ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

30 λόγοι που κάνουν την αδερφή σου την καλύτερη φίλη που είχες ποτέ!

Μία κολλητή φίλη είναι ένα αληθινό δώρο ζωής, όμως οι αδερφές μοιράζονται μεταξύ τους μία σχέση που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη στον κόσμο. Η φιλία μεταξύ των αδερφών είναι μία ιδιαίτερη, μια μαγική σχέση. Η αδερφή σου ήταν εκεί προτού καν ζητήσεις να είναι. Δεν αναζητήσατε ποτέ η μία την άλλη, αλλά είστε μαζί […]

Ειρήνη Λι

1 Δεκεμβρίου, 2015

Μία κολλητή φίλη είναι ένα αληθινό δώρο ζωής, όμως οι αδερφές μοιράζονται μεταξύ τους μία σχέση που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη στον κόσμο. Η φιλία μεταξύ των αδερφών είναι μία ιδιαίτερη, μια μαγική σχέση. Η αδερφή σου ήταν εκεί προτού καν ζητήσεις να είναι. Δεν αναζητήσατε ποτέ η μία την άλλη, αλλά είστε μαζί από τότε που θυμάστε τον εαυτό σας και οι ζωές σας είναι περίπλοκα συνυφασμένες. Ακόμα κι όταν νιώθεις πως όλος ο κόσμος είναι εναντίον σου, η αδερφή σου είναι πάντα εκεί για να σε στηρίξει. Σε έχει δει να μεγαλώνεις, ήταν ο βασικός μάρτυρας κάθε δύσκολης στιγμής της ζωής σου και ήταν εκεί σε όλες τις επιτυχίες σου. Κι αν δεν με πιστεύεις,ορίστε 30 λόγοι που η αδερφή σου ήταν, είναι και θα είναι στην κορυφή της λίστας των κολλητών σου:

1. Είναι ένα άτομο που μπορείς να του εμπιστευτείς οποιοδήποτε οικογενειακό θέμα, χωρίς να φοβάσαι πως θα το σχολιάσει αρνητικά ή θα το διαδώσει. Άλλωστε, μπορεί να σε καταλάβει χωρίς να μπεις σε πολλές λεπτομέρειες, μιας και το ζει καθημερινά.

2. Θα είναι εκεί για εσένα ανεξάρτητα από το τι μπορεί να έχει συμβεί – ακόμα κι αν πριν μισή ώρα τσακωνόσασταν.

3. Σε ξέρει περισσότερο από τον καθένα, ακόμα κι από τον ίδιο σου τον εαυτό.

4. Δεν σε κρίνει γιατί ξέρει πολύ καλά τι έχεις περάσει.

5. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να της εξηγείς από τι σπίτι προέρχεσαι, το ξέρει ήδη.

6. Εάν είναι μεγαλύτερη, σου δείχνει τα λάθη που έχει κάνει και σου δίνει τις καλύτερες συμβουλές για να τα αποφύγεις και να μην κάνεις κι εσύ τα ίδια.

7. Εάν είναι μικρότερη, κατά πάσα πιθανότητα σε θαυμάζει, επομένως έχεις την προσωπική σου “cheerleader” σε κάθε προσπάθεια που κάνεις για να πετύχεις τους στόχους σου.

8. Είναι εκεί για εσένα όποτε χρειάζεσαι υποστήριξη.

9. Είναι εκεί για εσένα, ακόμα κι όταν πιστεύεις πως δεν χρειάζεσαι την στήριξη της (αλλά εκείνη ξέρει πως τη χρειάζεσαι).

10. Σου λέει πάντα την αλήθεια, όποτε είσαι έτοιμη να διαπράξεις ένα στυλιστικό έγκλημα.

11. Ξέρει πότε χρειάζεσαι πραγματικά τις συμβουλές της και πότε χρειάζεσαι απλά κάποιον για να σε ακούσει.

12. Τα inside jokes που έχετε μεταξύ σας είναι πάντα τα καλύτερα.

13. Δεν χρειάζεται να τις υπενθυμίζεις συνέχεια τις παραξενιές της οικογένειας σου για να δικαιολογήσεις πράγματα που σου συμβαίνουν.

14. Θα σου πει την άποψη της για το καινούριο σου αγόρι, όποια κι αν είναι αυτή, όσο ερωτευμένη κι αν είσαι μαζί του. Ξέρεις ότι δεν το κάνει από ζήλια ή κακία, αλλά πραγματικά το πιστεύει όταν σου λέει πως δεν σου αξίζει.

15. Ξέρει όλα εκείνα τα τραγούδια που σου αρέσουν κρυφά, αλλά δεν τολμάς να το παραδεχτείς σε κανένα. Επομένως, αισθάνεσαι πολύ άνετα να τα ακούς όταν είστε μαζί στο αμάξι και να τα τραγουδάς δυνατά. Άλλωστε, δεν θα το πει πουθενά!

16. Μπορεί αμέσως να καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά, ακόμα κι αν μιλάτε μέσω μηνυμάτων.

17. Δεν σε πειράζει όταν δανείζεται τα ρούχα σου. Ξέρεις που πρέπει να πας για να τα πάρεις πίσω.

18. Είναι η μόνη που μπορεί να σε βοηθήσει όταν αντιμετωπίζεις προβλήματα με τους υπόλοιπους φίλους σου.

19. Δεν τη νοιάζει καθόλου πόσες φορές έχετε δει μαζί το The Notebook και δεν έχει κανένα πρόβλημα να το ξαναδεί μαζί σου άλλες τόσες.

20. Ήταν εκεί σε κάθε χωρισμό σου και τους έχει ζήσει όλους με κάθε λεπτομέρεια.

21. Μπορεί απλά λέγοντας μία και μόνο λέξη να σε κάνει να γελάς ασταμάτητα σε σημείο να μην μπορείς να αναπνεύσεις από το γέλιο και να νιώθεις τους κοιλιακούς σου να καίνε, ενώ τα μάτια σου να δακρύζουν.

22. Θα το παρατηρήσει αμέσως όταν κάνεις κάποια αλλαγή πάνω σου, όσο μικρή κι αν είναι. Από το αν έχασες ένα κιλό μέχρι αν έφτιαξες διαφορετικά τα μαλλιά σου.

23. Σε ωθεί συνέχεια έξω από τα νερά σου και σε προτρέπει να ρισκάρεις συνέχεια. Και μπορεί κάθε φορά να δείχνεις ενόχληση κι απροθυμία, όμως βαθιά μέσα σου την ευγνωμονείς γι’ αυτό.

24. Δεν φοβάται να σου εξηγήσει τον λόγο που η απόφαση που σκέφτεσαι να πάρεις είναι απλά …ηλίθια κι ανώριμη.

25. Σε έχει δει τόσο στα καλύτερα σου όσο και στα χειρότερα σου και παρ’ όλα αυτά συνεχίζει να σε αγαπάει το ίδιο.

26. Δεν έχει σημασία πόσο μακριά μένετε η μία από την άλλη. Κάθε στιγμή ξέρεις πως είναι πάντα μαζί σου.

27. Κάθε φορά είναι η πρώτη που δέχεται να δοκιμάσει κάτι καινούριο μαζί σου.

28. Μπορείς να βασίζεσαι πάντα πάνω της ότι θα προσπαθεί να σε αποτρέπει από βλακείες, ακόμα κι αν ξέρει πως πάντα κάνεις του κεφαλιού σου.

29. Η συμβουλή της είναι πάντα αυτό που χρειάζεσαι να ακούσεις.

30. Σε αγαπάει γι’ αυτό που είσαι και δεν θα προσπαθήσει ποτέ να σε κάνει κάτι που δεν είσαι.

 

0997873001443439186

 

OUR20s

DIGITAL

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης κάνει guest εμφάνιση στο Columbia University για να διδάξει έντεχνο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET