Είναι viral

Η Αφροδίτη του «Άκρως Οικογενειακόν» χορεύει με τα παιδιά της στο fyp μας, wait… what?!

Τι εννοείς δεν είναι η ίδια έφηβη αλλά έχει έφηβα παιδιά;

Neopolis Team

12 Μαΐου, 2022

Για να λέμε την αλήθεια, δεν καταφέραμε να την αναγνωρίσουμε μέχρι που ρίξαμε μια ματιά στα σχόλια. Να πούμε κι ένα μπράβο εν τω μεταξύ στους παρατηρητικούς του TikTok, που το μάτι τους έπιασε αμέσως το νόημα.

Εκεί λοιπόν που σκρολάραμε, εμφανίζεται ένα βίντεο με τον πιο viral ήχο αυτή τη στιγμή (my money don’t jiggle jiggle και τα μυαλά στα κάγκελα!), με μια γυναίκα και τα παιδιά της να χορεύουν. «Συνηθισμένο βιντεάκι» σκεφτόμαστε από μέσα μας, αλλά προτού συνεχίσουμε το κάψιμό μας, τσεκάρουμε σχόλια και βλέπουμε ότι αυτή η φυσιογνωμία που κάτι μας έλεγε, ήταν όντως γνωστή!

Εμείς είχαμε μείνει στο ότι η Αφροδίτη έχει διάβασμα για Πανελλήνιες (τις ώρες που δεν είχε να λύσει τα ερωτικά της τουλάχιστον) και τελικά βλέπουμε την ίδια (για την ακρίβεια την ηθοποιό Μαρούσα Στρογγυόγλου) με τα παιδιά της να ετοιμάζονται σιγά σιγά να δώσουν. Λάρωσε χρόνε, λάρωσε!  

@faidrakayyyexoume arghsei♬ original sound – hele

@faidrakayyy

 

Αφού μάθαμε λοιπόν για ποιο πρόσωπο πρόκειται, τη μελετήσαμε πιο προσεχτικά και τελικά είδαμε τις ομοιότητες. Αυτό που που μαρτυράει βέβαια ακόμα περισσότερο ότι μιλάμε για την ίδια Αφροδίτη, είναι το πόσο κουλ παραμένει. Είναι αυτό ακριβώς που περιμέναμε να γίνει όταν μεγαλώσει.

Μιας που μιλήσαμε για «μεγάλωμα», νιώθετε κι εσείς κάπως… γέροι μετά απ’ αυτό; Γιατί μια αιώνια έφηβη της τηλεόρασής μας δεν είναι ακριβώς έτσι όπως συνεχίζουμε να τη βλέπουμε τα μεσημέρια μας.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μύστες φοιτητές κέρδισαν εκατομμύρια στη λοταρία, «χτυπώντας» το σύστημα!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Επιλογές Rabona για κινητά τυχερά παιχνίδια: Πώς να παίξετε μέσω Gadgets;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ζήσε άφοβα! Ξεκίνα σήμερα μια καλή συνήθεια!»: Το μήνυμα της νέας καμπάνιας του Becel ProActiv!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

‘You Got This’: Το νέο μήνυμα της adidas που έρχεται να εμψυχώσει τους αθλητές του σήμερα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET