ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Αεροπλάνο αναγκάστηκε να κάνει έκτακτη προσγείωση λόγω ανυπόφορης δυσοσμίας επιβάτη!

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι το καλοκαίρι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είναι η δυσοσμία κάποιων ανθρώπων που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει νερό, σαπούνι και αποσμητικό. Ορισμένες φορές δε, είναι τόσο αποπνικτική η ατμόσφαιρα γύρω τους που είναι ικανή να μας κατεβάσει νωρίτερα από την στάση του προορισμού μας, διαφορετικά νιώθουμε ότι θα πέσουμε φαρδιοί […]

Δήμητρα Πραντάλου

4 Ιουνίου, 2018

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι το καλοκαίρι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, είναι η δυσοσμία κάποιων ανθρώπων που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει νερό, σαπούνι και αποσμητικό. Ορισμένες φορές δε, είναι τόσο αποπνικτική η ατμόσφαιρα γύρω τους που είναι ικανή να μας κατεβάσει νωρίτερα από την στάση του προορισμού μας, διαφορετικά νιώθουμε ότι θα πέσουμε φαρδιοί πλατιοί κάτω απ’τη μποχίτσα.

Γενικά όλοι έχουμε βιώσει τέτοια περιστατικά με επιβάτες που δεν αντέχονται στα ΜΜΜ, σίγουρα όμως δεν περιμέναμε πως ακόμα και αερόπλανο θα έκανε αναγκαστική προσγείωση για άνθρωπο που είχε να κάνει μπάνιο εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, αεροπλάνο της Transavia που κατευθυνόταν από το Άμστερνταμ προς το νησί Γκραν Κανάρια προσγειώθηκε στην Πορτογαλία προκειμένου να αποβιβαστεί ο εν λόγω κύριος, καθώς ορισμένοι επιβάτες λιποθύμησαν από τη μυρωδιά, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν εμετό.

Μάλιστα, το πλήρωμα αναγκάστηκε να τον αφήσει στην τουαλέτα μέχρι να πραγματοποιηθεί η προσγείωση. Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε το περιστατικό και το απέδωσε σε ‘ιατρικούς λόγους’.

Πάντως ρε παιδιά, αδικαιολόγητος σίγουρα ο συγκεκριμένος επιβάτης, αλλά κάπως τον λυπηθήκαμε. Σκεφτείτε τώρα να σε βάζουν σε καραντίνα και να σε κλείνουν στην τουαλέτα μέχρι να αποβιβαστείς από το αεροπλάνο και σε αεροδρόμιο που δεν είναι καν ο προορισμός σου.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία ΜΜΜ: Ποια μέσα τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη 17/4!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε μαγαζί της Μαδρίτης μπορείς να φας το τελευταίο δείπνο του Τιτανικού (με δική σου ευθύνη)!

ΕΛΛΑΔΑ

Οι περιοχές της Ελλάδας που κινδυνεύουν με ερημοποίηση αν συνεχίσουμε έτσι!

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστρέφουν τα πατίνια της Lime, γιατί δεν τους έφτασε ο πρώτος γύρος… κακοποίησης!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Λάμα γίνεται φοιτητής σε Κολέγιο των ΗΠΑ, με στόχο το πτυχίο στην κλωστοϋφαντουργία!

SPILL THE TEA

Όλα δείχνουν πως η Shakira είναι ζευγάρι με τον Lucien Laviscount από το ‘Emily in Paris’!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET