω τον κόσμο να γίνει μάρτυρας της ένωσής μου με την πιο σταθερή και παρηγορητική συντροφιά της ζωής μου. Θα υπάρξει μουσική, χαμόγελα και διασκέδαση στην τελετή.

Αν δεν έχεις κανονίσει τίποτα για 10 Φλεβάρη, κάνε στον εαυτό τη χάρη και πήγαινε μέχρι την Αγγλία να γιολάρεις λίγο. Γάμους με παπλώματα λίγους θα συναντήσεις στη ζωή σου, ή ίσως και να μην πετύχεις ποτέ ξανά.

Άντε και στα δικά μας!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Έλληνας ζητάει από τους Big Time Rush να έρθουν Ελλάδα, ο Carlos του απαντάει θετικά!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα καμπάνια NESCAFÉ® Frappé είναι τόσο απολαυστική όσο και το να είσαι ο εαυτός σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET